< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5391. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Sen hangi kısmısın?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Vdtgl
Bu mesaj silindi.Sen problemlimisin ? Fener bölümüne gelip fenerlileri provake edecek mesajlar atıp milletin alıntı yapmamasını istiyorsun yallah ozaman forumuna git zaten 120 yiyeceksin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@Surfing with the Alien
Hocam aktif olurmusunuz lütfen, birisi bu troll yüzünden küfür edip gereksiz ceza yiyecek
bizzat ilgileneceğim
-
-
-
Çoğu pozisyonu hatırlıyorum, en ağır eleştirileri de yine Fenerliler yaptı bu pozisyonların bazılarında. Algı için oluşturulmuş içi boş video. Vay be böyle böyle penaltı kazanıyoruz ama son 10 senedir hiç kupa kazanamamışız, ilginç.
-
5 yılda 10 tane sayarsın anca sizin 1 yılda 20 tane sahtekarlık yapan oyuncunuz var. Hatta mertens tek başına 7-8 kere hakemi aldatmıştır. Bu konularda elinize su dökemeyiz Arif ve Okan gibilerden alışkın olmalısınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rx6900xt -- 10 Şubat 2025; 22:59:12 >
Bosver paylastigi pozisyonlarin cogu penalti verilmeyen veya ceza sahasinda olan pozisyonlar.
Penalti verilip haksiz olan da var. Yalniz en kor açilardan hazirlamis ki videoyu algi yaratabilsinler. Allahtan maçlari hatirliyoruz da biliyoruz hangisine penalti verildi hangisi verilmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Denver -- 10 Şubat 2025; 22:59:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunların forumda vardı bir tane. Çoluğu çocuğu gün yüzü görmesin, işi elinden kaysın, karısı aldatsın, Allah gani gani belanızı versin falan yazıyordu. Bunlar işi iyice vandallığa döktüler. Ben olabildiğince Gsli biriyle futbol konuşmamaya çalışıyorum. Futbol konusu açılınca bilmiyorum, ilgilenmiyorum diyip sıvışıp gidiyorum. Bunlar basketbolda bile Ergin Ataman gibi bir efsanesini küstürüp, kavga edip kulüpten gönderdiler.quote:
Orijinalden alıntı: John Denver
Bunlar yada bunlarin arkadaslari iste futbol terorizmini destekleyenler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Adamlar bir pozisyonu savunacağız diye helak oldular dünden beri.Bilmem kaç yıl önce,hakemlerde hata yapabilir falan dediydik,onları da ekleyin
-
Geçen El Nesiri de bilerek kart gördü ceza alsın yazmıştı gsli arkadaş, Adana maçıyla kıyaslıyordu Alanya deplasmanını açıkçası oturup bir şey anlatmak bile yorucu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünkü maç tatil olduğuna göre kart cezaları devam ediyor. Yani Rize maçında da yoklar yönetmeliğe göre. Bakıp görelim 😉
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X