Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fbsrkc06 , SonSadrazam , SonSadrazam , meicardi99 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir (3 Mobil) - 17 Masaüstü4 Mobil
5 sn
108.157
Cevap
394
Favori
2.555.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 51135114511551165117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En sağlam oyuncularımızdan birini satacaklar ya ne desem bilemiyorum.

• Shieldwall kullanıcısına yanıt
    Djiku 8-9'a gönderilecekse üzerine de bir o kadar koyup Pavlovic'i almak gerek. Mükemmel ötesi bir defans hattımız olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metal Head kullanıcısına yanıt

Pavloviç boy pos olarak çok iyi de ben 1-2 maçtır izliyorum top ayağına hiç yakışmıyor ya. Biraz fazla abartılıyor gibi geldi.

Tabi 1-2 maçla izlemekle de çok kesin bir şey de söyleyemiyorum

• Black Raven kullanıcısına yanıt

Elm sokağında oynayan fredy Samet miş💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • 3'lü ısrarından vazgeçmeyecek artık net belli oldu. Geçen maç 4'lüye dönüp kazanmasına rağmen aynı sistemde ısrar ediyor klasik yabancı hoca işte.

Solda Kostic olduğu sürece ve Amrabat'ın stoperlerin arasına gömüldüğü sürece vasatlığı aşamayacağız. İnşallah ilk yarı şut atamayız da yine 4'lüye döner belki akıllanır Special hocam.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Oyunda bende aynı bu dizilişle oynuyorum tek Dos rakip çok yaklaştıysa mecburen biraz geri çekiyorum uygun anda hamle yapıp alıyor Dos oyuncusu, diğer oyuncularda savunmada kalabalık olunca topu rakipten almak zor olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birakin Rize-Kasimpasa maclarinda isteyen istedigini yapsin. Her turlu denemeler yapilir hazirlik maclarinda.

• yahu gese ile ilgili bir haber var. işte eski futbolcunun iddaları var. Ulan ne burada fenerbahçe konusunda paylaşabiliyoruz nede ülke gündemi konusunda!

Türkiye ligini ilgilendiren bir konu hakkında ki bu fenerbahçeyi de kapsıyor! haber yapıyoruz! orada izin yok! buraya yazıyoruz! "Siyaset yapma"

biz nerede özgürce tartışıcaz futbolu?

• Talisca: "3'lü oynamayı seviyorum, buna uygun oyuncularla bu sistem harika."

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Kötü oyunun, şut atamamanın üçlüyle hiçbir ilgisi yok.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Talisca: 3lük atmayı seviyorum bu kaleciler harika hep orayı boş bırakıyorlar :)

• Morata'nın inişli çıkışlı sezonlarına rağmen belki de istatistiklere yansımamış bir takım oyunu grafiği de vardır. Sen Ispanya milli takımı forveti dedin mi eskiden Raul, David Villa, Fernando Torres gibi isimler hep aklına gelirdi ama Morata bile iyi isim sadece Real Madrid'de Benzema, Ronaldo, Bale, Di Maria hatta Higuain gibi isimlerin bile yanında göle gibi kalmış bile olabilir ama Atletico Madrid kariyeri çok daha iyiydi kimse gidip David Villa veya Torres ile kıyaslamamalı eğer kıyaslarsa bu doğru olmaz. Futbolda takım oyununa katkı veren forvet bulmak zordur belki de Icardi yokken Morata-Osimhen ile iyi ikili olur. Bekleyip göreceğiz...

İsteseniz de istemeseniz de var maalesef. Sırf o yüzden demiyorum ama etkisi gayet var ve büyük.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala üçlü peşinde, Djiku filan varken Levent peşinde. Bu yabancı hocalar ölüm ya.

• LADEGA kullanıcısına yanıt
    Kanattan nasıl içe kat ediyorsun?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Denizlispor’de 1983-1990 yıllarında futbolcu, 2009 yılında teknik direktör olarak görev yapan Mesut Bakkal ‘Mesut Bir Adamın Hikayesi’ kitabında 33 yıllık bir itirafa imza attı. Bakkal, Denizlispor forması giydiği 1986-87 sezonunda Galatasaray’dan teşvik primi aldığını ifade etti.

İşte Mesut Bakkal’ın kitabındaki teşvik primi itirafları;

”AMAN ÇOCUKLAR BİZİM İÇİN BU MAÇ ÇOK ÖNEMLİ”

“O sezonun unutulmaz maçı sondan bir önceki hafta İstanbul’da oynanan Beşiktaş maçıdır! Beşiktaş maçından önce başkan Ahmet Dardar idmanı izlemeye geldi. O ara antrenman karıştı. Hocadan idmanı bitirmesini istediler. İlk başta anlayamadık biz. Ne olduğunu sorduk. ‘Çabuk toplanın İstanbul’a gidiyoruz’ dediler. Sonra bize haber geldi, durumu anladık. Meğer Galatasaray bizi ağırlayacakmış. Akşam İzmir’e, İzmir’den de İstanbul’a. Ergun Gürsoy’un (dönemin Galatasaray yöneticisi) bürosunun karşısındaki Dedeman otelinde kaldık. Arada bize gelip, ‘Aman çocuklar bizim için bu maç çok önemli’ diyorlardı. Maçı da Ali Sami Yen’de oynayacaktık.”

KİŞİ BAŞI 2’ŞER MİLYON

“Bir çanta içinde para geldi otele. Kişi başına düşen para bizim transfer taksidimizdem biraz fazlaydı. Maç konuşmasında söylediler; kişi başı 2’şer milyondu. Tam o ara yeni çıkan bir arabanın parasıydı. Büyük para. Ali İpek, genel kaptandı. O gün tam maça gidecekken Nihat Hoca, Zafer abiyi kesti. Biz de, ‘Zafer abi sen bizi otelde bekle’ dedik. O maça gelmedi. Bir yönetici ile 6. kata kilitledik. Maça gittik. Orada bize atlar için kullandıkları haplardan verdiler. Hatta maç içinde bizim Çingene Erhan, ‘Mesut, ben kusacağım’ demiş, ben de ‘Yahu maç içinde nereye kusacaksın’ yanıtını vermiştim.”

EROL 30 METREDEN GOL ATTI

“Beşiktaş, 1-0 öndeyken 85. dakikada kullanılan serbest vuruşta Denizlisporlu Erol, yaklaşık 30 metreden attığı golle 1-1’lik eşitliği sağladı ve böylece şampiyonluk yarışında son hatfa öncesi ipler Galatasaay’ın eline geçti.”

PARAYI NASIL ALDILAR?

“Otele kendimizi attık. Ali İpek geldi. ‘Paralar Denizli’de dağıtılacak.’ dedi. Biz de stoper ‘Kayış’Ahmet’i doldurduk. O çıktı, ‘Bu paralar burada dağıtılacak!’ dedi. Hemen odaya çıktık. İkişer deste bir milyon aldık. Herkes nemalandı. Kaleci Adnan 18 yaşındaydı. O da aldı. Nihat Hoca hemen aldı kaçtı. İzmir’e kahraman gibi indik. Galatasaray bizi Tenis Kulübü’nde ağırladı. O gün Galatasaray’ın maç yaptığı Antalya’dan gelen futbolcular oldu, mesele Arif Kocabıyık gibi…O günden sonra yavaş yavaş kabus başladı. Sakatlandım.”

GALATASRAY 14 YIL SONRA ŞAMPİYON OLDU

Mesut Bakkal’ın itirafta bulunduğu 1986-1987 sezonunda Denizlispor’un Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Galatasaray deplasmanda Antalyaspor’u 3-1 yenerek son haftaya 1 puan önde girmiş, son hafta Eskişehirspor evinde 2-1 yenerek 14 yıl sonra şampiyon olmuştu.

Üçlü formasyon ile olmasa da hocanın oyun anlayışı ile ilgisi var.

Neyse abi bu vakte kadar görülemediyse bundan sonra da görülemez. İnşallah sonu iyi biter ne diyeyim. Ama bu takımdan hiçbir halt olmaz bu formasyon ve sistemle. Gözümle görüyorum işte.

• Levent mercan ne alaka onu çözebilen var mı?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 51135114511551165117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.