galatasaray'in oynadigi butun maclara yabanci hakem atanmali normalde. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 13 Şubat 2025; 14:26:50 > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5410. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Tamamdır kral hadi git buradan da asıl forumun olan sarı-kırmızılı bölgeye giriş yap. Orada aleyhimize mesajlar atmaya devam et de ss alarak dosyamıza eklemeye devam edelim. İnsanlar gerçek yüzünü görmeli sonuçta.
Ha bu arada kimse seni GS'li olduğun için bu forumdan banlayamaz hele 2 hafta. Sen trollüğe ara verseydin başına bunlar gelmezdi. Hadi selametle
-
Bir sektöre savaş açtı Ali Koç. Hakemliği bitirmeyecek ama mevcut hakemleri bitirecek bir politika yürütüyor.
Siz market olsanız ve iktidar ben artık marketleri kapatıyorum dese ne yaparsınız? İktidarı devirmek, değiştirmek, başarısız olması için her şeyi.
Eğer birileri de biz Türk marketlerin yanındayız derse onlara gerekli desteği hemen verirsiniz...
Bu senaryo gayet tanıdık aslında. Neden yabancı VAR geldiğinden beri hatalar oluyor? Birileri sabote mi ediyor yoksa kendi ekmeğini korumak için merak ediyorum.
Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek istiyorlar bizi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Belçika takımı galibiyetine evi arabayı bas bu kadroyla..
-
bu kadrodan en fazla
çağlar ortaya geçer, amrabatın yerine
amrabat da fredin yanına geçer mhy nin yerine
talisca yedek olur, onun yerine de tadic oynayabilir.
maalesef kadro sıkıntılı...
oğuz-levent avrupa kadrosunda yok
ismail sakat
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
En-Neysri son bir kaç maçtır gol attıktan sonra bu tarz bir hareket yapıyor.
bu hareket Arnavut milliyetçilerinin hareketi diye biliyorum.
kartal kanatı işareti.
bu hareketi yapan Arnavut milli takım futbolcuları da vardı.
FİFA ceza vermiş futbolculara
sebebi niyedir?? arap niye arnavut işareti yapıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adolf1 -- 13 Şubat 2025; 15:11:29 >
-
Bir sonraki maçta emcüklettiği yeri gösterip dirsek yedim demesi yok mu peki?
-
Vallaha şimdi inceledim de ligin transferlerini Başakşehir, Berkay hariç pek bir oyuncu göndermeden bayağı iyi transferler yapmış. Transferlerin çoğunun da bonservisi açıklanmamış sanırım, nereden geliyor bu değirmenin suyu merak ediyorum. Bizi Diego Carlos transferinde köşeye sıkıştıranların Göksel Bey ve ekibine gıkı çıkmıyor. Kimseyi boştan yere suçlamak istemem ama bana göre Başakşehir devre arası lig şampiyonluğuna oynar ayarda transferler yapmış. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 13 Şubat 2025; 15:16:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arnavut işareti yapmıyor. El Nesiri Arap değil.
-
o yüzden soruyorum ben de...
elin arabı niye arnavut milliyetçilerinin işaretini yapıyor?
en-neysri 3 parmak yapıyor
diğerleri 5 parmak
-
Yabancı orta hakem yönetmezse kulüp maçın sonucunu tanımayacağını deklare etmeli
4.hakeminden gözlemcisine kadar hepsi yabancı olmalı
Aksi halde büyük operasyon yapacak yapı aparatları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 13 Şubat 2025; 15:19:48 >
Gerçekten bilmediğimden soruyorum kaynak nedir hocam VAR'ın çağırdığına dair?
Benim gördüğüm haberlerde tam tersi geçiyor;
"VAR:"Bunun başka bir açısı var mı? Harika bu lütfen. Penaltı, tamam. APP'yi kontrol ediyorum. Ofsayt var mı? Oğuzhan kontrol tamamlandı, penaltı doğru."
Oğuzhan Çakır :"Tamam, penaltı.""
Var konuşmalarına dair bulabildiğim tek bilgi bu benim. Bunda da tam tersi VAR hakemi çağırmamış orta hakeme penaltı doğru demiş. VAR'ın çağırdığı daha detaylı bir kayıt var mı?
-
Dün VAR kayıtları yayınlanmadı mı? Hala nasıl çağırmış da gitmemiş diye konuşulabiliyor ben anlamadım.
-
O zaman tekrar çekilsinler zaten Süper Kupa'dan da çekilmişlerdi alışkalardır bu duruma. Ali Koç zamanında bu takımı küme düşürürüm demişti onu da gerçekleştiriyordu zaten konuşmalarında tezatlık görmüyorum. Oynamadan kaçan bir Beşiktaş vardı Şenol zamanı ilk maç adamın kafasını yarmışlardı ayrıca Tolga'ya edilen küfürler de ayıptı ne olursan olsun bir futbolcunun annesine hele hele ölmüş birine hiç edilmez. Bizim çekilecek bahanemiz de bahanesi olan bile elendi. :)
Türkiye Futbol Federasyonuyoutube
Trendyol Süper Lig’in 23.haftasında oynanan Galatasaray - Adana Demirspor müsabakasının 11.dakikasındaki pozisyonunun VAR kaydı.https://www.youtube.com/watch?v=oS2r18p0u8o&t=32sBenim bulabildiğim tek kayıt bu
Kayıtta orta hakem özellikle kontrol edin diyor,
VAR hakemi birkaç açıdan bakıyor, hatta bunun başka bir açısı var mı diye soruyor, sonra "Onaylandı, penaltı" diyor, ofsaytı kontrol ediyor, ofsaytta olmadığını görünce Oğuzhan kontrol ettik, penaltı diyor
Pozisyon penaltı değil bu bi gerçek ama burada bir günah keçisi varsa o da VAR hakemidir, 10 farklı açıdan izleyip nasıl penaltı doğru diyebilir anlayamıyorum. Bence de bi daha bizim ligimizde hakemlik yapmasın zaten Danimarka fedarasyonuna doğru bi kararda bulunmuş
-
GS bir şey olmadığı sürece Adana'yı zaten 3 - 5 atar kazanır, adamın şu pozisyonda penaltı alma ihtiyacı neden? Bir refleks diyebilir miyiz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X