Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5265. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 25 Misafir (7 Mobil) - 22 Masaüstü11 Mobil
5 sn
107.856
Cevap
394
Favori
2.544.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 52635264526552665267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu forumda GS kollanıyor. Daha önce de çok şahit oldum. Laf ettiğin an banlanıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kötü oldu.. Keşke biz alsaydık...

• rx6900xt R kullanıcısına yanıt

yanağını siyasilere okşattığı için mesajını silmiş olabilirler bro

• samtiger kullanıcısına yanıt

o olmaz başkası olur, bu transfer döneminde boş atıp dolu tutuyorsunuz.

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt

O söz Selahattin Bakiye aitti zaten ben buraya taşıdım sadece.💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Şaka gibi...

• eric13 E kullanıcısına yanıt

city'deki pek çok yeni isim fısırıktan bana göre. adam keşfedeceğiz diye, koca kulübü yaktılar. herkes salak, bir city akıllı. he canım he..

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Transfer etseler ne olacak ki ben gs yerinde olsam transfere boşuna para harcamam, transferlerinin %90'ı tutmayan bir camia gerek de yok tutmasına zaten yerli hakemler devam ettiği sürece boşuna transfer yaparak masraf ediyorlar.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Jeff Beck kullanıcısına yanıt

vitor hocam bile villa'yı ezip geçti. takım 90 dk. ful konsantrasyon. mourinho büyük hocaymış, vitor çömezmiş he?

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

üçlü oynamak istiyoruz ama kanat bek istemiyoruz. fener usulü lahmacunlu biftek?? 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kara Mithat kullanıcısına yanıt

normalde katılırdım ama ara transfer dönemini verimli kullandılar.

• Cengiz yerine irfan veya oguz oynasaydi keske. Cengizden bu saaten sonra bi halt olmaz

• rakip, bazı taraflarca kollanıyorsa, senin hata yapma lüksün yoktur. en doğru transferi yapmak, en doğru oyunu oynamak ZORUNDASIN. ama bunları yapmayıp, bir de üste çıkmaya çalışmak çok boş işler. ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol kardeşim. teknik direktör sonuçta senin benim gibi insan. hata yapması da muhtemel. "aman adam büyük hoca, bir bildiği vardır" gibi salakça bir tavır olabilir mi? hadi oldu diyelim, sonuçları analiz etmeyi de mi bilmiyorsunuz?

• üçlü oynayacağız deyip, talisca almak saçmalığın daniskası. talisca verimli olur , olmaz mevzusu değil konu. sistem konusunda bu kadar takık bir adamın, sisteme uymayacağını sağır sultanın duyduğu adamın transferine ok vermesi.. bek yok diye, şimo yu kanat bek oynat, aldığın adamı kiralık gönder.

afedersiniz, amerika'yı kaç kere daha yeniden keşfetmeye çalışacaksınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 5 Şubat 2025; 20:12:19 >
  • bu arada ferdi sezonu kapatmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 5 Şubat 2025; 20:18:20 >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Amerika'yı ilk başta Rusya'nın ucundan keşfeldildiği söyleniyor, Vikingler 900 gibi yine keşfetmiş, Vespucci, Colomb vs. derken pek çok kereler keşfedilmiş yani ama Osmanlı gitmedi neden? Çünkü geri kalmıştık, gemilerimiz uygun değildi, limanlarımızda kaliteli modern kaptanlar yoktu işte Türk Futbolunun özeti bu yorumdur.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

"Meluncanlar*

Prof. Dr. Gary J. PREVITS

Case Western Reserve University

Clevelend, ABD

Özet:

ABD’de Meluncanlar denilen ve Türk olduklarına inanılan bir etnik grup yaşamaktadır. Bunların, çok

önceleri ABD’ye gelen Osmanlı askerleri olduğu tahmin edilmektedir. Anglo- Sakson egemenliği

tarafından esmer tenli oldukları için dışlanan, okullara alınmayan, ABD İç Savaşı’nda Kuzeyliler

tarafında savaşan, uzun mücadelelerden sonra sosyal haklarına kavuşan bu topluluk mensupları

arasında, Abraham Lincoln’un, Elvis Presley’in bulunduğu belirtilmektedir.

Anahtar sözcükler: Osmanlı askerleri, Meluncanlar, ABD.

Abstract (Meluncan People)

In the United States, there is a group called Meluncans, for which that is believed to have the roots

from Turks. It is estimated that the ancestors of these Turks are the Ottoman soldiers. Meluncans, who

were externalized from the schools due to their dark skin by Anglo- Saxons and who have fought on

the side of white people since the civil wars in America, were able to attain their rights in the courts

through only the jurisdictional wars. It is stated that there are couple of famous people such as

Abraham Lincoln and Elvis Presley who are thought to have roots from Meluncans."

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Black Raven kullanıcısına yanıt

İrfan-Tadic grip.

• 
Sayfa: önceki 52635264526552665267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.