Adam gelmiş 11 kişi ceza sahasında beklemeyi İsmail oynadı diye savunuyor yani gerçekten inanılmaz ya bu ülke futbol izleyicisi. Yarın bir gün tepe taklak gidince de en çok bunlar anlatır ben demiştim diye |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] Play-Off turundaki rakibimiz RSC Anderlecht ⭐⭐⭐⭐⭐ (5086. sayfa)
-
-
di mi ama eren'cim, klopp futbolun f'sindne anlamayan bir kazmaydı. neydi öyle paldır küldür ataklar, presler, falan. kulübe uğrasın da kısa bir ders verin kendisine. futbol öğrensin klopp..
-
kısır, basiretsiz, renksiz, yavan bir oyunu oynatan adam, bu berbat ürününün reklamını yapmaya utanırken, gönüllü propagandistlerin çıkması ne garip.
-
Ne likayati ya CEO mu adam iyice saçmaladınız.. sebepsiz haterlık doğru birşey değil Fenerbahçe'nin değeri bu adamlar tarihinin bir parcasi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim yöneticilğim gayet iyiydi. Forumda olabildiğim saatlerde tüm şikayetlere gerekli işlemleri yaptım. Şikayet edilmeden işlem yapılması gereken mesajlarada gerekli işlemleri hep yaptım. Vaktinde ceza vermedin dersen o dönemde özellikle defalarca belirtmiştim yöneticilerin direk ceza verme yetkisi yoktu.
Hukuk sistemi üzerinden de anlatmıştım. Tekrar anlatayım istersen. Mahkemede savcı vardır biliyorsundur. Savcı ceza vermez. Ceza talep eder hakim ceza verir veya vermez. Biz forum yöneticilerinde durumu aynen öyleydi. Biz ceza talep ediyoruz ceza verirse adminler veriyor veya vermiyordu.
Yani yönetici işini yapmıyor söylemleriniz aslında havada kalan söylemlerdi. Bölüm yöneticileri sadece üyeler ile adminler arasında aracılık görevi görüyor.
Kısaca esas kısacağınız kişiler bölüm yöneticileri değil adminlerdi. Ama sistemin işleyişini bilmediğiniz için yöneticileri suçluyorsunuz.
Gecen seneyi esas yakan adam İsmail Kartal değil Ali Koç'dur. Lig devam ederken Lig den çekilmeyi oylayacağız dedi. Sonra Kupa finaline çıkmayacağız dedi. Takımın dengelerini bozdu. Başkanın böyle davrandığı yerde teknik adamın da dengesi bozulur. Esas hedef alıp kızman gereken adam Ali efendi olması gerekirken İsmail Kartal'ı hedef almanı hayretle izliyorum. Acaba İsmail Kartal'ın arkasında varlıklı bir aile yok diye mi onu hedef alıyorsun. Ali efendiyi hedef almaya cesaretin yok galiba.
-
Şansın bizim yanımızda olmadığı günler bakalım bahaneniz ne olacak merakla bekleyeceğim o günleri. İnşallah hep şanslı devam ederiz ve o günleri görmeyiz. Ama bu imkansız.
Herkesin ağzında bir Mou futbolu Mou futbolu, baskılı oynatmaz sonuç alır cart curt. Masal anlatmayın. Sonuç futbolu dediğin adam UEL şansını son maça son saniyeye bırakmaz, güç bela 24. olduk. Sonuç futbolu dediğin adam tek rakibinden evinde 3 yemez, anadolu takımlarıyla berabere kalıp durmaz, daha Aralık ayında liderden puan farkı yemezdi.
Gören de zannedecek ki rakibi boğan bir futbol istiyoruz. Biz de biliyoruz onun 50 maç 90dk süremeyecek bir anlayış olduğunu. Sorun şu ki presli boğucu oyunu özellikle Kadıköy'de ilk yarılar yapmak zorundasın. Yapmazsan Göztepe gelir evinde halay çeker. Şanslı olsalar ilk yarı 3 yemiştik. Diğer yarı şans bizimleydi top sekti geri döndük.
Böyle bir stabilite yok yani kendinizi kandırırsınız ancak.
-
15 milyon euro cash veren alır beyler. Kiralık falan yok öyle..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 31 Ocak 2025; 22:9:27 >
Bozacının yandaşı şıracı da gelmiş.
Türkiye’nin Bayerin’’i, Reall’i uçan kaçan, rekorlar kıran, uzay takımını “genç oğlanlar” halletmiş işini.
Foyasını düşürmüş, bütün boyalarını dökmüş.
Bunlar da Utanacakları yerde bozacının şahitliğini yapmaktalar.
-
Tam kadroyla çıktığı maçlarda yaptıklarını gördük o sebeple dünkü eksikler bahanesi olamaz.
-
Jayden ve Ferdi olsaydi şu anki kadroda keşke
lan tek bildiğiniz sidik yarıştırmak.
ilkokul bebeleri gibi sidik yarıştırmak.
benim dediğimi anlayabilsen utancından cevap bile yazmaz sıvışırdın.
Ben de sizin şampiyonluk kutlamalarınızı boğazınıza tıktık mı yazayım şimdi.
Bütün foyanızı kendi sahanızda 10 kişi ile döktük mü yazayım şimdi.
Dut yemiş bülbüle çevirdik mi diyeyim şimdi.
15 senedir aldığınız maglubiyetin acısı aldığınız bir kaç maçta çıkmaz.
O Kopenhag kalecisinin “shit hole” dediği yerde çimlere gömdük mü diyeyim şimdi.
”genç oğlanlar” geliyor.
Şimdi o ilkokul düzeyindeki kelimelerini al Kopenhag kalecisinin “shit hole” dediği yere
Marş marş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 31 Ocak 2025; 22:31:4 > -
Osayi Samuel'den faydalanmayı bilmeyen Mourinho yüzünden Osayi gibi kolay kolay bulunamayacak bir bek oyuncusunu harcıyo bizim gundiler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6 yerken 4 yerken, 20 sene kazanamayıp duvarları yumruklarken böyle ağlayıp zırlıyor muydunuz yine? 1 maç kazanmakla sevinmek sizin gibi küçük takımların işi. Biz 6 tane sallar 20 sene seri yapar geçeriz, umurumuzda olmaz.
Büyüyü bozduk artık işiniz zor
-
quote:
Orijinalden alıntı: defaulticus
Bu mesaj silindi.Papağan bile sizden akıllı.
Dağarcığında senin kullandığından daha fazla kelime var.
Haydi yallah Kopenhag kalecisinin bahsettiği “shit” çukuruna.
Pisletme buraları.
Sidik yarışçıları sizi
Uç şimdi.
marş marş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 31 Ocak 2025; 22:45:16 > -
Büyüye gerek yok merak etme. Sen aradaki 25 maçlık derbi galibiyet farkının kapandığını ömrün boyunca görebilecek misin onu düşün. Siz 1 maçla sevinirsiniz, biz tüm derbiler tarihinde en çok maç kazanan takım olmaya seviniriz. Büyük takım olmak böyle bir şey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X