Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐ (5737. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 25 Misafir (9 Mobil) - 19 Masaüstü11 Mobil
5 sn
114.934
Cevap
401
Favori
2.672.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 57355736573757385739
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kısaca Anti dopingin başındaki reisler türkiyede doping testleri yapan kurumdan sizin liginizden gairp kokular geliyor deyip ellerindeki bilgileri kendilerine göndermesini istemiş.

İstemiş istemesine üstüne de demiş ki vardığımız sonuçlar bizde saklı kalacak sizinle paylaşılmayacaktır demişler.

Ha tabi bu görselleri oluşturmak artık çocuk oyuncağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bar3 -- 22 Şubat 2025; 23:22:18 >
  • ŞahinAbi kullanıcısına yanıt

Ziech'in bunu deyip dememedi önemli değil ki. Rakipler bir şekilde top kapinca abartılı şekilde düşüyorlar. Ceza sahasında orsya buraya alakasiz grip prnalti aliyorlar. Haa burada asil mesele biri tutiyor öbürü giyiyor. Hakem izin vermeyince bak Alkmar maçında düştüğünle kalıyorsun.

Bu iş nerede başladı konu bu. Bence baktılar hakemler zaten veriyor bunlar da bu konuda uzmanlaşti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa’da Galatasaray’ı eleyen AZ Alkmaarlı oyuncuların maaşı ve Galatasaraylı oyuncuların maaşları.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐

• bar3 B kullanıcısına yanıt

Yine bizi avurapaya rezil etti bu Çinçon

• maydonozgs karşısında galibiyetten başka seçeneğimiz yok, zaten başka seçenek hiçbir zaman olamaz, olmamalı.

bunlara yenilmek demek, sadece maç kaybetmek demek değil. bütün haklı davalarımızı kaybetmemiz anlamına gelir.

bakın ne olay, skandal, vs... olsa, tek verdikleri cevap ilk maç nasıl yendik sizi onu anlatın diyorlar. buraya gelip atıştığınız gslilerin en çok kurduğu cümledir bu. kızamıyorum da, sinirlenemiyorum da çünkü haklılar. bu takıma kaybetmenin bir bahanesi olamaz. 20-30 milyonluk değeri olan young boys'un iki maçta da delik deşik ettiği, gene aynı değere sahip az alkmar'ın iki maçta rezil rüsva etmelerinin yanı sıra, tarihi farkları kaçırdığı bir takıma bizim KAYBETME gibi bir şeyimiz olamaz, olursa bunun adı tek kelimeyle REZİLLİK olur.

• Allah yar ve yardımcımız olsun, vurduğumuz gol olsun!

• rx6900xt R kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Hem kontenjan hem de maaş bütçesi epey açılacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede doping testleri yapan kurumların kendileri en başda güvenilmez. Ne çabuk unuttunuz o kurumlardan biri yüzünden Kadın Basketbol takımızın çok daha önceden EuroLeague de ilk şampiyonluğunun daha önceden gelmesinin engellendiğini.

Kadın basketbolunun Jardon'u denen oyuncumuzu doping yapmış gibi gösterdiler ve o oynayamadığı için o sene EuroLeague kazanamadık. Oysa doping filan yapmamıştı ve yapmadığını da kanıtladı ama kanıtlayana kadar iş işten geçmişti.

Erkek basketbolda da lig de final serisinde biz 2-0 öndeyken Efes'in seriyi 2-4 nasıl kazandığını da unutmuşsunuz.

Bu kurumlarda yapıya hizmet ediyorsa kabak bizim başımıza patlatılmasın.

• TakTAkk kullanıcısına yanıt

Çok doğru, Beşiktaş küme hattındaki takımlara bile puan kaybederken bizi yenmişti hadi Galatasaray'a puan verdin de Beşiktaş'a vermeyecektin de rehavet var bizde kolay maçta bile zorlanıyoruz. Yıllardır bu rehavet var tabi Ali Koç önceside çünkü taraftarlarımız yaptırıyor bunu, medyada 2 pofpoflayınca bizimkiler de kolayca uçuyoruz, kaçıyoruz sanıyor. Hadi medya Galatasaray, Beşiktaş'a çalışıyor diyebilirsin de taraftar niye yapıyor onu hiç anlamıyorum. :)

• pesclass kullanıcısına yanıt

Sallai gibi adamımız yok solda halen çalım atmaya çalışan top kaybeden Maximin'i tartışıyoruz orta açacak sol kanadın yok. Tadic diyeceksin ama onu hoca on numara ya da sağ kanat kullanıyor.

Bence Frankowski, Davinson ve Torreira iyi isimler. Davinson şu an PL takımlarının yarısında oynayabilecek seviyede keza Torreira'da öyle. Frankowski ise tam bir fırsat transferi bence adamlar da bek yoktu geldi. Sola da Eren aldılar yeterli olmasa bile elindeki çelimsiz Jelert'den net daha iyi. Jelert hiç et, balık falan yememiş sanırım bunun başka açıklaması yok. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 23 Şubat 2025; 0:11:17 >
  • Biz de Maximin yerine Sallai olsaydı En-Nesyri en az 5 gol daha fazla kafa golü atmıştı maalesef Osimhen açılan ortalara yeteri kadar cevap veremiyor. Sallai tam ucuza iyi Macar topçu ki Szoboszlai anlamıyorsan ucuza Sallai çok iyi tercih. Maximin'i Napoli bile istemedi o kadar gereksiz çalım deniyor ki açtığı ortalar da kötü bazen topu sağa çekip uzaktan şut çekecek de gol atacak. :)))

• Emiliamernes1996 kullanıcısına yanıt
    Maximin kaç kere top kaptırmıştır, kaptırsada bir şekilde peşinden koşmuştur ben katılmıyorum, bana bir maç söyle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mir08 kullanıcısına yanıt

Kaptırıyor bulursam bir video atarım. Bir gün bizden gitmeden biri top kaptırma videolarını da yapar. Çok çalım deneyen birisi ayrıca Sallai'nin istatistikleri daha kötü diyebilirsin ama Galatasaray'da ortaya karşılık veren adam olsa en az 6-7 tane lig + Avrupa'da asisti vardı. Bizim kendini beğenmiş Maximin ile aynı sayıda gol atmış zaten tek asisti eksik o da takımda kafa golü atabilen forvetleri yok. Sallai'nin Avrupa'da 2 golü var ama bizim Maximin kayıp hoca da artık işe yaramadığını çok top kaybettiğini anlayıp çekti. Kime sorarsan sor geneli Maximin çok hata yapıyor diyecek yılda maksimum 5 gol, 9 asist yapacak ama her maç en az 8-10 tane topu çalım atacağım diye ezecek adamı istemez. 3 gol yedirir, 1 tane attırır adama hiç gerek yok. Tabi bu kadar çok çalım atmaktan vazgeçerse o zaman daha iyi bir futbolcu olabilir.

• Sallai ne beyler yaa bizde öyle topçu var zaten, şu kendi topçunu gömme işini ne zaman bırakacağınız, artık takımın hiç bir oyuncusu bizim topçular dan daha iyi değil, bi Fenerbahçeyiz, karakterli bir takımımıs var, bu derbide puan ve puanlar da kaybetsek yine destek tam desteğe devam, benim inancım maçı kazanacağız...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emiliamernes1996

Kaptırıyor bulursam bir video atarım. Bir gün bizden gitmeden biri top kaptırma videolarını da yapar. Çok çalım deneyen birisi ayrıca Sallai'nin istatistikleri daha kötü diyebilirsin ama Galatasaray'da ortaya karşılık veren adam olsa en az 6-7 tane lig + Avrupa'da asisti vardı. Bizim kendini beğenmiş Maximin ile aynı sayıda gol atmış zaten tek asisti eksik o da takımda kafa golü atabilen forvetleri yok. Sallai'nin Avrupa'da 2 golü var ama bizim Maximin kayıp hoca da artık işe yaramadığını çok top kaybettiğini anlayıp çekti. Kime sorarsan sor geneli Maximin çok hata yapıyor diyecek yılda maksimum 5 gol, 9 asist yapacak ama her maç en az 8-10 tane topu çalım atacağım diye ezecek adamı istemez. 3 gol yedirir, 1 tane attırır adama hiç gerek yok. Tabi bu kadar çok çalım atmaktan vazgeçerse o zaman daha iyi bir futbolcu olabilir.

Senin bu formda ne işin var. Çok seviyorsan başka forma,

Güzellenelerini orada yap,

Sallarım Sallai’e

Kimin umrunda.

Hakemler arkasında olup rakibi hakemle ezen takımda dedem de oynar?

• Emiliamernes1996 kullanıcısına yanıt
    Sallai çöpü geldiğinden beri forma bulamıyor adam olmadığı için oynatılıyor, boş para beş para etmez. Maximin 50 kere kaptırsada rakip için tehdit. Hızına ulaşacak adam yok gs de

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Donie Darko D kullanıcısına yanıt

Solda öyle Sallai gibi orta açan adamın yok. Szymanski, Tadic, İrfan veya Oğuz hiçbiri solda oynamıyor bana göre Szymanski biraz üstüne gidilseydi sol kanat bek olabilirdi ama hoca onu orta sahanı merkezine monte etmeye çalışıyor kafasında bu var bana göre çalışkanlığı ve disiplini çok iyi, biraz savunmasını geliştirirse kolay kolay yıkılmayan ve rakibe geçit vermeyen bir sol kanat bek olabilir.

Maximin ile Sallai'yi kıyaslıyorum dikkat edersen tabi bizde de Tadic, İrfan gibi isimler var. Keşke solda Szymanski oynatsa da kafamız rahat olsa sol kanat beke gözü kapalı yazabileceğim tek isim şu an Szymanski ama hoca onu merkez orta saha yapmak istiyor.

Galatasaray'da ise En-Nesyri'nin yarısı bile olabilecek kafalık atabilecek forvet yok. En-Nesyri gibi kafa gölü atan isimler Ibrahimovic, Cristiano Ronaldo, Giroud gibi efsanelerdi zaten şu anda Haaland gibi birkaç isim dışında rakibi de yok. Haaland başka futbolcu zaten o her şekilde atabilir. Dünyadaki şu an güncel forvetler arasında Haaland bana göre en iyisi sadece Man. City kötü. En-Nesyri yerden de güzel goller atsa liste başı CL'de oynayan La Liga, PL veya Serie-A takımlarından birindeydi şu an. Keşke Maximin iyi orta açabilse de En-Nesyri daha çok atsa ama yok o çapta bir isim değil Maximin bunu anlatmaya çalışıyorum. Hadi asist yapmasın onu da geçtim top kaybetmesin arada da çıkıp gol atsın ona da razıyız. Sallai'nin kumaşı iyi biraz daha çalışssa yaşına rağmen elit takımlarda oynayabilir. Ben Macar futbolcuları seviyorum mesela bizdeki Szalai'de iyiydi sonra Adam Nagy bence patlama yapsa iyi bir orta sahaydı ama olmadı. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mir08

Sallai çöpü geldiğinden beri forma bulamıyor adam olmadığı için oynatılıyor, boş para beş para etmez. Maximin 50 kere kaptırsada rakip için tehdit. Hızına ulaşacak adam yok gs de

Benim ilk tercihim solda Szymanski olur da hoca Kostic deniyor 3lü oynarsa zaten Maximin olmayacak belki çift forvet için dener onu da hiç sanmıyorum. 4lüye dönerse ikinci yarı sol kanada Maximin veya Cenk'i alabilir gibi geliyor. Kafasındaki şablona göre Maximin artık boşta kalıyor 3lü oynayacaksa taktiğine uymuyor zaten o yüzden sırf hızlı diye oynatmaz oynatacaksa da bana göre %80 ihtimalle 4-2-1-3 gibi bir 4lü taktik oynatır o zamansol kanat yapar. 3lüde forma vermesi çok düşük bence. Ben bu sistemi kuracaksan Maximin'i Galatasaray'a sene başı iteleyip Sallai alsan sisteme daha uygun olurduyu söyledim elinde de golcü bir forvet varken yoksa tabi ikisine de gerek yok bizde Szymanski gibi bir adam varken başkasına zaten gerek yok da hoca orta alana koymak için ısrar ediyor. :)

@ratsx Fikrimi belirtiyorum yazılarımı tam okursan Sallai ile kısaylıyorum direkt övmüyorum ki Szymanski > Sallai bana göre böyle sol kanat bek için Szymanski'ye forma versen Kostic'e bile gerek yok aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 23 Şubat 2025; 1:5:53 >

• Şahsi fikrim takımlı oyunda Szymanski > Sallai > Maximin. Hadi, iyi geceler herkese....

• 
Sayfa: önceki 57355736573757385739
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.