Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5411. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mr. Pink , cgty1212 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 16 Misafir (2 Mobil) - 15 Masaüstü3 Mobil
5 sn
110.355
Cevap
395
Favori
2.591.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 54095410541154125413
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kazanamaz. Hatay'a 3-5 attılar mı ki Adana Demir'e atsınlar? Adana Demir iyi oynuyordu. Devam etse berabere biterdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agalar ilk defa passolig alicam cocukla Kasimpasa macina gitmek icin,kale.arkasi tek tribun mu satiliyor,bilet alma şansimiz var mi satisa ciktiginda yoksa bosuna ugrasma modeli mi durumlar

• legacy of kain kullanıcısına yanıt

passolig iptal edilmedi mi ya?

• elpdrno_046 kullanıcısına yanıt

En az ihtiyaç duyulacak maç diyeyim o zaman.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Ya hocam bunu daha önce de konuştuk, Mertens Napoli'de de yapıyordu bunu. Ben doğru demiyorum bakın yapmasa daha iyi tabi ki bunu tekrar tekrar belirteyim, ama penaltı almak için temas hissettiğinde kendini yere bırakıyor kendisini yıllardır bildiğim bir oyuncu. Pozisyonda ayağına bir temas hissettiği gibi bırakıyor kendisini.

Ben dediğim gibi oyuncunun konuşulmasını doğru bulmuyorum yanlış bir hareketi varsa hakem sarı kartı verir geçer, daha iki gün önce Dortmund maçında daha beter bi pozisyon oldu temas bile yoktu, hakem penaltıyı vermedi oyun devam etti bitti gitti. Ama ben 1 kişinin bile Adeyemi nasıl bir oyuncusun sen tüü sana nasıl kendini yere atarsın bilmemne dediğini duymadım. Hele ki şampiyonlar liginde yani, siz duyduysanız gösterin bana.

Ha Hakem temas olmayan pozisyonda penaltı verse, üzerine VAR monitörden izleyip ona rağmen penaltıyı onaylasa mevzu olurdu tabi ki.

Burada sıkıntı açık bir şekilde hakemlerin kalitesizliği. Özellikle VAR hakemi bizimle aynı monitörden izleyip, 5 farklı açıdan görüp nasıl penaltı doğru evet diye onaylayabiliyor bu büyük bir soru işareti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 13 Şubat 2025; 15:38:24 >

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Yani bunların bu pozisyonu izleyip şuna penaltı vermesi de ayrıca konuşulması gerekiyor, istediğin açıdan tekrar tekrar izleme imkanın var ve bakıyorsun ve penaltı veriyorsun. Bu nasıl oluyor ben anlamıyorum. Var olmasın hakem penaltı versin, maçtan sonra söveriz ama burada bu kadar bariz bir hatanın izlene izlene verilmesi acaba vardakilerin başka pozisyonu, başka maçı mı izledikleri sorusunu sorduruyor.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐Biyolüminesansyoutube
    kontravolta fevzi - hakem VAR'a gidiyor ve VAR odası oysaytımsı
    https://www.youtube.com/watch?v=kGThUtGe5WM
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum hocam, benim de aklımın almadığı nokta bu.

Dediğin gibi VAR olmasa maç sonu hakeme söveriz, nasıl görmedi deriz, klasik gözüne gözlük tezaruhatı yapılır bilmemne ama, VAR hakemi bizim izlediğimizin 10 katı kaliteli farklı farklı açılardan izleyip nasıl penaltı kararı verebiliyor aklım almıyor.

Ben VAR kayıtları çıkana kadar laf etmedim, belki Orta hakem "ben gördüm izlememe gerek yok" falan gibi bi saçmalık yapmıştır, VAR'ın suçu yoktur günahını almayayım dedim ama kayıtları da dinledikten sonra bu neyin kafası anlayabilmiş değilim

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

kayıtlara güvenmiyorum.

bazı konuşmalar kesilmiştir

veya sonradan konuşma kaydedip yayınlamışlardır.

yürekleri varsa

o VAR odasına maçı oynayan iki takımın da biren yöneticisini koyarlar

ve içeriden kamera kaydı alınmasına izin verirler.

bunlar olmadığı sürece hiç bir kayıta inanmıyorum.

• adolf1 kullanıcısına yanıt

Kayıtları keseceklerse baştan niye yayınlasınlar?

Abi niye böyle şeyler söylüyorsun sen sürekli ya jhasjd.

• T@rhuncu T kullanıcısına yanıt

o dönemde üzerlerinde baskı vardı.

VAR'ın orta hakemi pozisyonu izlemeye davet ettiği kayıtları (diğer konuşmalar hariç)

yayınlayacağız diyerek

zaman kazandılar ve olayın soğuması sağlandı.

hiçbir şey değişmedi.

VAR odasına iki klüp idarecesi girmeli, kamera kaydı alınmalı.

VAR odasında 2 klüp yöneticisi ve 3 hakem, oy çokluğuyla karar vermeli.

daha sonra klüpler aldıkları kayıtları yayınlamalı.

başka türlü düzelmez.

elde ne varsa konulmuş zaten. üçlü olacaksa bundan başka şekilde çıkılmaz. ilk yarı golleri yiyip, ikinci yarı dörtlüye dönersek, bir veya iki değişiklikle ona da uyar.

• fb-gese maçına yerli hakem demiş tff.

halen lig devam ediyor sanan fenerli varsa, uyan!!! lig bitti.

oradan bir meler çek, olmadı kadir var, o da olmadı karaoğlan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 13 Şubat 2025; 16:55:22 >
  • gerek ali koç gerekse acun, ne yüzle insan içine çıkacaklar artık. en kritik maçın hakemini bile yabancı getirtemediler. istifa etmek, gelişmiş toplumlarda bir erdemdir.

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Bir twit öncesinde de bunu paylaşmış mesela.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

Çok daha basit yolu var. Hakem Var monitöründen pozisyona bakarken aynı anda pozisyonun tekrarını stadyumdaki bir monitöre verilir sonrada hakem aldığı kararı tüm stadyumun duyacağı şekilde açıklar. Bu dediğim mevcutta 2 ülkede yapılıyor.

• RedPyro kullanıcısına yanıt
    Olay paylaşımda Mertens’in olmasıydı, forumunzda cevabı yazdım bakalım kaç kişiden linç mesajı gelecek :D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • legacy of kain kullanıcısına yanıt

Maç biletleri satışa çıkar çıkmaz 10-15 dk içinde tükeniyor. Ara ara passo uygulamasından deneyerek açıkta bilet bulursanız alabilirsiniz.

• Malum qoat kupa göndermesi yapmış Mourinhoya

Dünyanın en komik fıkrası heralde

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 13 Şubat 2025; 18:40:57 >
  • 
Sayfa: önceki 54095410541154125413
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.