Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Rolentooo , Enthris , Seca2 , Seca2 , Rolentooo Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 16 Misafir (6 Mobil) - 13 Masaüstü8 Mobil
5 sn
106.101
Cevap
393
Favori
2.512.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
50. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 51145115511651175118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sol ayaklı savunma oyuncusu işte. Hızlı, çevik. Topla birlikte çıkabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talisca ve tadic varken symnaski ne alaka

• T@rhuncu T kullanıcısına yanıt

Anlatamıyoruz maalesef. Bu takım ne zaman 3'lü oynamaya başlasa yarıştan kopuyor, saçma sapan puan kayıpları yapıyor, Fenerbahçe'ye aykırı bir oyun anlayışı izletiyor, sonra da buradaki bir kesim sorun 3'lüde değil 3'lü modern bir sistem şöyle böyle yarım sayfa açıklama yazıyor.

Abicim ben de biliyorum 3'lünün ne olduğunu. Bu oyuncu grubuyla ve hocanın bu orta saha kurgusuyla 3'lü OLMAZ. Kendi evinde şut çekemedin sen ya geçen maç ilk yarıda, ne zaman akıllanacaksın?

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Hücumu guclendirin adam alın diyoruz bunlar satıyor 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐  tatmin edecek transfer gelmezse yeriz hepsini

• Elinde 3 tane malzeme var. Hamur, domates sosu ve peynir. Daha önce dediğim gibi elindeki malzemelerle ancak Margherita Pizza yaparsın ki uçup kaçıp 3lü oynayabiliriz diyorlar bir de. Shieldwall'a 2016'dan beri ilk defa katılıyorum ama 2014'de Ersun Hoca da ısrar etseydik ne yapı ne sistem hiçbir şey kalmazdı ama Aziz Başkan'ın inadı tuttu. Bu takımı ben de yapardım dedi sonra İsmail Kartal bile yapamadı. İşte bir tarih öyle yok oldu gitti. :)

İyi de hocam bu adam şuan stoper oynayacak. Sol bek oynasa dediğini anlarım bi nebze de..

• Mesut Bakkal'dan sonra 2. itiraf! "Galatasaraylı o isimlerden teşvik primi aldım"

Teknik direktör Mesut Bakkal'ın kitabında yazdığı, Galatasaray'dan teşvik primi aldığını belirten sözleri büyük yankı uyandırmıştı ve sarı-kırmızılılardan çok sert bir tepki gelmişti. Bakkal'ın ardından 1998 yılında Kocaelispor'un kalesini koruyan Dumitru Stingaciu da, Fenerbahçe'yi yenmeleri için Galatasaraylı futbolculardan teşvik primi aldığını açıkladı.

Galatasaray'ın şampiyon olduğu 1998 sezonundaki kritik Kocaeli-Fenerbahçemaçında yeşil-siyahlıların kalesinde olan Stingaciu, sarı-lacivertlileri yendikleri için Cim Bom'un dört Rumen oyuncusundan para aldığını itiraf etti.

Kocaelispor'un eski kalecisi Dumitru StingaciuGalatasaray'ın şampiyonluğuyla sona eren 1998 sezonunda, Hagi, Popescu, Filipescu ve Ilie'nin kendisine özel bir ödeme yaptığını itiraf etti.

Gheorghe Hagi ve Galatasaray'dan diğer üç Rumen futbolcu bireysel inisiyatifleriyle, galibiyet durumunda özel bir meblağ teklif ettiler. Maçı kazandık ve 20 bin dolar aldım"

• Ersun Hoca tek sezonda bu pis yapının içinden geçti. Bu pis yapı lağım çukurundan bile kötüydü ama siz adamı rezil, kepaze ettiniz ya daha da bir şey demiyorum. Hepinize bu sonuçlar müstehak zaten daha da beli doğrultamazsınız böyle giderse...

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Renktaş bu adam 3 lü falan oynamıyor aslında. 5 li defans oynatıyor.

Yine rakip üzerimize gelirken 5 kişiyi ip gibi dizecek defans hattına.

Onun yerine bir oyuncu alınmadığı sürece bu tasarrufun hiçbir anlamı yok. Biz tasarruf falan istemiyoruz şampiyonluk istiyoruz.

Evet dağınık bir oyuncu idi ama bu adamı değerlendirmeyen mou ve onun garip sistemidir.

• pesclass kullanıcısına yanıt
    Uclu savunmanin ucu de stoper olmaz zaten. Dunyanin her yerinde 2+1 bekten devsirme oyuncuyla oynaniyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Morinho taktiği

Oğuz skrinar dieogo levent Kostic

Amrabat

Fred

Şamanski

Dzeko Nesiri

5 1 1 1 2💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsaltnc -- 2 Şubat 2025; 18:51:28 >
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

Takım gol yerken ceza sahamızda 10 Fenerli oluyor zaten oradan belli 5'li oynadığımız haklısın. 10 kişi içerde savunuyor yine gol yiyoruz o da bi acayip, anlamı kalmıyor taktiğin.

• Emiliamernes1996 kullanıcısına yanıt

Oda ikinci gelişinde işin için etti. O brezilyalı orta sahayı ısrarla stoper oynatması içine etti her şeyin. Kaç maçta yaktı bizi.

• Defans üçlümüz daha birbiriyle tanışalı herhalde 3-4 gün falan olmuştur umarım uyumlu bir oyun sergilerler yoksa geçmiş olsun

• Normal koşullarda Rize'ye 5 atacakken, şimdi ilk yarı kısır bir maç izleyecegiz, ikinci yarı ise Tadiç vb girip 4-4-2'ye dönüp skoru alacağız.Izleyelim görelim.

Bunu yapana kadar çift ön libero oynayıp Ismaili atsak o orta sahaya en azından önde baskı yapar rakibi çıkarmayız.

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum. Ben zaten onu bir türlü çözemiyorum. Defansif oynarsın buna saygı duyarım da, defans oynamak demek rakibi ceza sahası içine sokmamak demektir hatta yanaştırmazsın bile.

Ama bizim sistemde rakip bizim ceza sahamızda oynuyor sürekli.

Rakipten 5 kişi var bizden 10.. Gerçekten rezillik ve sürekli bu şekilde gol yedik.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Savunma tanedi zırt pırt bozulmaz, daha 2 antreman yapan tandem sıkıntı yaşar, rez al bekle.

• brsaltnc kullanıcısına yanıt

🤣🤣

• Kara Mithat kullanıcısına yanıt
    Çağkar-Djiku tandemi de gol yediriyor, güven vermiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 51145115511651175118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.