Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5097. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü4 Mobil
5 sn
108.151
Cevap
394
Favori
2.555.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 50955096509750985099
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Onlar ya ot içiyor ya bali çekiyor kaale almamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Yalan yok ilk geldiğinde sıcak bakmamıştım ama şuanki formuyla gayet iyi gidiyor. Hatta bizim takım şu Gs kadar pozisyona girse şuana kadar attığının 2 katı gol atmış olurdu. Ben yeteri kadar topla buluşturamadığımızı düşünüyorum. Buluştuğunu düşünsene.

Hatta keşke geçen sezon devre arasında alsaymışız diyorum.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Renktaş ben bu açıklamayı nedense ciddi alamıyorum. Zamanında ezeli rakiplerimizden Bjk para için bırakıp gitmiş adam Suudi Arabistan ve Katardan daha ciddi teklifler alacak ama bize gelecek. Bir de gönül bayı kurmuş. Hiç mantıklı gelmedi.

• Ikinci devre transferlerine her zaman karsiyim ben risk var şu anda bakalim Mourinho nasil yonetecek

• Bu sırp beki st etienne 5.5 milyon euroya alıyormuş, biz elinden 8.5'a almışız. Şükran .

• Gecen bir youtube kanalına denk geldim. Biz portekiz takımları gibi neden ucuza iyi oyuncu alamıyoruz demiş. Bana bir gülme geldi.

Portekiz takımların saçtığı paradan belliki haberi yok. Adamların alıp parlatıp 50-60 adam satıyorlar ama zaten alırken o paraların yarısı kadarını ödeyerek alıyor. Bizim insanımız sanıyor ki 5-10 alıp 50-60 satıyorlar.

Evet 5-10 alıp 50-60 sattıkları da var ama yine o paranın yarısını anlaşma gereyi önceki takımına veriyorlar.

• Maxi dışında hangi topçu maçın seyrini değiştirebilir bizim kulübede hem mou istedi şimdi de gidiyor tamamen saçmalık

Birkaç maç hariç tam ihtiyacımız olan şeyleri yapıyordu adam sahada rakipler için büyük tehditti keşke kalsa

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Lyon maçıydı sanırım topla buluşmadı, topla buluşmayınca yine eleştirildi. Bazı algıları kırmak çok zor. Gs'de olsa çok daha fazla atmıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morataya keşke bizde girseydik

Nesyriyle birlikte harika ikili olurlardı hem Dzeko önümüzdeki sezon giderse yerine forvet almamızada gerek kalmazdı

Malumlar bu kez iyi transfer yaptı malesef ostrukhen bi kaç hafta daha oynasaydı derbiye lider giderdik

• Sosyal medyada yapilan transfer aciklamalari Son'u isaret ediyor diyorlar. Birde mou maxiden bu kadar cabuk vazgecmeside bu iddiayi guclendiriyir diyorlar. Tabi son totnimdan ne kadar kazaniyor bilmiyoruz ama en az 10 12 aliyordur biz o paralara cikabilirmiyiz cok cok zor. Ya maxi kesinlikle bizde oynamak istemedigini belirtti yada iyi bi alternatifle anlasildi. Keske son olsa ama o maaslari odemek cok cok zor. Ama su bi gercek ki hem skorer hemde delici top tasiyan birisi lazim.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Maximin başından beri hataydı o maliyetle kiralık yerine 11 e kaliteli oyuncu almak lazımdı biz hamle oyuncusu aldık. Ama şimdi yollamakta hata eğer yeri aynı kalitede 11 oyuncusu ile dolmayacaksa bakalım ne edecekler gelecek isme göre eleştiririm 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Black Raven kullanıcısına yanıt

Son'un maaşı net olarak 6.5m € gözüküyor fakat maaşından ziyade buraya gelmesi hiç inandırıcı gelmiyor bana. Buraya ikna olsa zaten maaş falan farketmez basar getirirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 1 Şubat 2025; 16:23:20 >
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    83 yaşına gelmiş oyuncuları almaktan vazgeçsek iyi olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Asensio + Rashford

Stopere de Disasi çekiyorlar

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• f@ithline kullanıcısına yanıt

Benim 3 onerim var

Biri son

Digeri coman 😎

Sonuncusu m. Zaccagni

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

Derbiye nereye lider giriyorsun? Bu hakemler sence geseye puan kaybettirir mi her maç penaltı attırıyorlar. Derbide geseyi eze eze yenmemiz gerek, öyle olursa bir daha toparlanamazlar. Lig orada kopar şampiyon oluruz. 23 Şubat'taki maç şampiyonluk maçı bu kadar net.

• 
Sayfa: önceki 50955096509750985099
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.