Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5249. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 43 Misafir (11 Mobil) - 39 Masaüstü14 Mobil
5 sn
107.679
Cevap
394
Favori
2.538.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 52475248524952505251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

turunculaşmana gerek yok. şu an şampiyon olmak için kenetlenmekten başka çaren yok. nokta. karşındaki rakip çok mu iyi oynuyor? her gün kayırıldıkları, hakem ittirmesi olduğu yazılmıyor mu? yalan mı bunlar o zaman yani? bu lig zaten iyi futbol oynanan bir lig değil. kenetleneceksin. oyuncunu ve hocanı sen yaralamayacaksın. karşıda devamlı buna çalışan bir ekip var. adam daha yeni geldiği zaman crying one diye paylaşım yapacak kadar arsız bir yapı var. sınırları yok. bir de sen mi saldıracaksın hocana, kulübüne vs.? sezon bitsin. hem ali koç'la, hem mourinho ile yüzleşilir.

o zaman fenerbahçe belki artık aykut gibi, ismail gibi değerlerini değersizleştirmeyi bırakır. karşı taraf okan'dan hoca çıkardı. öyle bir hoca ki türkiye sınırlarını çıktığı anda hocalığı bitiyor. ama mourinho'nun çeyreği kadar eleştirilmiyor. algıya geliyorsunuz algıya.

• Mir08 kullanıcısına yanıt

maxi de beğenmediklerim:

yardımlaşmalı oyun oynamıyor

topu ayağına alınca, çalım yapmaktan başka bir şey düşünmüyor

çevre kontrolü yapmıyor

en uygun zamanda yopu ayağındna çıkarmıyor

al vere uygun değil

şut açısı için çok uzaktan denemeler yapıyor, madem bu konuda usta değilsin altıpasa gir.

• Metal Head kullanıcısına yanıt

bakın, yine vasatlığı yüceltiyorsunuz ve yazık ki, farkında değilsiniz bunun. gol atmak atla deve imiş gibi düşünüyorsunuz.

adamın sorunu umarım mentaldir de düzelme ihtimali vardır. yoksa deli dana gibi kaos yaratsın diye kanat bulundurmak çok saçma.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Saymasına güzel saymışsın da bu beğenmediklerini gerçekleştirdiğinde nasıl bir senaryo oluyor sürekli bu adam hep aynısını yapmıyor çoğunda başarılı oluyor oyunu çözüyor Manchester United maçı onun ortasıyla en nesli kafa golü attı aynı şekil Göztepe maçı kilidi çözdü istediğiniz oyuncu tipini anladım sizin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PeterCrouch P kullanıcısına yanıt

bakış açınız hatalı bana göre. sapla samanı karıştırmak bu. gese kayırılıyor. puanlar havadan geliyor, bunda tamamız. bizim kötü olmamız ise apayrı bir konu. sorunları halı altına süpürerek, anca gese gibi olunur. ligde kral yapırlırsın, avrupa da gelenin gidenin vurduğu şamar oğlanı olursun.

bizim takımın başarısızlığına kılıf aramak fb'li olmak değildir. polyannacılıktır.

• Mir08 kullanıcısına yanıt

koca maçta bir olumlu şeyini yazabilmişiniz. demek ki çoğunlukla yapamıyor , az olarak yapıyor. tersi olması lazım.

bakış açımı bu sezonun şampiyon bitirilmesine göre kuruyorum. o zaman sizde de oturur demek istediklerim. talisca avrupa transferi mi sizce? mourinho avrupa hocası mı? belli ki tüm yapılanma artık ligde şampiyonluk kazanma isteğine göre. e kazanın o zaman. her sezon, daha sezonun yarısında taraftar öldük bittik moduna geliyor. oyuncular yuhalanıyor, hoca gömülüyor. yahu aynısı ismail kartal'ın başına geldi.

ben de isterim takımlar avrupa'ya yönelsin, ona göre kadro kursun. çünkü ligin de bu ligi kazanmanın da hiçbir anlamı yok. ama artık fenerbahçe ligi kazanma yoluna girmiş. o zaman sorunlar "halının altına süpürülmeyecek", yarış bitimine ertelenecek.

• Yılın 6 ayı tatil yapan icardi UtanmazSarayı söğüş yöntemini bulmuş bunlarda peşinden gidiyor

Saf 6s taraftarı daha icardi diye tapıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Manchester maçını izlemedin sanırım o sıralarda Galatasaray’ın maçını mı izliyordun acaba , izlemek istersen YouTube’da var , Kaç tane olumlu hareket yazacaktık adam zaten ikinci yarıda girdi Göztepe maçında taça ‘a giden topu alıp golü attıracaktı,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir08 -- 4 Şubat 2025; 12:27:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hayatında avrupa kupası bile kazanmamış adam Joseyle sidik yarışına girmiş.

Saf gs taraftarıda insta takip sayısına göre yorum yapmış yemin ediyorum hepsi saf ulan bu ülkede vasfı bile olmayan insanları 15 milyon kişi takip ediyor

• Ne zaman cevap vermeyi düşünüyorsun, verecek cevabın kalmadı sanırım? @RedPyro

Rize maçını hakkınızla kazandınız hiçbir hata yokmuş diyemeyecek kadar klasik bir GS taraftarısın işte fazlası değil. Hiçbir zaman da diyemeyeceğin için cevap veremiyorsun. Sana göre hiçbir maçı Fener hakkıyla kazanmaz, hep bir kollanma vardır. Dünyadaki tüm hakemler bile kararlar doğru dese Fener medyayı satın almıştır ondan öyle demişlerdir falan.

Bunları demediğin sürece bu forumdan objektiflik falan bekleme.

• SouL InvictuS kullanıcısına yanıt

Burada da bir çok yerde de insanlar eleştirisini yapıyor, ben hiç Acun öven birini görmedim, bir kaç kişi dışında Ali Koç öven de yok.

• SouL InvictuS kullanıcısına yanıt

Yok yokk hocam rezillik olayında sizin Rize'ye karşı şu pozisyoun üstüne bir olay henüz yaşanmadı maç 2-2 olduğu için doğal olarak 6sem gol atana kadar ilave süre eklendi 90+11 de şu poziyon sonrası golü atttınız.. 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charles -- 4 Şubat 2025; 12:42:6 >
  • Adamların forumlarına şunu yazsak bile ceza alıyoruz, abi beni yetkili yapın hiçbiri konuşamaz hale gelir bu şekilde yorum yapanların. Bizim konuda da elleri var kesin,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir08 -- 4 Şubat 2025; 12:39:17 >
  • Şunu bizim yapmamız lazım. Hani bu devre arası neyse de yazın yapacağımız şey bu olmalı. Kademeli olarak. Mimovic böyle bir transferdi mesela. Daha fazlası olmalı.

• 
Sayfa: önceki 52475248524952505251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.