gese, bu videoyu izleyip hemen almış demek ki. başka şeye gerek görmemişlerdir. "tam bizlik" demiş olmaları mantıklı. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5387. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bir aykut kocaman atasozu derki
Anderlecth’e istedigimiz kadar gol atariz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
su saçsız adama baya ayar oluyorum! her günün adamı tipinde! etliye sütlüye karışmayıp malı götüren tip. vakti zamanında kendisini bjk maçı için sudi özka'nın hotelinde dolarları ezerken görmüştüm. maç için kafile otobüsündeydim. akşamına odasına ne çağırdığını kafilede godaman abilerden dayılardan öğrenmiştik. işte böyle olacaksın eğer kazanmak istiyorsan. arsız olacaksın. sanki bilmiyor gese niye panikledi!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sergen hocayı eleştirenler vardı. bence mou yerine en doğru tercihti! kısmet artık bir sonraki seneye diyorum.
-
Skandal İdda:
Murat Sancak:
Hakemler oynuyor! Bu TFF’nin gitmesini istiyorlar. Gönderilen 9 hakemin geri gelmesi için… Çünkü 1 yılı geçtiğinde bir daha geri gelemiyorlar.
Belli oluyor ki mhk ve pfdk artık TFF'ye kılıçları çekmişler. çakma mafya neden sessiz kalıyor? çünkü asıl isim, fenerbahçeye çökemedi! çökmesi için ali koç gibi saran gibi isimlerin ortadan kaybolması, oradan gitmesi gerekli ki meydan buna kalsın. Fener yönetim kitlesi zengin olduğundan baskı da yapamıyorlar. tüm sorun bundan kaynaklanıyor. işin özeti bu.
-
Bunu ben de attım sonra sildim kaynağına güvenmeyip. Demek ki doğruymuş haber sitelerinin hepsine düşmeye başladı.quote:
Orijinalden alıntı: Kara MithatBu belli ırkla tartışmaya dahi girmeyin, ülkeyi iç savaşa kaosa sürüklemek istiyorlar futbol üzerinden, halkı kin ve düşmanlığa sürüklüyorlar her geçen gün.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Mertens denen adam çocuğunun yüzüne nasıl bakıyor? Aynaya nasıl bakıyor? Kim olursa olsun. İnsanlık dışı bir şey bu. Hangi takımda olursa olsun. Onur denen şey insan yaşamından uzundur. Yarın ölüp gideceksin belki. Ama ismin bok çukurunda yer alacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner-Medley -- 10 Şubat 2025; 18:17:16 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hadi arkadaşlar bakın dünyaya rezil olduk dış basın çarşaf çarşaf Türk futbolundaki rezaleti konuşuyor. Şimdi Uefa gelecek bizi kurtaracak. Her şey çok güzel olacak
Şimdi peşin sıra oyuncular Türkiye'ye gelip bu rezilliği deneyimlemek için transfer olacaklar hatta maaşlarını düşürecekler bizi de alın diyecekler
Kol kırılır yen içinde kalmaz Morinyo Hocamız bizi dünyaya rezil edecek alkış bravo Bu bir Milattır Türk futbolu bundan sonra şahlanacak bla bla
-
Bir büfeci Fb li taraftar Gs li bir biri ile tartismasi sonucu vurularak öldürülmüs. Gs liler için de öyle holiganlar var ki nefretten gözleri dönmüs vaziyette. Gs konusunda bu nefreti rahatlikla görebilirsiniz. Muhendis Oktay. Leedsli taraftar.. Tarih sürekli tekerrür ediyor. Allah rahmet eylesin. Topragi bol olsun.
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kendisi izlese şimdi, o ben değilim montaj der
-
Dünden beri takip ediyorum olanları, kanım dondu. Ülkeden umudumu kaybettim. Yakında bu ülke bu adalete körlük ve güçlüye biat (her alanda) yüzünden helak olsa şaşırmam.
Bir takım dünyanın hiçbir yerine verilmeyecek, aksine 2. sarı karttan atılmayı gereken balıklama dalışa verilen penaltıyı protesto edip sahadan çekiliyor, biatçılar - ne olmuş, penaltı verilmiş diye sahadan mı çekilmek lazım - demek için sıraya giriyor.
Kimse hakemin verdiği şaka gibi penaltıyı, süregelen adaletsizliği konuşmuyor.
Malum takım sonu felaket olan zalimler gibi, gücü yeten herşeye benim gözüyle bakarak kimseyi yaşatmazken, mazlumun, mağdurun suçlu olduğu yerde Türk futbolu için son çok yakın gibi gelmeye başladı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O denizlide bıraktığın şampiyonlukta aynı yapının çaldığı şampiyonluktu...
Ama o dönemde gs ile araya öyle bir fark açtık ki, yapıya rağmen şampiyon oluyorduk... o yükselişin sonucudur 2011 deki operasyon...
Başkanını içeri attılar, cl hakkını 3 sene elinden aldılar, milyar dolarlık kulüp değeri yerle bir oldu, cl yarı finalini 1 gol farkla kaçıran takımını dağıtmak zorunda kaldın...
Sonuç : o günden bugüne geçen 14 yılda sadece 1 şampiyonluk... elinden çalınan en az 4 şampiyonluk... fark attığın rakibinin kazandığı 7 şampiyonluk...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 10 Şubat 2025; 19:29:9 >
MAÇLARIN ORTAK NOKTASI NEDİR SİZCE
-
Üstüne paf takımları Eyüp'ün bile itiraz ettiği maç var, TİYATRO.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakemin eline bakın burda sarı kart görseydi fb macı öncesi rizede 3 kart sınırında olacaktı. Tekrar yazıyorum mertense doğru yürürken hakemin eline bakın
-
Organize hırsızlık
Skor taraftarları da zannediyor ki, gs nin muazzam kadrosu var, harika top oynuyor, biz hep eksiğiz, hep kötüyüz, o yüzden son 10 yılda daha fazla puan toplamamıza rağmen onlar 5, biz 0 şampiyonluk kazandık...
Bu kafadaki arkadaşlara sormak lazım, kendilerini hukukun ve adaletin en ileri seviyede yaşandığı bir ülkede mi olduklarını zannediyorlar acaba...?
Samimi olduğum bir arkadaş var, Naci diye ve gs' li.
Adam diyor ki federasyon ve hakemler Fenerbahçe' yi koruyor.
Dedim be dxxxxyxxx 10 senedir şampiyon olan siz değil misiniz?
Hakemlere rağmen mücadele ediyoruz, öyle şampiyon oluyoruz diyor.
GS' yi de, bunları sevenleri de sevmiyorum... nefret ediyorum... Bunlar düşmanımız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X