Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5383. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 23 Misafir (7 Mobil) - 22 Masaüstü11 Mobil
5 sn
107.839
Cevap
394
Favori
2.543.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 53815382538353845385
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ali koç'un ve as başkanının sürekli tff'ye güven duyduklarını açıklamaları da tuz biber... neyine güveniyorsunuz be bilader? diyen yok.

• SonSadrazam kullanıcısına yanıt

ne 12 yılı yahu,konunun açılış yılına dikkatinizi çekerim 

https://forum.donanimhaber.com/hincal-uluc-tan-yeni-teoriler--21833097

• CESURYUREK_ kullanıcısına yanıt
    30 yıldır oyuncusu da, hakemi de aynı...
    O penaltı, 1 haram şampiyonluk daha getirmişti haramilere, tıpkı geçen senekiler ve bu senekiler gibi...
    Hep çaldılar, çalmaya da devam ediyorlar...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

sen neden sorduğum şeye cevap veremedin

korkma bu kadar açık açık de VAR müdahale etmedi işte yani onayladı

bunu söylemek bu kadar mı zor  

• -OdATA- kullanıcısına yanıt

mhk başkanı diyorum, yarın sabah dinleyebilecekmiş kayıtları. sen erkenden nereden dinledin diyorum. alooo, kime diyorum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 10 Şubat 2025; 12:59:15 >
  • SON DAKİKA - İsmail Yüksek 2-3 hafta sahalardan uzak. Derbide yok muhtemelen.

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

üçlüye devamke. anderlecht maçında da skrinar ı sakatlarız. stopersiz üçlü icat edcek mourinho amcam..

• -OdATA- kullanıcısına yanıt

Münkir münafığın soyu 

Yıktı harab etti köyü 

Mezarına bir tas suyu 

Dökeni de sevsinler.

Güzel bir şiir.

Kazak Abdal’dan

• aberdi kullanıcısına yanıt

insanı eşit derecede irite eden iki olgu.

• Futbolu bizden fersah fersah iyi biliyorlarmış gs taraftarı anne karnında eğitim alıyor galiba yoruma bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Boşa yazıyorsun arkadaşa, holiganlara laf anlatılmaz.

Dünkü maç özelinde şunu söyleyebilirim, yabancı VAR hakemi hata yaptı ve maçı katletti. Adama maçı sattı, bilmem ne yaptı diyemem. Bildiğin kalitesiz hakem işte. Kör olsa çağırır o pozisyonda hakemi.

Yabancı orta hakem gelmesi bu yüzden lazım. Niyet sorgulaması ortadan kalkacak. Hata yaptı kalitesiz hakem deyip geçeceğiz. Bunun hakemi şunun hakemi demeyeceğiz. Ha onun da suyu çıkar 1-2 sene yönetseler başlarlar yine X İtalyan hakem gelince FB hep kazanıyor falan filan.

Yabancıların kalitelisini getirsinler, Türklere de eğitim versinler bu süre içinde ve alt liglerde maç yönettirsinler. Oraları düzelttikçe bizim lige çıkarsınlar.

• Kimse de demiyor ki o kadar hakemi, üstelik hakemi de değil kaliteli hakemi nereden bulacağız biz 

• quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAY

ne 12 yılı yahu,konunun açılış yılına dikkatinizi çekerim 

https://forum.donanimhaber.com/hincal-uluc-tan-yeni-teoriler--21833097

Şimdi ki badem bıyıklı gs yöneticilerini gördükçe Hıncal melek kalıyordu yanlarında . Son 12 yılda sosyal medya iyice popüler olduğu için 7'den 70'e bütün gs taraftarını görüyoruz hocam ondan dolayı eskileri söylemedim  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARAKAY kullanıcısına yanıt
    Dürüst olsunlar yeter... Satın alınamasınlar...
    Hata denilen şey her takıma yapılır ama kasıt olunca hep 1 takım lehine oluyor...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tüm hakem yorumcularının, eskilerinin, Rize maçındaki bütün kararlar doğru, skora etki edecek majör bir hata olmadı tespitlerine rağmen "TERTEMİZ" galibiyetimize gölge düşürmeye çalışan emek hırsızlarına çok güzel bir akşam yaşattı Adana.

Bunun altından film senaryosu çıkarmaya çalışanların haline sadece acıyorum. Ligdeki "pilot" olmayan takımlarınızın çoğu artık bu tiyatronuzdan sıkıldı. Maçı kazanacakları varsa adamların mücadele edesi kalmadı. Ne zaman iyi oynasalar faullerle sindiriyorsunuz, adamları biçip kart görmüyorsunuz, voleybol oynayıp penaltılarını yiyorsunuz, maç sonunda da iyiler her zaman kazanır diyorsunuz. Nedense sürekli "iyi" olduğunuzu kanıtlama gayesi içindesiniz, demek ki "kötü"nün ta kendisisiniz.

Artık top tamamen Mourinho'da. Eğer büyük hocaysan, bu yaşananları hazmedemiyorsan, gidip Rams'ta bunları sahaya gömeceksin. Oyuncuları bu savaşa hazırlayacaksın, maç değil savaş evet. Gerek psikolojik, gerek fiziki, gerek akli... Her anlamda hazırlayacaksın. Yaptıkları yanlarına kâr kalmasın istiyorsan bunu yapmak zorundasın.

İsmail Kartal döneminde bunu başardık. Hocalığını sevin sevmeyin hiç önemli değil. Rams'ta karakter koydu ortaya ve tüm Türkiye'ye gerçekleri gösterdi. Maç sonrası forumları artık şampiyon olsak ne olacak önemi kalmadı mesajlarıyla doldu, yakın arkadaşlarım tebrik etti helal olsun size dedi. Bunu tekrar başarmak hocanın elinde.

Derbi sonucuna kadar hocayı sert bir şekilde eleştirmeyi askıya alıyorum, yapıcı eleştireceğim. Derbide oynanan futbola, skora ve maç yönetimine göre eleştirimizi o zaman yaparız. Birlik olma vakti gelmiştir!

• 
Sayfa: önceki 53815382538353845385
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.