Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐ (5610. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kovalenko , Ronon Dex , The Mandalorian , dulcet Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 38 Misafir (13 Mobil) - 29 Masaüstü13 Mobil
5 sn
114.749
Cevap
401
Favori
2.668.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 56085609561056115612
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uefa'dan erteleme talep ettikleri haber birazdan düşer.

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Şunu yazan adam bu kitlenin tamamını kapsıyor.

Hiç düşünmezler mi ki? Her maç kazanıyorsak, herkesi yeniyorsak. Çok güçlü olmalıyız.

Ülkede, bize karşı bu kadar çok oluşum varken, onları hep yenerken., Bunlara karşı şampiyonluklar alırken Türkiye’nin çok çok üstünde bir takım olmalıyız.

Ancak; Tüm bunlara ragmen Avrupa’ya çıktığımızda Çemişgezek spordan hallice takımlar bizi niye maymuna çeviriyor?

Hiç düşünmezler mi bunu? Hiç sormazlar mı kendilerine bunu?

Sormuyorlar…. Huyları bu.

Her zaman derim, 5 yaşındakinin yaşına iniyor 50 yaşındakide 60 yaşındakide.

Bu tür düşünen adama hayatta güvenilmez. Kale bile alınmaz, Cevremde bu tiplerden çok.

Gerçeklerden kopuk sadece sidik yarıştırmayı isterler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 20 Şubat 2025; 0:48:23 >
  • Övdüğünüz hakem %100 penaltıyı vermedi. Kör bu kör

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amma velakin kullanıcısına yanıt

Sen olayı hala anlayamamışsın, aynı başkanın gibi.

Bu adamın her kararı kusursuz mu olacak sanıyorsun? Yanlış faul, karar vermeyecek mi sanıyorsun? Senin ligindekiler her penaltıyı, faulü maşallah çok iyi veriyor değil mi?

Olay burada NİYET. Bu adam yanlış yapsa da kötü niyetli olmadığını bileceğiz. Aynısını Türk hakem yaptığında ise kötü niyetli olduğunu düşüneceğiz.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐

Bak kendi taraftarın da olayların farkına varıyor yavaş yavaş. Hakemde hiçbir sıkıntı yok. Olay zihniyetinizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 20 Şubat 2025; 0:54:47 >

• işlerine gelince branda çeker korurlar işlerine gelmeyince maç ertelensin diye ölü taklidi yaparlar… şeytan sizin önünüzde diz çöküp özür diler. Amaç maçı erteletmek ulan Okan ne uyaniksin sen

• Man. city bitmiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emiliamernes1996 kullanıcısına yanıt

Real as kadro çıktı. Yedek kadro çıkmadı. Bu arada bu maçtan sonra bir şey net olarak belli oldu. Ancelottti net olarak Türk düşmanıdır. Maç 3-0 olmuş rakibin maçı çevirecek hali yok oyuna 80 dakika da 39 yaşındaki adamı sokup Arda'yı sokmuyor. Arda ya anasına ve babasına sövdü ondan oynatmıyor ya en başından beri zaten Arda'nın transferini yapan o değildi o sebeple oynatmıyor. Üçüncü olasılık öndeki üçlünün sözü geçiyor ve bunlar Arda'nın oynamasını engelliyorlar.

Bu maçta da oynatılmıyorsa hangi maçta oynatılacak. Sezon başında bir iddia da bulunmuştum ve o iddamın arkasındayım. Sezon başında transfer dönemi kapanana kadar Arda'ya süre verdi sonra kesti demiştim. Benzerini ara transfer döneminde de yaptı. Yedekten de olsa biraz süre verdi. Transfer bitince yine kesti. Ancelotti'nin niyeti net Arda'yı kulübede çürütmek. Türk milli takımına da faydalı olmasını engellemek.

Arda Sezon sonu Real den ayrılmalı. Hatta umarım A Milli Takım hocası da Arda ile görüşüp oynayacağın bir takıma gitmezsen Milli takıma çağırmayacağım der. Çünkü Real de kalmakta ısrar ederse harcanacak.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Arda kaçar bu sene inşallah City alır

• kRaL_1907 kullanıcısına yanıt
    Kaçması şart. Hoca değişse dahil çünkü gelecek hocanın da oynatıp oynatmayacağı garanti değil. Arda büyük hata yaptı Real'e gitmekle. Bir de acaba serbest kalma bedelinden 5 milyon fazla verilince Ali kalkıp Arda'ya git demiş olabilir mi diye düşünmüyor değilim.

Babasına 15 verildi muhabbeti var ben onu hiç gerçekci bulmuyorum çünkü babasına 15 verene kadar bonservisi için fazladan 10 versen zaten bizim Ali bırakır

• unusual_pscho kullanıcısına yanıt

Futboldan gram anlamıyorum gram fikrim yok sağdan soldan okuduklarım ile fikir edinirim ve pazarlarim mesajı olmuş. Biraz sert olduysa da olsun sizden de koruyacağız Fenerbahçeyi.

• Bu maç oyuncu dinlendirip, turu almak büyük iş olacak bence, ben çok rahat değilimç.

Ardanınn sözleşmesinde çıkış maddesi vardı barcaya gitmesin diye babasına el altından vermiş olabilirler

• f@ithline kullanıcısına yanıt

zelenskiyle falan olacak iş değil.

Normalde böyle mi oynuyorlar çok bilmiyorum ama sağ bekte Valverde, orta alanda Ceballos ve stoperde de Raul diye biri oynuyor. Raul'u tanımıyorum ben ne yalan söyleyeyim belki de çok ünlü bir stoperdir. Solda da hala Mendy mi oynuyor onu da merak ediyorum. Benim bildiğim Real Madrid en son Camavinga ile oynuyordu. As kadrodan 7-8 kişi vardı diye düşünüyorum.

Rakiplerde Dimarco, Theo Hernandez, Robertson, Davies, Dumfries, TAA, Hakimi, Calafiori gibi üst düzey bekler varken sen halen Mendy ile oynuyorsun sağda da tek isim sanırım Daniel Carvajal ki Valverde oynuyor. Maalesef City en vasat döneminde yoksa ligde de bu kadar kötü olan Real Madrid'e acımazdı. Bunlar salı günü Brugge'a elenen Atalanta'ya bile az daha yenilip ŞL'de 20. falan olup daha kötü kura çekiyordu. Bu vasatlıkta Juventus ve City ile yarışamazlar ama bunlar Liverpool'u, Bayern'i, Arsenal'i falan yenecek güçte değiller. Aston Villa bile bunları 5lik edebilir. Umarım Arda Güler'e ihtiyacı olduğunu anlar da o zaman oynatmaya tenezzül eder. Modric ve Arda bu takımda en az bencil oynayan isimlerden hadi Modric yaşlı de ama elinde Arda var, halen önündeki adama pas vermekten aciz Bellingham ile her topa şut çekmeye çalışan Mbappe oynuyor. Mbappe'yi bile bazı PSG taraftarları sevmiyordu sanırım bundanmış.

Tabi Man City elindeki en iyi forvetini ilk maçta oynattı, bu maç yedek bıraktı. Kimse kusura bakmasın ama Alf-Inge Haaland gelse şu an ilk 11 oynatırım. Omar tam bir kazık transfer, geçen sene Julian'ı doğru düzgün oynatmayıp küstürüyorsun, sene başı 75 milyon Euro sen yine hocası da kendisi gibi Arjantinli olan Atletico Madrid'e kaptırıyorsun. Şimdi diyeceksin De Paul, Molina gibi milli takımdan arkadaşları var, hocası da Atletico'nun hem futbolcu hem de hoca olarak efsanesi olmuş Arjantinli Simeone diyeceksin ama Julian kolay kolay bırakmazdı. Omar'a 75 milyon Euro veriyorsun oynatmak için geçen sene düzenli forma versen Haaland'ın yerine oynatsan bazı maçlarda bu olmazdı ki 75 milyon Euro'ya Omar çekiyorsan 75 milyon Euro'ya sattığın Julian Alvarez'in sezon başı en az 120 milyon Euro'ya gitmesi lazımdı. Daha Khusanov ve Gonzalez transferleri var. Bu ikisinden biri kesin elinde patlayacak. Gonzalez maksimun 20 eder gidip 45 veriyor. Arsenal bile daha iyi ona o parayı verene kadar biraz daha para koy üstüne Mainoo çek ha United vermez o ayrı ama Mainoo bile çekilebilir 60 milyon Euro'ya çok zor değil. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 20 Şubat 2025; 1:46:47 >

• tristran kullanıcısına yanıt
    Çıkış maddesini biliyorum zaten. Ama Real zaten çıkış maddesindeki miktar kadar para değil Fb daha fazla para ödedi onu unutuyorsun. Barca'ya gitmesin diye Arda'nın ailesine fazladan 15 verse Fb fazladan para vermesinin anlamı olmuyor.

• Mesut'u Real Madrid'de Mourinho ve Arsenal'de Wenger oynattı. Mesut'un zirvesi Arsenal ile oldu ama Mesut ile Mourinho Real Madrid'e yanılmıyorsam aynı sezon gelmişlerdi. O sene Barcelona'dan fark yemişlerdi ama Mourinho, Mesut'dan hiç vazgeçmemişti sonra tarihin en iyi 10 numaralarından biri oldu ama Ancelotti, Arda'ya şans vermiyor yetersiz diye oysa ileriye dönük çoğu pası Arda'nın asistlik ama takım arkadaşları atamıyor ve Modric hariç takımdaki diğer isimlerle pek uyumlu da görmüyorum. Modric ve Daniel Carvajal dışında arkadaşı var mı ki onlarda ağabeylik yapıyorlar yaşları büyük olduğu için. Ben Modric'in yerinde olsam kenara çekerim Arda seni oynatmayacaklar sen İngiltere'ye ya da İtalya'ya falan kiralık git derim. Orada parla sonra da bir yerlere bonservisinle git ama ağabeylik yapamıyor yeteri kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 20 Şubat 2025; 1:55:42 >

• Bu saçma sapan avrupa kupaları sisteminin derhal değişmesi lazım...
    2 maçta psg den 10 gol yiyen brest, lig aşamasında son 2 maçını kaybetmese tamamen kura şansı ile ligi ilk 8 de bitirip son 16 ya kalacaktı...
    Öteki taraftan yine fikstür azizliği nedeniyle city, juventus, milan gibi takımlar son 16 yı bile göremeden elendiler...

Torba avantajını yok edip, farklı takımlarla oynayıp aynı puan tablosunda olmak tamamen saçmalık... her torbadan 2 takım ile eşleşiyorsan 1. veya 4. torbada olmanın anlamı ne o zaman...?
    Bu 36 takımlı lig devam edecekse bile en azından bulunduğun torbadan bir takımla eşleşme olmaması gerekir...

• Emiliamernes1996 kullanıcısına yanıt
    Camavinga bu sezon başında sakattı. Sakatlık sonrasında bile bazı maçlarda oynuyor bazı maçlarda yedek. Valverde aslında bek oynatmıyor. Maç maç farklı yerlerde oynattığı oluyor. Bugün başlayan 11 ise genel olarak tercih ettiği 11 zaten. Brahaim Diaz bir süre 11 parçası yapmıştı ama son haftalarda Diaz aşırı formsuz. Arda genelde Diaz yerine oynatıyordu ama Arda'yı bile tam hangi mevkide oynattığını çözemediğim maçlar var. Bir de Ancelotti bazen çakallık yapıyor. Arda'yı mesela bir maçta oyuna soktu ama soktuğu maçta çocuğun pas trafiği yapması gereken kim varsa oyundan çıkardı. Takım komple geriye yaslanıp skoru korumaya çalıştı. Bir başka maçta Arda'yı bek mi oynattı sağ açıkmı oynattı, libero mu oynattı veya forvet mi oynattı çözemedim. Nasıl dersen bir baktım Arda takım ileri çıkarken geride bek mevkisinde kaldı. Sonra başka bir dakika da orta merkeze geçti. Başka dakika da kanada geçti. Bir başka an forvet gibi önde kaldı. Serbest oyuncu gibi kullanmış dersen öyle de değil çünkü serbest oyuncu farklı pozisyonlar sırasında yer değiştirir ama dediğim maçta dakika dakika görev yeri değişti. Bir de Arda oynattığı kimi maçta da çocuğun oyunda kalma süresi 50-60 dakika mesela ama topla buluştuğu süre toplasan 1 dakikayı geçmez. Mesela bir maçta Arda klasik sol kanat oynatıldı ama maç boyu Real sağ kanattan atak yapmayı tercih etti. Bir pozisyonda Arda boş koşu yapıp kendini gösterdi Real'in Alman stoperi ( Arda ile kanka denen arkadaş) Arda yerine topu ters kanada attı. Arda'ya atsa çocuk topu alıp gidecekti. Genel olarak Arda'yı kaleden uzakta oynatıyorlar. Oysa kaleye yakın oynadığı zaman forvet arkası veya sağ veya sol açık olarak yani ceza alanı etrafında topla buluştuğu maçlarda Arda çok etkili oldu. Etkisiz olduğu maçlarda ya kaleden uzaktı, ya alakasız mevki de oynatıldı, ya pas alışverişi yapacağı isimler oyunda değildi ya ona top atılmadı yada takım halinde kaleye otobüs çektiler. Bir de iyi oynadığı maçlardan sonra ki maçlarda yedeğe çekilip oynatılmadığı maçlar oldu. Kral Kupasında iç saha Real'in 2-0 öndeyken rakibi 2-2 yaptığı bir maç var. Maç 2-2 olunca son 5 dakika Ancelotti mecburiyetten Arda ve 18 yaşındaki Brezilyalı çocuğu soktu. Arda önce aktif oyunda çocuğa pas verdi o çocukta ufak bir çalım atıp şut çekip gol attı. Sonra köşe vuruşunda Arda güzel bir orta yaptı bir Real'li ve bir rakip oyuncunun topa hiç dokunamadılar top 18 yaşındaki çocuğun önünde kaldı ve gol attı o çocuk. Yani Arda 2 asist yapmış oldu. Sonra Arda yine korner kullandı savunma düzgün uzaklaştırılmadı topa Valverde vurdu gol oldu uzatmalara giden maçı Real 5-2 kazandı. O maçın rövanşında Arda bir baktım yedek. İspanyol basının Arda 11 de başlayacak dediği maçların bile çoğunda Arda oynatılmadı. Takımın tel tel döküldüğü ama Arda'nın iyi mücadele ettiği maçlarda bile ilk önce Arda'yı oyundan çıkardığı bile oldu. Mesela maç sonrası oyuncular için puan veren ve ciddiye alınan siteler vardır. O sitelerden birinde Real de en yüksek puan alan 3. oyuncu Arda olmuştu ama Ancelotti daha ilk oyuncu değişikliğinde Arda'yı oyundan çıkarmıştı. Üstelik çıkarmamış olsa tahminen maç sonu puanı daha yüksek olacaktı çünkü maç sırasında farklı dakikalarda puanına baktığımda Arda'nın puanı dakika dakika artıyordu. Yani Arda karşı bir tutum var Ancelotti ve bazı oyuncular arasında. Bu çok belli oluyor Arda'nın oynatıldığı maçlarda bile. Mesela bir maçta Arda ceza alanı içinde çok uygunken pas atmadılar. Özellikle Fransız golcü arkadaş genelde Arda'ya pas atmıyor.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Reyis semsiyesinin altına almış

• aberdi kullanıcısına yanıt
    Cidden çok saçma sistem. Sistemin bir saçmalığı da grup aşamasında karşılaşan takımların playoff aşamasında da karşılaşma olasılığı olması ki normal de Uefa ve Fifa organisazonlarında grup aşamasında karşılaşan takımlar bir sonraki ilk turda eşleşmezler ama bunda eşleşen takımlar oldu diye biliyorum.

Adil bir yöntemde değil. Bazı güçlü takımlar ilk 8 giremedi bazileri erken veda etti diye adil oldu gibi gözüktü ama o tamamen o takımların bu sezon formsuz olması kaynaklı.

• 
Sayfa: önceki 56085609561056115612
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.