Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐ (5736. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Koks34 , bora3443 , BayJupiter , rx6900xt , ŞahinAbi Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 26 Misafir (10 Mobil) - 20 Masaüstü11 Mobil
5 sn
114.840
Cevap
401
Favori
2.670.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 57345735573657375738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beraberlik de yaramaz bize 3 maçlık fark olur, gs 3 maç kaybeder mi zor
    Kaybetse biz komple alır mıyız o da zor
    Ne yapıp edip kazanmak lazım,kredimiz bitti çünkü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ŞahinAbi kullanıcısına yanıt
    maç sahada kazanılır. beylik laftır ama %100 doğrudur. (çok saçma istisnalar hariç)

yani, kulüp berbattır ama tek maçı kazanabilir veya bir takım favori oğlu favoridir ama sahada dağılabilir vs. vs.

sonuç olarak, ne ka köfte o ka ekmek. kazanmak isteyen , hak edecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amrabat'ı stoper oynatan maçı satar elinde 3 tane stoper var hepsini oynat işte. Forvette de yavaş Dzeko istemiyorum onun yerine daha önce belirttiğim gibi Talisca olmalı. Kaleye Livakovic olsun bence İrfan'dan çok daha iyi maç kurtarıyor. Bize iyi oynayan değil maç kurtaran lazım. Derbide en ufak hatayı Galatasaray affetmez ki Amrabat önde bile hata yaparken stoperde hiç olmaz. Kalede de İrfan olursa tamam Amrabat-İrfan ikisi maçı verir elleriyle. Kabahat taraftarı dinleyip Amrabat'ı stoper oynatan hoca da. :(((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TakTAkk kullanıcısına yanıt

Alışmışlar berabereye biz eskiden Kuyt, Alex zamanı kadro bile hep favoriydik derbilerde. İçeride bizi yenen yoktu. Gelen geçenden fark yiyoruz şimdi ki bu vasat Mokan Hocalı Galatasaray'ı yenemezsek o da bizim ayıbımız.

kesinlikle aradaki fark 6 değil ikili averajdan 7 olur beraberlikte , mutlak galibiyetle çıkılmalı gerekiyorsa yenil ama beraberlik olmaz geriye 12 maç kalıyor 6 puan fark korunursa Gs bırakmaz olurda yenilirsen zaten lig biter bari Avrupa Ligine odaklanırız

• Emiliamernes1996 kullanıcısına yanıt
    İşte bizdeki rehavet yüzünden hep böyleyiz,yıllardır kaybediyoruz
    6 puan gerideyiz bikaç maç aldık hemen havaya giriyoruz
    Gsyi bjkyi ilk maçlarda yensek kredimiz olurdu beraberlik de kabul derdik ama o kredi yok kusura bakmasınlar

• brsaltnc kullanıcısına yanıt
    Şimdi çıkacak Dzeko Tadic yürüyecek sahada herhangi bir gol katkısı beklemiyorum ikisinden de
    9 kişilik rizeye bile zor gol atan dzeko için editler yapar bizimkiler
    Bi çıkıp böyle büyük maçta oynasın kazandırsın
    Nesyri'nin attığı kilit goller sayesinde o da rahat rahat takılıyor
    Gs maçında böyle ağır oyuncularla devam edersek yine yenilip gelecez hiç şüphem yok

• Şimdi herkes kızacak ama Dzeko ve Tadiçi aynı anda kaldırmaz bu takım. derbide çok koşmak gerekecek. dönerden midir nedir yorulmak bilmeden koşuyor rakip takım

• Hakim Ziyech;

“Adanademirspor maçında yaşananlara şaşırmadım. Okan Buruk, özel olarak penaltı aldırma idmanı yaptırıyor”

📰Arap Basını

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Osimhen'i kes kadro çöp gs

Ben Dzeko'yu seviyorum bence çok kaliteli bir oyuncu ama yaşından dolayı derbilerde tempo arttığı için maalesef istenilen seviyede oynamadı şu ana kadar Tadiç te keza öyle Nesiri'nin gollerinde Dzeko'nun katkısı çok yalnız :) Nesiri oyun içinde çok görünmeyen bir oyuncu ama çıkıp aniden gol atabiliyor çok iyi koşuları var ceza alanında seri bir oyuncu velhasıl kelam Derbiye ben olsam daha tempo yapacak oyuncularla maça çıkıp 2.yarı kaliteli adamları oyuna alıp sonuca giderdim

• rx6900xt R kullanıcısına yanıt
    Dzeko'nun muadili yok takımda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nesyri olur olmadık goller atabildiği için 90dk sahada kalmadı. Dzeko ile bence uyumları mükemmel. Dzeko 11 başlar bence. Sonradan Talisca girer. Tadic yerine Talisca ile başlarsa da şaşırmam.

Galibiyet tabii ki olmazsa olmaz ama olumlu havanın yok olmaması içinde beraberlik çokta kötü bir sonuç olmaz. Hiç yoktan iyidir.. Ama üç puan her türlü elzem.

• Biri şunu aciklayabilirmi böyle haber düşmüş

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐

• bir twitter postunda gördüm, nefte 0-1 yendiğimiz derbideki tüm pozisyonlarda szymanski varmış.. 4000.golü atıp zaten tarihe kendi adını yazdırdın baba ama bir şarkı daha istiyorum senden

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

seneye onun görevini yapacak bir forvet almalılar. 1 sene daha tadiç ve dzeko ile gitmez

• rx6900xt R kullanıcısına yanıt

hemen isim vereyim Vlahoviç olmaz ise Udinese' de ki Lorenzo Lucca

• brsaltnc kullanıcısına yanıt

lucca'yı bugün duymuş gelmiş lafını yapıyor burada

• Mr. Pink kullanıcısına yanıt

alakası yok Samardziç'i izlemek için Udinese maçını izlemiştim Onu yazarken aynı zamanda dikkatimi bu oyuncu çekmişti mesajım hala duruyordur

buyur kardeş buda kanıtı herkesi kendin gibi sanma :=)

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsaltnc -- 22 Şubat 2025; 23:1:30 >
  • 
Sayfa: önceki 57345735573657375738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.