< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5389. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Neymiş Türkiye liginin itibarı zedelenmiş takım sahadan çekilince….
Yahu bu ülkede Fenerbahçe otobüsü kurşunlandı be. KURŞUNLANDI!!!!
Ne itibarı….
Şimdi itibar diyenler de o kurşunlanma ile dalga geçecek kadar da haysiyetsizlerdi!!!!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türkiye' nin itibarı mı var, liginin olsun.
-
Avrupa ülkelerinde bir lige kabul edilsek de 17 FB düşmanı takımdan kurtulsak keşke.
-
okan hoca eskıden bakalım neler söylemiş hakemlerle ilgili
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lig gs ve yandaşları sayesinde iyice tiyatroya döndü. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Boşu boşuna sinir stres yapmaya gerek yok. Tr ligi kadar rezil bir lig yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fifa soruşturma başlatıyor.bu sene avrupa dan men geliyor.en az 1 sene men yeriz diye düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
okan yarın gsden ayrılıp beşiktaşa giderse asıl o zaman izleyelim şamatayı.
-
dedi, her taşın altında fenerli arayan, her olayda, ilk fenerbahçe'yi suçlayan takımın taraftarı. evlat olsanız sevilmezsiniz ama fark etmiyorsunuz. ülkede genel bir nefret ikonuna dönüştünüz. rabbena hep bana , sonsuza kadar sürmezdi, sürmedi.
-
-
desene, fener suçlu yine. siz mağdur, yine.. sizin yanak okşatıcıların, hem beleş penaltılara aşkı, hem itiraz edenlere, baskın basanın hesabı, uydurma suçlamaları, sevgi pıtırcıklığı mı oluyor??? pes..
-
olaylar derinleştikçe, bu gese, utanmadan arlanmadan "barış ve sevgi çağrısı" yapmazsa, ben de hiç bir şey bilmiyorum.
millet uyanıyor, gesenin beleş hayatı artık herkesi rahatsız ediyor. ittirile ittirile şampiyon "yaptırılmalar" sona eriyor.
gese meğersem aşk ve sevgi merkeziymiş ya .
-
Vasat Türkiye ligi uçan kaçan Göztepe bir gol atamadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X