Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ByEG Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir (4 Mobil) - 12 Masaüstü4 Mobil
5 sn
107.855
Cevap
394
Favori
2.544.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 53895390539153925393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Diyorum demekle olmuyor tepkini zamaninda gostereceksin. Sizin konu troll kayniyor. Onlardan mi korkuyosun dile getirmeye? Dile getirmediginiz icin taraftarlar öldüruluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vdtgl kullanıcısına yanıt
    Sen hangi kısmısın?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vdtgl

Bu mesaj silindi.

Sen problemlimisin ? Fener bölümüne gelip fenerlileri provake edecek mesajlar atıp milletin alıntı yapmamasını istiyorsun yallah ozaman forumuna git zaten 120 yiyeceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Surfing with the Alien

Hocam aktif olurmusunuz lütfen, birisi bu troll yüzünden küfür edip gereksiz ceza yiyecek

• John Denver kullanıcısına yanıt

bizzat ilgileneceğim

• Ninika kullanıcısına yanıt
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

Bunlar yada bunlarin arkadaslari iste futbol terorizmini destekleyenler.

• Fifanında devreye girmesiyle iyice etekleri tutuştu

O kazanacakları sportif gerçekliği olmayan tenekeye bile sevinemeyecekler

Bütün deplasmanlarda dışlanıp tepki görecekler

Ellerindeki balonları göndermek için üstüne para veriyorlardı artık onuda yapamayacaklar çünkü hiç bi Avrupa kulübü onlardan kürdan bile almayacak artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 10 Şubat 2025; 22:52:25 >

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt

Çoğu pozisyonu hatırlıyorum, en ağır eleştirileri de yine Fenerliler yaptı bu pozisyonların bazılarında. Algı için oluşturulmuş içi boş video. Vay be böyle böyle penaltı kazanıyoruz ama son 10 senedir hiç kupa kazanamamışız, ilginç.

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt

5 yılda 10 tane sayarsın anca sizin 1 yılda 20 tane sahtekarlık yapan oyuncunuz var. Hatta mertens tek başına 7-8 kere hakemi aldatmıştır. Bu konularda elinize su dökemeyiz Arif ve Okan gibilerden alışkın olmalısınız 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rx6900xt -- 10 Şubat 2025; 22:59:12 >
  • rx6900xt R kullanıcısına yanıt
    Bosver paylastigi pozisyonlarin cogu penalti verilmeyen veya ceza sahasinda olan pozisyonlar.

Penalti verilip haksiz olan da var. Yalniz en kor açilardan hazirlamis ki videoyu algi yaratabilsinler. Allahtan maçlari hatirliyoruz da biliyoruz hangisine penalti verildi hangisi verilmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Denver -- 10 Şubat 2025; 22:59:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Denver

Bunlar yada bunlarin arkadaslari iste futbol terorizmini destekleyenler.
    Bunların forumda vardı bir tane. Çoluğu çocuğu gün yüzü görmesin, işi elinden kaysın, karısı aldatsın, Allah gani gani belanızı versin falan yazıyordu. Bunlar işi iyice vandallığa döktüler. Ben olabildiğince Gsli biriyle futbol konuşmamaya çalışıyorum. Futbol konusu açılınca bilmiyorum, ilgilenmiyorum diyip sıvışıp gidiyorum. Bunlar basketbolda bile Ergin Ataman gibi bir efsanesini küstürüp, kavga edip kulüpten gönderdiler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Adamlar bir pozisyonu savunacağız diye helak oldular dünden beri.Bilmem kaç yıl önce,hakemlerde hata yapabilir falan dediydik,onları da ekleyin💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Geçen El Nesiri de bilerek kart gördü ceza alsın yazmıştı gsli arkadaş, Adana maçıyla kıyaslıyordu Alanya deplasmanını açıkçası oturup bir şey anlatmak bile yorucu.

• Dünkü maç tatil olduğuna göre kart cezaları devam ediyor. Yani Rize maçında da yoklar yönetmeliğe göre. Bakıp görelim 😉

• 
Sayfa: önceki 53895390539153925393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.