< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5306. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Belki kötü hakem yok ama kötü niyetli var. Örnek Benfica maçında Gökhan'ın kafasını yarıyorlar hakem art niyetli gibi tek kart bile göstermiyordu. O maçta Gaitan Gökhan'ı hastanelik etmişti keza Cardozo'da sert oynuyordu. Bu ikisinin atılması gereken maçta hakem bunlara bir de galibiyet ödülü vermişti. :)))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz iyi misiniz? Galatasaray lig sonuna kadar 3-5 puan ya kaybeder ya kaybetmez. Avrupa’da kupayı geçtim final, yarı final bile Türk takımları için imkansıza yakın bir gerçek. Anderlecht ilk maçtan tıklatır bize. Hasbelkader geçtin diyelim Olimpiakos’a karşı şansın yok.
quote:
Orijinalden alıntı: chionophile
Derbide yabancı orta hakemi olmasını ister misiniz?”
İbrahim Hatipoğlu: Ben iyi hakem olmasını istiyorum. Türk ya da yabancı olması fark etmez. Her yabancı hakem adildir, iyidir anlamına gelmez. Yabancı da olsa iyi hakemlerin yönetmesi lazım. Herkesin takdir edeceği, ismi üzerinde mutabık kalacağı bir hakeme kimse itiraz etmez. Ama bizim hakemlerimizin iyilerinin de kullanılması lazım. Lig sadece Galatasaray - Fenerbahçe maçından ibaret değil.
Lannoy ve Bebek örnekleri gibi haklı adamlar. Böyle art niyetli hakemlere maç vermeyeceksin ki Ivan Bebek kumarbaz herifin teki sırf kumar oynadığı için bizim maçta şike yaptı. Bunlara FIFA, UEFA nasıl hakemlik kokartı veriyor de Avrupa Ligi, Şampiyonlar Ligi maçlarıa çıkıyor anlamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
rakip alanyaspor..
biz real, city vb. ile oynayacak gibi gerginiz. sebebi belli. ama adamı övmelere doyamıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 9 Şubat 2025; 11:23:4 > -
rakibe fransız takımı diyenler var diye, bir fransız takımı ile oynamayacağız. rakip gese. yani uefa'nın bazı ülkeler için uyguladığı garabet işler olmayacak. iki ülke takımı karşılaşacak, orta hakem bu ülke dışından olacak. dolayısı ile kötü niyetli bir yabancı hakem olmayacak.
sapla samanı karıştırmışsınız.
-
işin aslı, kalite olarak anderlecht bize rakip olamaz. oly ise , yeneceğimiz bir rakiptir. ama (büyük bir ama bu) mourinho'nun gariplikleri, bize uymayan oyun tercihleri ile kendi işimizi zora sokuyoruz. yoksa bizi zorlayan bir konya, bir rize kadrosu ile, fb kalitesi bir mi? dağlar kadar fark var. ama bunu kullanan, işini bilen bir teknik adam yok şu an itibarı ile. isyanımız bundan.
-
Haklısın ama kötü niyetli hakem her yerde öyledir. Ben de o zaman derbi maçına Collina gibi İtalyan bir hakem istiyorum. Hatta 3 büyüklerin derbi maçlarına hep İtalyanlar gelsin. Benim hakem adaylarım hakemliği bırakmış Irrati, Orsato; halen devam edenlerden ise Maresca ve Davide Massa bu 4üne ek 2-3 hakem daha olabilir. İtalya Futbol Federasyonu ve bu hakemlerle anlaşıp getirebilirsek iyi olur. Ben hep İtalyan hakem görmek istemişimdir. O olmuyorsa Ingiliz de olabilir. İngiliz olacaksa ilk adayım Michael Oliver. Bizim Galatasaray ile derbi maçı için uygun bir isim.
Abartıyorsunuz Fb kalitesini. Daha leş Tr liginde 10 sezondur kupa görememiş. Boşa yapı demeyin. Adamlar 102 aldıysa sen 105 alacaktın. Sivasa Konyaya evinde Samsuna puan vermeyecektin.
abartılmış bir şey yok. anderlecht 'ten daha iyiyiz. oly ise bizim ayarımızda. geçmişi değil, bu sezonu konuşuyoruz.
-
tarafsız bir yabancı olsun yeter. var hakemi de olacağı için, aman geseme kart göstermemeyim, aman gesemin aleyhine karar vermeyeyim" demez.
-
gEsE kapatılsın!
19 yaşında yıldız adayı çocuğu sırf gEsEli bebe için yemişler! Türk futboluna zarar bunlar! Türk futbolunun geleceği için kapatılmalı! zaten alt yapı bunların elinde ki sebebi malum!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hum kaliteli hakem mi yani :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne anderlecht ne de oly rakip makip değil basıp geçmen lazım normal şartlarda
Al geçen sene rakip olmayan olye kupa verdik mesela o maçın penaltılara gitmesi dahi yakışmıyor bize
-
ben de onu dedim. ama rize, konya bile zorluyor mevcut durumda. çünkü oynatan yok. gol atıp, geriye çekilmek fener gibi takıma çok zarar veriyor.
-
siz kim olursanız olun, geriye yaslanır şekilde sahada olursanız, rakip gücüne göre değişmek üzere, size sahayı dar eder. basit bir takımı yıldıza çevirebilirsiniz. güçlü takım zaten vurur geçer. siz sahadayken, rakip endişe duymalı, "bunlar her an gol atabilir" diye çekinmeli ki, açık versin. mou ise, geriye çekilip, rakibin gardının düşmesini bekliyor. eskide kalan bir düşünce şekli. üstelik hızlı bir orta saha ve forvet hattın bile yokken, bu salaklık çok zor durumlara yol açabilir. açıyor da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 9 Şubat 2025; 12:29:13 > -
Ben yine oynanan oyuna da rağmen bir şekilde geçeceğimizi düşünüyorum kaliteli oyuncu farkıyla ilerleriz tek tük
Çeyrek finale kaldığımız andan sonrası allaha emanet ne olacağı belli olmaz 4-5 de yiyebiliriz dan dun bir şekilde de ilerleyebiliriz
-
oyuncular mourinho'nun emirlerinin dışında hareket edemez. ederlerse kadroya almaz. bu nedenle bence çok zahmetler çekeceğiz.
-
instagram
SÜPER LİGİN YAPISI😯 on Instagram: "Okan Buruk Galatasarayın nasıl bir takım olduğunu anlattığı an 🤭 #okanburuk #galatasaray #fyp"https://www.instagram.com/reel/DFryX9su1Td/?igsh=OW1hbXdrYm9zMGww
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Tadic yerine Szymanski oynaması muhtemel. Belli de olmaz tabii.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X