Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5250. sayfa)

5 sn
107.506
Cevap
393
Favori
2.532.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 52485249525052515252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shieldwall

Ne zaman cevap vermeyi düşünüyorsun, verecek cevabın kalmadı sanırım? @RedPyro

Rize maçını hakkınızla kazandınız hiçbir hata yokmuş diyemeyecek kadar klasik bir GS taraftarısın işte fazlası değil. Hiçbir zaman da diyemeyeceğin için cevap veremiyorsun. Sana göre hiçbir maçı Fener hakkıyla kazanmaz, hep bir kollanma vardır. Dünyadaki tüm hakemler bile kararlar doğru dese Fener medyayı satın almıştır ondan öyle demişlerdir falan.

Bunları demediğin sürece bu forumdan objektiflik falan bekleme.

Bunun olayı hep aynı. Bizim foruma gelip yazıyor, cevabını yapıştırınca verecek bir cevabı olmayınca kendi forumuna gidip bunlar hayal dünyasında yaşıyor, avuntucular, iyiler gerçekten kazanır falan yazıp yazıp duruyor. Dün bunların torrik dediği boydan dezavantajlı taklacı rezilin kırmızı kart görmemek için sakat numarası yapıp daha bir dakika dolmadan güle oynaya sahaya girdiğini söyledim cevap bile veremedi. Bize numaracı diyen adamın takımında Mertens ve Torreira oynuyor fıkra bu kadar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Ice Platypus kullanıcısına yanıt

Geçen arkadaşım galatasraylı ona bahsettim bize göre atmıyor kendini diyor yere, bakış açıları gerçekten değişik, bizim takımda böyle futbolcu yok ,

• Her sene 6 ay yatan adama tapan bir kitleye ne anlatsanız boş uğraşmayın nato mermer nato kafa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Bu mesaj silindi.
    Sen şimdi kulübünün başkanını da kendiniz belirliyorsunuz sanıyorsundur. Diğer kulüplerden farklı olarak sadece lise içi muhalefetiniz iyi, taraftar olarak yönetimden kimsenin sizi umursadığı yok. Yağlı surat dediğiniz, zamanında kulübe icra gönderen, kendi otellerinin parasını kulübe kilitleyen, faksı ters bastığı için transferi yetiştiremeyen adam üçüncüye geldi size. Şimdi de gsnin arazilerini hiç etmekle meşgul.

• HELE BU SAATTEN SONRA SEN ONLARI ORADA FARKLI YENME. HELE BİR YENME

• SouL InvictuS kullanıcısına yanıt

RİZE MAÇINDA NE OLDU GERÇEKTEN SORUYORUM?

PENALTI PENALTI. PENALTI DEMEYEN HAKEM YOK. DAHA ÖNCEKİ GÜN FOREST MAÇINDA AYNISI VERİLDİ. SİZİN KAYSERİ MAÇINDA AYNISI VERİLDİ

GHEZZAL KENDİSİ İTİRAF ETTİ KÜFÜR ETTİM DİYE

EEEE?? BAŞKA NE VAR?

KAFANIZDAN YALAN BİR DÜNYA UYDURUP ORADA YAŞIYORSUNUZ

• quote:

Orijinalden alıntı: Mir08

Geçen arkadaşım galatasraylı ona bahsettim bize göre atmıyor kendini diyor yere, bakış açıları gerçekten değişik, bizim takımda böyle futbolcu yok ,

Bu yere atmayı geçen sene Arda ve Osayi yaptı bjk ve ts maçında. O kadar midem bulandı ki televizyon başında söylemediğim söz kalmadı. Bunların yukarıda yazdığım iki taklacısı bunu her maç yapıyor. Trde hakemlerin yumuşak yüzünü biliyorlar o yüzden bu kadar rahatlar. Ajax maçında mesela torreira kendini Türkiyede sanıp hakeme bağrındı, elin oğlu acır mı yapıştırdı sarı kartı sonra sesi soluğu kesildi tıpış tıpış yerine döndü bir şey diyemeden.

• ossai ve ostervolde gibi rakip kontralara karsi iki hizli oyuncu sagda ve solda olmadikca stoperlerin kim oldugu cok farketmeyecek.ayrica amrabat in defansa cok gömülmesi,orta sahadaki karsilama eksikligi ile rakipler cok cabuk ceza sahamiza geliyorlar.bu iki mesele disinda takimin sorunu oldugunu dusunmuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ice Platypus kullanıcısına yanıt

Hayır bir de komik olan, kart görmüyorsunuz diyip duruyordunuz alın hakem olmayan kartları bile gösterdi diyolar Torreira'nın pozisyonu göstererek.

Yahu dalga mı geçiyorlar, gerçekten kör taklidi mi yapıyorlar anlamakta zorluk çekiyorum. Oyuncu bilerek gördü/görmedi farketmez, sanki hakemin eline kağıt tutuşturmuşlar gibi tak tak sınırdakilerin naptığına bakmaksızın, normalde çıkaramayacağı kartları çıkardı sorun bu zaten. Oyunculardan ziyade hakemle alakalı sıkıntı var. Ve bu çok daha büyük bir sorun.

Bir de kolay maç öncesi kart temizlemek illegal değilmiş neye şaşırıyormuşuz. Ulan Muriqi aynısını yaptı diye sayfalarca ağladınız, PFDK'ye bile sevkedildi adam sırf bu sebepten, konuşmaya nasıl yüzleri var anlamıyorum. Ha gerçi anlıyorum;

KORKMAYIN, UTANMANIZI BEKLEMİYORUZ.

• longestday kullanıcısına yanıt
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • 
Sayfa: önceki 52485249525052515252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.