4-1-3-2 ile hem stoperlerin önüne amrabat koyup, amrabat'ı stoper arası sandviç yapar, hem çift forvetten vaz geçmemiş olur. biz orta sahaya ne dersek diyelim, mourinho zaten ipe dizer gibi tek sıra diziyor orta sahaları. sorun teknik adamda, sistemler sadece uygulayıcı taktisyene göre farklılık gösterir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 8 Şubat 2025; 12:9:4 > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5302. sayfa)
-
-
mou ısrarla samet oynatmıştı. mou perverler cemiyeti, ona bile laf edememişti. mou aşkı bir başka , sanırım.
-
fenerbahçe, ferdiyi 30 milyon yüroya iyi okutmuş zira çocuk sakatlıktan kurtulamıyor
-
Niye her sakatlığa transfer yapalım hocam
Becaoyu hoca sağlam ken de oynatmıyordu yanlış mıyım? Sevmiyor istemiyor beğenmiyor.
Jayden ise sezonu kapattı 1 aya kalmaz dönerle olmaz ki bu iş 2. Uzun süreli sakatlığı bu ilkinde çabuk döndü bedeli oldu aynı hata yapılmaz jaydene sezon bitene kadar top oynattırmazlar
Stoper transferleri gerekliydi doğru olan yapıldı
Yönetimin 3. hayati hatası var.
1. Ferdi ayarına yakın Sol bek almaması
2. Box to box oynayabilen Fredin alternetifi olmayışı
3. Kadro planlamasını yine beceremediler yaz transfer döneminde gevşek davrandılar, kışın bu kadar transfefe mecbur kaldılar hatadır bu.
Şu üçünü düzgün yapsalar kusursuz iş çıkartmış olacaklardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında şöyle Türkiyeden giden adamlar PL deki idmanlar ağır olduğundan hemen lastik patlatıyorlar.
Kaldıki Ferdi bayagı bir dayaklı topçuydu buna rağmen böle sakatlık yaşamış..
Neyse geçmiş olsun.. İsterse gelsin TR tedavi olsun daha çabuk iyileşir..
-
ferdi'nin durumu biraz farklı. ayak parmağında sorun varmış. büyük ihtimalle öncesi vardır. üstünde durulmayıp, sorun büyümüş olabilir. tempo ile ilgisi yok gibi yani.
-
üçlü oynanacaksa, orta sahamızın kalabalık tutulması, orta sahada oynayacak adamların hem ofansif hem de defansif özelliklerinin olması gerekli. soldaki kostic, hücum yönü, savunmasından daha yüksek bir isim. arkasını sürekli doldurmalısınız. sağda zaten orjinal kanat bek yok, devşirme beklerde ise fazla seçme şansımız yok. tam olarak bu işi becerecek adam yok elde.ama ısrarla üçlü çıkarmaya devam ediyor.
-
Allan Saint-Maximin:
“Şaka yapmak için geri gelmedim. Bana güvenin ve hazır olun, sizin için savaşacağım!”
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Haklısın ama Conte mesela her sistemi oynatabilecek bir isim onun 1-2 kademe altı bana göre Unai Emery ve Arteta. Bu 3 isim hangi sistemi oynatırsa oynatsın başarısız olacağını düşünmüyorum. Conte gittiği neredeyse her takımda başarılıydı bir tek Tottenham olmadı Kane faktörü ile onda bile iyi kötü bir şeyler yaptı.
Mourinho ise takıma göre sistem kurabilecek biri değil ona uygun bir sistem varsa ona göre alacaksın da şu anda ısrar ettiği 3lü ona uygun değil sadece ısrar etmesinin sebebi anladığım kadarıyla yeni bir şeyler arıyor yoksa 4-1-3-2, 4-2-3-1 gibi 4lü taktikleri koyup çok rahat oynatır elindeki kadroyu. Real Madrid'de 4lü oynatmış sağda Carvajal, Arbeloa solda Marcelo önlerinde Bale, Di Maria ve Cr7. Inter'de stoper hattı Lucio, Walter Samuel bekler Zanetti, Chivu düşün o dönemlerde Italyan futbolu şu ankinden bile daha fazla 3lü oynuyordu ona rağmen 4lü oynayıp bir şeyler başardı. Adam 3lü oynayarak değil 4lü oynayarak başarılı olmuş. Bence 3lü oynatıp yeni bir macera arama kumarından vazgeçmeli ve 4lüye geri dönmeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adalet değil kendilerine ayrıcalık bekliyorlar
Hakemler en ufak dokunmaya maçı durdurduğu için çünkü yan hakemler bile azıcık koşunca yoruluyor. Bizim lig için daha ağır kondisyon ve dayanıklılık idmanları şart yoksa böyle futbolcuların defoları ortaya çıkıyor. BAY, Yunus gibi elemanlar kendini yere atınca iyi ama Avrupa'ya gidince böyle oynamazlar mesela Kerem o kadar yere atmıyordu o bile Benfica'ya gittiğinde biraz zorlandı diğer isimleri düşünemiyorum bile bir de Ferdi'de öyle iki vurmaya düşecek adam değil ama idmanlar çok yetersiz çok eskiden Jupp Derwall gibi adamlar vardı öyle adamlar yine şart maalesef bu lige kökten değişim için. :)
Liverpool sözleşme imzalamaya yanaşmıyor ki keşke yanaşsa da takımımızda kalsa diyorum. Adam bize tek başına ŞL kazandırdı şimdi o kadroda Arnold, Mane, Milner, Henderson, Alisson falan vardı diyecekler ama Salah kritik maçlarda Mahrez gibi, Agüero gibi ya da Messi gibi kilidi açan isim. Mane ise bencil herifin tekiydi, ha efsane Barcelona maçında Arnold, Origi gibi isimler ön plandaydı ama hiçbiri bir Salah etmez bana göre hepsi mevkisinde iyi ama Salah olmasaydı yine alamazlardı o yüzden o CL kupasının hatrına bile 3-4 sezon daha sözleşme imzalardım.
Liverpool sözleşme imzalamazsa ben Roma'ya geri dönmesinden yanayım hiç gitmezse bize gelsin ama Galatasaray'da izlemek istemem. Arabistan yaparsa 35'den sonra yapar muhtemelen Mane gibi erkenden sönmedi halen diri bir futbolcu o yüzden bize gelsin de isterim ama Erden Timur devreye girerse alabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
50 B görüntüleme · 855 ifade | Üst üste | Üst üste direkten dönen toplar. #fenerbahce | By Since 1907 | Facebookfacebook50 B görüntüleme · 855 ifade | Üst üste | Üst üste direkten dönen toplar. #fenerbahce | By Since 1907 | Facebookhttps://www.facebook.com/share/v/1AodB9Qw2f/?mibextid=wwXIfr
🤣😂😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Kim yazdırdı sana bunu? Uefa kupalıyı da en çok fb yenmiş. Yaz
-
instagramSon Kale Fenerbahçe on Instagram: "Galatasarayı en iyi özetleyen olay.Ghezzal, ilk kart gördüğünde “buna kart mı verilir” diye ortalığı yaktılar.Şimdi Ghezzal 1 maç ceza alınca “en az 3 maç ceza almalıydı” diye savunuyorlar. Siz de hiç seref yok mu?"https://www.instagram.com/reel/DFzsybkKIPS/?igsh=NDV5cmtvMzg2cnd1
Hertürlü ağlıcak bişi buluyo, ağlaksporlular.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
İki çöp.
Milyon euroluk çöpler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 8 Şubat 2025; 15:25:19 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X