< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5250. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
-
Geçen arkadaşım galatasraylı ona bahsettim bize göre atmıyor kendini diyor yere, bakış açıları gerçekten değişik, bizim takımda böyle futbolcu yok ,
-
Her sene 6 ay yatan adama tapan bir kitleye ne anlatsanız boş uğraşmayın nato mermer nato kafa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen şimdi kulübünün başkanını da kendiniz belirliyorsunuz sanıyorsundur. Diğer kulüplerden farklı olarak sadece lise içi muhalefetiniz iyi, taraftar olarak yönetimden kimsenin sizi umursadığı yok. Yağlı surat dediğiniz, zamanında kulübe icra gönderen, kendi otellerinin parasını kulübe kilitleyen, faksı ters bastığı için transferi yetiştiremeyen adam üçüncüye geldi size. Şimdi de gsnin arazilerini hiç etmekle meşgul.quote:
Orijinalden alıntı: SouL InvictuS
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
HELE BU SAATTEN SONRA SEN ONLARI ORADA FARKLI YENME. HELE BİR YENME
-
RİZE MAÇINDA NE OLDU GERÇEKTEN SORUYORUM?
PENALTI PENALTI. PENALTI DEMEYEN HAKEM YOK. DAHA ÖNCEKİ GÜN FOREST MAÇINDA AYNISI VERİLDİ. SİZİN KAYSERİ MAÇINDA AYNISI VERİLDİ
GHEZZAL KENDİSİ İTİRAF ETTİ KÜFÜR ETTİM DİYE
EEEE?? BAŞKA NE VAR?
KAFANIZDAN YALAN BİR DÜNYA UYDURUP ORADA YAŞIYORSUNUZ
-
Bu yere atmayı geçen sene Arda ve Osayi yaptı bjk ve ts maçında. O kadar midem bulandı ki televizyon başında söylemediğim söz kalmadı. Bunların yukarıda yazdığım iki taklacısı bunu her maç yapıyor. Trde hakemlerin yumuşak yüzünü biliyorlar o yüzden bu kadar rahatlar. Ajax maçında mesela torreira kendini Türkiyede sanıp hakeme bağrındı, elin oğlu acır mı yapıştırdı sarı kartı sonra sesi soluğu kesildi tıpış tıpış yerine döndü bir şey diyemeden.quote:
Orijinalden alıntı: Mir08Geçen arkadaşım galatasraylı ona bahsettim bize göre atmıyor kendini diyor yere, bakış açıları gerçekten değişik, bizim takımda böyle futbolcu yok ,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ossai ve ostervolde gibi rakip kontralara karsi iki hizli oyuncu sagda ve solda olmadikca stoperlerin kim oldugu cok farketmeyecek.ayrica amrabat in defansa cok gömülmesi,orta sahadaki karsilama eksikligi ile rakipler cok cabuk ceza sahamiza geliyorlar.bu iki mesele disinda takimin sorunu oldugunu dusunmuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır bir de komik olan, kart görmüyorsunuz diyip duruyordunuz alın hakem olmayan kartları bile gösterdi diyolar Torreira'nın pozisyonu göstererek.
Yahu dalga mı geçiyorlar, gerçekten kör taklidi mi yapıyorlar anlamakta zorluk çekiyorum. Oyuncu bilerek gördü/görmedi farketmez, sanki hakemin eline kağıt tutuşturmuşlar gibi tak tak sınırdakilerin naptığına bakmaksızın, normalde çıkaramayacağı kartları çıkardı sorun bu zaten. Oyunculardan ziyade hakemle alakalı sıkıntı var. Ve bu çok daha büyük bir sorun.
Bir de kolay maç öncesi kart temizlemek illegal değilmiş neye şaşırıyormuşuz. Ulan Muriqi aynısını yaptı diye sayfalarca ağladınız, PFDK'ye bile sevkedildi adam sırf bu sebepten, konuşmaya nasıl yüzleri var anlamıyorum. Ha gerçi anlıyorum;
KORKMAYIN, UTANMANIZI BEKLEMİYORUZ.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X