Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐ (5738. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Caner-Medley , john ciga Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 21 Misafir (3 Mobil) - 20 Masaüstü3 Mobil
5 sn
114.774
Cevap
401
Favori
2.669.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 57355736573757385739
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seneye Dzeko'nun yerine Vlahovic çekersin dertler biter üstüne seviye atlarsın.

• Derbiye ek primin 4 -5 milyon Euro olduğu söyleniyor.
    Aziz baba primsiz olmaz demiş, Ali ayarlamış yurocukları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emiliamernes1996 kullanıcısına yanıt

Ucuz dediğin adam 6 milyon bonservis 4 milyon maaşı var. 28 yaş. Oğuz aydını 50kere tercih ederim

Troll müsün bilmiyorum ama sallainin kendisi kendini böyle savunmamıştır  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kovalenko -- 23 Şubat 2025; 1:50:29 >
  • Kendi futbolcularınıza sahip çıkın A haberde youtube da gsnin elemanları sabah akşam sara diyor. Aynı duran topları uzun topların skor katkılarını mert hakan yandaşda yapıyor. Sabah akşam savaşçı sallai görev adamı diyor. Nabil dirarın öpülmedik bir kulak arkası kalmıştı. Benzer oyuncular. Meczubun biri skrinarı forvet sanıyor emekli o ikramiye verilmiş diyor ama cuestaya gelince e daha iyice izlemek lazım diyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kovalenko -- 23 Şubat 2025; 1:55:45 >
  • Kovalenko kullanıcısına yanıt

Maicon dan bahsediyor sandım okuduğumda. Cevap vermeye gerek yok.

Adamlar Okan Buruk savunuyor daha ne olabilir? Okan Buruk başarılı, taktisyen falan sanıyorlar.  Burada dünya çapında hocaya köylü falan diyorlar aklın durur.

• DeadShot467 kullanıcısına yanıt

Her gün bir yeni akıl tutulması yaşanıyor. Dünya çapında bilindik, belli standardı olan forvete 19.5 verdik. Performans alıyoruz. Saranın 2 golü mü var 3 mü? 5 asisti mi var 6 mı ne. O kadar maça mhy çıksa aynı skoru o da yapar diyorum. Ama tüm kanallarda arabada radyoda sara iyi uzun top atıyor deniyor. Atmıyor demiyorum. Nesiri de topçu değil, oğuzun saç kesimi hanzo şu bu bizim taraftar kadar kendini değersizleştiren yok. Eğribayat gayet iyi bu yıl. 2 gündür kötü muhabbeti. Yahu adamlar utanmada günaya tapacak muslera her maç yumurtluyor ya

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

umarım o mükemel hoca avrupaya gider de ft gibi şutlanır imparatore🤣

Trol o arkadaş blokladığım nadir isimlerden. Amacı trollük olmasa bile yorumları tam trol yani o yüzden her türlü aynı kapıya çıkıyor.

Malum camia algilarla yürüyor.Az kalsın Barış Alper'i Ronaldo ilan edeceklerdi. Bir kaç seneye Ankaragücü'ne geri döner.Sara da Bomboş topçu.Teneke bağlayıp gönderirler ve hiç birşey olmamış gibi hayatlarına devam ederler.En sevdiğim özellikleri de bu :Herşeyi yapıp söylerler sonra hiçbir şey yapmamiş gibi hatlarına devam ederler.

• Eğer ki Pazartesi ikili averajı alacak şekilde kazanırsak Mou’nun sözleşmesi iki üç yıl daha uzatılsın. Hala eski Mourinho olduğuna emin olacağım çünkü. İlk maç sonrası direkt kendisine laf edecek şekilde açıklamalar yapmışlardı. “Crying One” vs. diyerek onun emek emek kurduğu şanına saldırmışlardı. Bunların farkında olduğunu düşünüyorum. Farkında ise bunu hazmedebilecek biri değil diye biliyorum. Eğer ki hazmedecek durumda ise eski Mou değildir. Bu adam hayatını ve kariyerini intikam ile oluşturdu. Bir düşman seçip onunla savaşarak beslendi. Özil anlattı işte gerçi ona da ne kadar güvenilir bilmiyorum 5 yedikten sonra bunlardan intikamımızı alacağımıza söz veriyorum diyerek girmiş adam soyunma odasına. Hani diyorlar ya Okan özel hazırlıyor. Mou’nun o motivasyonu var ise esas o özel hazırlıyordur. Eğer ki kaybedersek lig zaten bitecek. Fakat hocanın lig için motivasyonunu sorgular duruma geleceğiz. Düşmanına iki kere yenilecek biri değil çünkü kendisi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Shieldwall kullanıcısına yanıt
    Dediğimiz biri vardı şikayet eden fenerlileri bu eleman sanırım, işi gücü yok kolpa sallaiyi savunacak bu forumda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir08 -- 23 Şubat 2025; 9:22:3 >
  • 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐

• Mir08 kullanıcısına yanıt

Her FB logosu olana aldanmayın ajan onlar

Derbi maçında izlersin zaten Maximin sanki bedava oynuyor da maaşına, bonservisine takmışsın. Ben yine de Szymanski'yi tercih ederim dedim de siz hep farklı yöne çekiyorsunuz. Bu sistemde Maximin'den daha çok iş yapardı yazdım. Hoca Oğuz'u solda oynatsa bir şey demem ama onu sağda kullanıyor. Solda futbolcun yok halen Kostic'i oynatmaya çalışıyorsun elinde Szymanski gibi adam varken orta sahada heba ediyorsun. Szymanski'nin asistine bu takımın ihtiyacı var.

• Mir08 kullanıcısına yanıt

Kimseyi şikayet etmedim kral. Benim eski nick jdraxler, eski nickimle bilen bilir. Yıllardır buradaydım o hesabı sildik zaten en son Liverpool şampiyon olur dedim olamadı sınırsız çizdim. Bu hesabın da ismini değiştim. Zamanında Lemos'u övüyorum diye de eleştiri yedim zaten sen Ersuncusun falan da diyorlardı ama stoperde Amrabat oynamasına rahatsız olmayanlar zamanında Ersun Hocamızı Jailson, Luiz Gustavo üzerinden vurması komik bir durumdu. Troll olsam bile trollügümü kabul ediyorum. Beğenmediğiniz Ersun Hoca da takımı kümede tuttu yetmedi rakiplerin kirli oyunlarıyla, yönetimle, medyayla, kirli pazarlığa destek veren hakemlerle uğraştı. Sesiniz çıkmıyordu şimdi yapı yapı diye ağlıyorsunuz. Neyse umarım daha kötü bir yapı bu takımı batırır da o zaman rahatlarsınız. Sizin gibi koyu Fenerbahçeliyim diyen sonra da hoca beğenmeyen her sene hoca değiştirilmesini destekleyen Ali Koç'un uşaklarından çol sıkıldım...💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Beni eleştirebilirsiniz ama Ersuncu olmama rağmen Mourinho'yu en çok destekleyenlerden biriyim. İsimci olduğumu da inkar etmiyorum. Açık açık konuşuyorum, diğerleri gibi yapı yapı diye ağlamıyorum. Kaç senedir yapı vardı da yeni mi aklınıza geldi. Yapıyı geçen sene fark ettiysen o zaman Mourinho'ya bile gerek yok İsmail Hocam bu takıma yeterliydi 10 milyon Euro Mourinho'ya verene kadar 2-3 ver zaten İsmail Hocamın duygusallığı yeter. Geçen sene İsmail Hocam yapıya rağmen bunları arenada ezmişti bakalım Mourinho Hoca ne yapacak merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 23 Şubat 2025; 10:30:22 >
  • 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐

Böle böle senelerdir şampiyon yapıldı haramzadeler.

• instagram
    Son Kale Fenerbahçe on Instagram: "Galatasaraylıların inandığı senaryo bundan daha iyi anlatılamazdı.#Fenerbahçe #galatasaray @fenerist.resmi"
    https://www.instagram.com/reel/DGX2Mo_KvJN/?igsh=ZHN5aDd4ZHFzdHdy

🤣😂

• 
Sayfa: önceki 57355736573757385739
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.