Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5511. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ferfecir06 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 24 Misafir (4 Mobil) - 21 Masaüstü4 Mobil
5 sn
110.352
Cevap
395
Favori
2.591.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 55095510551155125513
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Antik Mısır Gol Tanrısı El NeseRA 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Olum bu ne lan kim yapmış bunu :))

• Tadic ve Dzeko ‘ da ki aidiyet benim diyen Türk oyuncuda yok.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Hocam ben senelerdir bilet alamıyorum artık normal vatandaşın senin benim normal yollarla maça gitmemiz mucize gibi bir şey. En son 2020'de pandemi öncesi gidebilmiştim. Normal şekilde bilet alma şansın %1'den daha düşüktür passolig'te. Ya içeriden sağlam tanıdığın olacak ya da kombinen olacak. Ama kombine alayım desen onda da tanıdık olmadan denk getirmen zor.

Kimse de kusura bakmasın bu karaborsa olayları her kulüpte var. Nedense hiç bu konu konuşulmuyor, yıllardır gfb denen gudubet oluşuma peşkeş çekilip duruluyor. Bilet alamamızın en büyük sebeplerinden biri bu.

Şimdi bunları yazdım diye yine 3-5 ergen linçleyecek beni. Umrumda değil.

Ankaragücü kombinemiz vardı, 3 arkadaş gidiyorduk maçlara, baktım her maç terörist gibi arıyorlar, Galatasaray maçı zirvesi oldu bunun, hırsız, tecavüzcü ve terörist muamelesi yaptılar stada gelen normal vatandaşa, polisler on kere aradılar. O gün üç arkadaş karar aldık, biz paramızla niye rezil oluyoruz dedik, tamamen iptal ettirdik. Ankaragücü de ligden defoldu, gitti, inşallah çok daha alt liglere düşerler. Ankara'yı ve Ankara'liyı temsil etmiyorlar. Fenerbahçe maçları öyle olmuyor yanlış hatırlamıyorsam. Bu vesileyle bunu da yazmış olayım, en güzeli otur, dev ekranda izle maçı diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 15 Şubat 2025; 17:46:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• tamamen kişisel tahminimdir.(geçmişten ders alınmıştır)

malumların master planı, k.pasa maçında masum görünecek şekilde, lehimize bir kaç önemsiz kayırma yapılacak. ince ince ise, sarı kartlar vasıtası ile gese maçında eksileceğiz. kartlara laf edecek olsak; "bakın siz kollandınız" demek için lehimize önemsiz -hatalar- yapılacak.

derbide ise, baskın basanındır hesabıyla, vurup geçecekler. uydurma penaltı, uydurma kırmızı kart vs ile. nasıl olsa ads'nin çekildiği maçta, uydurma penaltıyla 3 puanı cebe attılar, kimse de hesap dahi sormadı. engel olamadı.

umarım olmaz ama, tarihin tekerrür etme düzeni, ders alınmadığı içindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 15 Şubat 2025; 17:50:45 >
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt

Evet arkadaşlar bu SPORX 6S nin basın sözcüsü.

Piyasaya ne aktarılacaksa bunların üstünden basın yayın ve dağıtımı yapılıyor.

HEPİMİZİN BİLGİSİ OLSUN.

Bazende ilginç paylaşımlar yapıyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLAHS -- 15 Şubat 2025; 18:1:56 >
  • kırmızıpyro mode on

Ali Koç AZ'ye tam 3.2 milyon euroluk bir prim vereceğini belirtmiş, sonra en yakın arkadaşı Ceferin'i aramış. Ceferin'e"Portekiz'li Joao Pintheiro'yu" maça ata diye talimat vermiş. Mourinho hakemi aramış, penaltı çal demiş. Sonuç 4-1. Ali Koç tezgahlarından biri daha!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geng G kullanıcısına yanıt

15 günde bir eşinle dostlarınla çoçuğunla yapabileceğin dünyanın en güzel aktivitesi varken evde tv başında oturup duvara tezahürat yapmak... Biraz fazla mantığa bürüdünüz gibime geldi. Hayatı izlemeyin hocam, yaşayın. Umarım Ankaragücü tekrar ait olduğu yerlere gelecektir  

• Fulton F kullanıcısına yanıt

Çünkü biletler çıkmıyor passolige. Direkt olarak gruplara tahsis ediliyor. Çıkan bilet göstermelik olarak 100-150 tane oluyor. Onu da bilet açıklanış tarihinden 1-2 dakika önce açıyorlar ki yine istedikleri tribüne girebilsinler diye. Bu tüm üçüzlerde, ve büyük camialara sahip Anadolu kluplerinde var maalesef.

• Ssport da Real maçını anlatan spiker Müge Anlıyı izliyor anlaşılan. 30 saniye yayın gitti geldi o sırada Ancelotti sarı gördü. Yanındaki yorumcu Ancelotti hakeme ne dediyse anlaşılmasın diye yayın kesildi galiba diye espri yaptı. Maçı esas anlatan spikerde Müge Anlı'nın programındaki gibi orada da ara ara yayını kesiyorlar dedi.

• Forumda bir renktaşın paylaştığı forma gerçek değildir diye düşünüyordum ama az önce Fenerbahçe resmi instagram hesabı video paylaşmış forma gerçekmiş

• Fenerbahçe, takımın lider isimleri Edin Dzeko ve Dusan Tadic ile 1 yıllık yeni sözleşme için harekete geçti. Dzeko, kariyerini sarı-lacivertlilerde noktalamak isterken, Tadic ise gelen tekliflere rağmen Fenerbahçe’yi bekliyor. Yönetim, kısa süre içinde masaya oturacak.

• Şampiyon olunmadığı takdirde ihtiyarlarla vedalaşmak şart. Yok bedavadan bir sene daha İstanbul sefası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni unuttuğumu hatırlayamıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapının medyadaki şarlatanlarının algıları birer birer patlıyor

Çöp ilan edilen Szymanski yerlere göklere sığdırılamayan ikinci lig balonunu geride bıraktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 15 Şubat 2025; 19:21:41 >
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Turu geçince yazılmıyor muydu? Anderlecht'i geçtiğimizde yazabilmemiz lazım.

• bjk gs macında bir güzellik yapar diyoruz da bunların kendilerine hayırları yok :d

hocaları çok gariba duruyor vallahi üzülyorum insallah yenerler

• quote:

Orijinalden alıntı: Stanimir1925

15 günde bir eşinle dostlarınla çoçuğunla yapabileceğin dünyanın en güzel aktivitesi varken evde tv başında oturup duvara tezahürat yapmak... Biraz fazla mantığa bürüdünüz gibime geldi. Hayatı izlemeyin hocam, yaşayın. Umarım Ankaragücü tekrar ait olduğu yerlere gelecektir  

Ben Ankara'liyım ve Ankaragücünün Ankara'yi ve Ankaralıyi temsil etmediğini rahatlıkla söyleyebilirim. Tribünde taraftara yapılan muamele aynen yazdığım gibi. Ankara'yı temsil eden bir takım var ise o da Gençlerbirliği olur belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 15 Şubat 2025; 19:32:47 >
  • YesilBursa16 kullanıcısına yanıt
    İşte biz bu bjkye bile yenildik, artık kredimiz bitti en ufak kayıp kabul edilemez

• 
Sayfa: önceki 55095510551155125513
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.