oda boşanmayı seçti zaten , seçimlerinin hiç biri bu dünyada doğru olacak diye bir kaide yok. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5385. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: denizlionoda boşanmayı seçti zaten , seçimlerinin hiç biri bu dünyada doğru olacak diye bir kaide yok.
Sizde her şeyi aklayabilme kapasitesi var lan,helal olsun gerçekten
-
yoo bayağı bildiğin roman yazdı arkasından.
ben icardi'yi eleştirmiyorum bu arada, bu meseleler o kadar önemli değil. adam sevdiği kadının peşinden gidiyor, hırsızlık namussuzluk yapmamış, çocuğunun rızkını kumara yatırmamış. he ben yapmam ama yapana da niye yaptın demem.
ama senin getirip ali Koç'un annesini sanki kendi suçuymuş gibi konuya karıştırman seviyen hakkında fikir veriyor. git mertens forması al kendine
-
Namussuzluk yapmamış mı? Bu kadın evliyken görüşmedi mi WANda ile
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
maxi Lopez wanda'yı aldatıyordu
-
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biz ıkınarak top oynuyoruz Galatasaray top oynamıyor, bizim adamın kaşı gözü yarılıyor devam ediyor, Szymanski'nin ayağına basılıyor kalkıyor koşuyor adamlar rüzgar esse yerden kalkmıyor, dün Adana çekilmese rezalet bir penaltı ile yola devam edeceklerdi, biz hala oyun konuşuyoruz? Adamın ensesinde su şişesi patladı lan sokayım oyununa? Adam gol attı adamın kafasına su şişesi attılar ne oyunundan bahsediyorsunuz? Adamlar normalde oynasa yine yenecekleri Adana karşısında tiyatroyla penaltı almaya çalışıyor siz oyun diyorsunuz? Oyunu Avrupa maçında konuşursunuz, ligde kazandığın sürece kralsın.
-
Vay vay vay beyler şuna bakın Bokan hocam galatasarayın adaletsizliği ile karşılaşınca bakın nasıl acıklamalar yapmış 🤡🤡🤡🤡
-
bak sana iddia ediyorum bu gese denen oluşumsporun bu sezon aldığı hiçbir penaltı, penaltı değil. hepsi uyduruk kaytırık geselilerin sarı kart alması gereken pozisyonlar.. ama tabi bu dediğim hak , hukuk gözeten liglerde oluyor bizim gibi şaibenin dibine vurulan liglerde değil..
-
Ne farkeder? O maxi lopezin namussuzluğu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Camianı özetleyen bir mesaj atmışsın.
Sen böyle bir durum yaşasan karşılığında kupa isterdin değil mi ?
-
Wanda'ya eş mi yok kral Icardi aldattı, Maxi Lopez aldattı. Arjantin'deki insanlar bile Wanda'yı destekliyor. Icardi kaç kez aldatmış daha önce rapçi L-Gante haberi diyorsan ondan önce aldatıyordu. Karakter olarak Batshuayi ikisine de 1000 basar. :)))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Füze atsaydın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mertense acıdım, bu saatten sonra ayağı kırılsa faul çalmazlar yerde can verir
-
Sen öyle san dünkü kepazeliklerini fenere yıkmaya çalışan camiadan ne bekliyorsun her türlü mağdur edebiyatını yazıp haklı çıkmaya çalışırlar
Utanmadan mertensi paylaşmışlar çok güzel numara yaptın yoksa gol atabilrceğimiz yoktu ödüllendürmesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 10 Şubat 2025; 16:45:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X