Negatif bahçeliler yardırıyor yine kendinize gelin |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5308. sayfa)
-
-
Engelle hocam. Samimi söylüyorum. 3-4 tane 6S'li blokladıysam, en az 40-45 tane de çakma toksik Fenerli blokladım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk yarı 1 tane sallarız 2. Yarı maxi girer farka koşarız Aksi bir durumda foruma girilmez savaş alanı
Hocam 3 tane savunma yapmayan koşamayan oyuncu. Orta sahada da top kapacak, mücadele edecek İsmail veya Amrabat yok. Biraz gerçekçi olmak lazım
Talisca jeneriklik bir gol atar gibi geliyor bana.
-
Elde 2 stoper varken bile 3'lü çıkıyorsak 4'lü savunmayı tamamen unutun. Artık tüm düzeni 3'lü üzerine kurun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 9 Şubat 2025; 15:15:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rahat olun Sami Ugurlu ekmeginize yag surmus. 8 tane saf savunmaciyla maca başlıyor. Bu kadroyla puan almasi imkansiz
Normal kadrosuyla baslasa bi sansi olurdu
Erken gol yemezsek 3-0 alırız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cenk varken 4 lüye mi döndük gene
Ghezzal yerine Olawoyin oynar. Samet'in olmaması daha iyi.
3 lü 4 lü önemli değil. Topu rakipten kim kapacak? Fred dışında ikili mücadele kazanan oyuncu yok sahada. İşimiz çok zor.
Skrinar çağlar levent
Oğuz fred szymanski kostic
talisca dzeko tadic
Çok güçlü olduk biz böyle.oğux talica kanadı fişek. Kostic tadic tarafı inanılmaz asistçi. Belki tek fred-ismail değişikliği olabilirdi. Onun dışında zaten diğer stoperler sakat. Mecbur yani levent
Şok preslerle hücumcular baskı kuracak, yorulan rakibe karşı tak tak.
-
Alanya son 2 maçında Başakşehir ve Göztepe yi yendi. Çok formda. Mourinho akıl tutulması yaşıyor. 3 lü savunma ile olmuyor. Hala takıldı oraya. Üstelik Levent stoper değil.
Onu geçtim Talisca nın ayakta duracak hali yok. Nasıl şok pres yapacak 😅 Dzeko nun hali de ortada. Tadic in top kaptığına şahit olmadım.
Orta saha ortasında da vitaminsiz Szymanski oynuyor. Fred ile beraber.
İlk yarıyı hasarsız kapatırsak şansımız olur. Gol yersek bu maç dönmez
Papaz her zaman pilav yemez deplasman maçına böyle çıkılmaz maç sonu görün bakalım neler olacak
-
Kasımpaşa'da sarı kart gören Aytaç Kara, Fenerbahçe maçında cezalı duruma düştü.
Sanki liverpool realmadrid barcelona deplasmanına gıdıyoruz. Bu kadro şu takıma yeniliyorsa zaten şampiyon olamaz
-
Kardeşim, ne boş konuşup duruyorsun ya? Şu kadroyla mecburen 3'lü oynamak zorundasın. Adam da takımı öpe öpe 3'lüye entegre ediyor. Az sus da takımı izle. Vır vır konuşuyorsunuz. Çok biliyorsan git kulübün kapısında yat, takımı çalıştır.
Fenerbahçenin hiçbir anadolu takımına 1 puan bırakma lüksü bile yok
-
İleri üçlümüz talisca tadic dzeko dünyadaki en yavaş 3 insan, alanyaspor sahamızda çok vakit geçirecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X