Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐ (5739. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: AlperMetin , Noctivagant , Sirrüs , selimergin Daha Az
4 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 20 Misafir (10 Mobil) - 11 Masaüstü13 Mobil
5 sn
114.937
Cevap
401
Favori
2.672.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 57375738573957405741
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ali Koç yemek yemiş Mourinho ile geçmiş olsun. İlk maçta da takımı ziyaret etmişti. Oyuncuları ziyaret etmezse bir şansımız olabilir. Hoca muhtemelen demotive olmuştur. “Hocam yapı var zaten yenemesenizde no problem vs.” diyip hocanın motivasyonunu düşürdüğünü düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Ali Koç, Acun, Mou neredeyse her hafta toplantı yapıyor zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt

Mou hocam yapı var ama siz yinede asılın maça demiştir :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

hem dzeko'ya, hem en nesyri'ye özel savunma yaptırır mokan. bu da en az 2, ve hatta fazlası gese savunmacısının meşgul olması anlamına gelir. fred ve şimo'dan goller bekliyorum.

• Emiliamernes1996 kullanıcısına yanıt

üçlü oynuyorsun. kanadı ne yapacaksın? kanat bekin, dünyanın en iyi orta açanlarından biri. isterse en güzellerini açar yine.

geseli saydığın isimler, bizim dandik ligde, hakem koruması altında parlar görünür. ama mesela davinson pl de oynasa, kart cezasından çok maç kaçırır. gese övmeyin .. ligin orta sıralarında olması gereken bir takım.

• SonKaleFener kullanıcısına yanıt

20-22 milyon pavlidis. hem irice hem hantal değil. topla oyunu da var.

• sublebaaa S kullanıcısına yanıt

barış alper 1 senedir pl takımlarından teklif alıyor diye kaç haber okudum hatırlamıyorum. e, şimdi nerede, gesemde taklacılığa devam. yapı böyle bir şey işte.

• İddia | Fenerbahçe Pazartesi günü için TFF'ye "maçtan sonra iki takımada doping testi yapın" isteğinde bulundu. TFF, adalet namına bunu mantıklı buldu ve gerekenin yapılacağını bildirdi.

Galatasaray'da bazı futbolcular'ın kadrodan çıkarılacağı söyleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SLAHS

Bu mesaj silindi.

TV 8 DE olabilir orda değilse Dilann Polat ın sitesinde kesin vardır =)

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐
  • Emiliamernes1996 kullanıcısına yanıt

Adam , sallai çöpünü , maxim ve Oğuz dan üstün tuttuya la.. sözde fenerli , yersen...

• Ne kadar da güzel bir pazar 

• pesclass kullanıcısına yanıt

Oğuz ile ne zaman kıyasladım ben. Göster özür dileyeyim ama sen lafı çarpıtmak için yazıyorsun. Ben Szymanski ve Maximin ile kıyaslamışım. Oğuz sağda oynuyor benim dediğim Sallai solda oynuyor. Her maç çalım atıyorum diye top kaybeden Maximin'i hoca bile istemiyor siz halen Maximin diye tutturmuşsunuz. Bu kadar iyi olsa Avrupa maçında oynardı. Beğenmediğin Sallai sadece 6 maçta 2 tane gol atmış. Maximin'i çok verdik övmeye hiç gerek yok, devre arası çıkabilseydik iyi olurdu ama kimsenin almayacağı takım oyununa katkısı olmayan bireysel bir isim. Szymanski 100 kat daha iyi Maximin'den. Szymanski'yi koy sol kanat beke oynasın işte Kostic'e falan da gerek yok. :)

Son kez tekrar ediyorum ve Oğuz ile kıyaslamıyorum. Takım oyununda bana göre Szymanski > Sallai > Maximin. Bireysel futbolu kıyaslamıyorum onu da başkası kıyaslayabilir bize takım oyunu lazım.  

• denizlion kullanıcısına yanıt

HEDEE AL KOVANI KÜREĞİNİ 2 SAYFA ÖTEYE ZIPLA BAKAYIM.

ABİLERİN BURDA KONUŞURKEN SANA LAF DÜŞMEZZ HADEE HADEEEE.

GİDERKEN MERİT KİNGE UĞRA ÇIKIŞTA OLMAZSA DÖNER YERSİN MAYDANOZDAN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLAHS -- 23 Şubat 2025; 12:52:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

üçlü oynuyorsun. kanadı ne yapacaksın? kanat bekin, dünyanın en iyi orta açanlarından biri. isterse en güzellerini açar yine.

geseli saydığın isimler, bizim dandik ligde, hakem koruması altında parlar görünür. ama mesela davinson pl de oynasa, kart cezasından çok maç kaçırır. gese övmeyin .. ligin orta sıralarında olması gereken bir takım.

Maximin'in bizim takımda işi yok. Sallai sol kanat bek oynar, ortaları da iyi sadece En-Nesyri gibi adamları yok ellerindeki Osimhen kafa golü atamıyor. Ben Sallai'nin takım oyununda daha iyi olduğunu ve bizim sistemde Maximin'den daha uygun olduğunu yazıyorum. Lafımı çarpıtıyorlar yok sen Oğuz'u beğenmiyorsun falan diyorlar lafımda Oğuz bile geçmiyor ki kıyaslamadım ikisini biri sol kanat oynuyor, diğeri sağ kanat oynuyor. En son yazdığım şey takım oyununda Szymanski > Sallai > Maximin. Hoca zaten Oğuz'u ilk başta birkaç kez solda oynattı sonra hep sağda denedi zaten ona binayen söyledim. İlla biri Kostic'in yerine oynayacaksa Szymanski daha fazla hücum, savunma katkısı verir. Diri bir Szymanski sol kanat bek oynarsa sezonda tüm kulvarlarda en az 45 maça çıkacağımızı varsayarsak en az 25 gol katkısı verebilir. 10 gol, 15 asist yapabilecek bir isim ama biz onu orta sahada heba edersek hiç olur gider bunu anlatmaya çalışıyorum. Yeni sistemde çok iyi bir sol kanat bek olur. Bunu anlatıyorum sonra da bana Oğuz'u eleştiriyorsun diyorlar. Bana göre sağda Oğuz, solda Szymanski, on numarada da Talisca oynasın ama hoca solda Kostic'i koyuyor, Talisca'yı da yedek düşünüyor son 15-20 dakika gibi anladığım kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 23 Şubat 2025; 12:55:1 >

• Bir süre daha buralarda yokum. Siz kendi kendinize gülüp oynamaya devam edin. İNŞALLAH sene sonu yine başarısız olursunuz da o zaman Maximin övmeye devam edersiniz. Ersun Hoca'yı haksız yere gönderenlere her halt müstehak zaten. Hadi eyvallah.

• Gs yarın kazanırsa dillerinden kurtulamayız.Kritik maç

• SLAHS kullanıcısına yanıt

Tv8 ne alaka bu arada

Bir tarafta fetö ile bağlantısı tespit edilmiş him.et parası topladığı tespit edilmiş bir firmadan aldığın sponsporluklarla osimen getiriyorsun

Diğer yanda milli takım maçı yayınlıyorsun, maçın oynandığı stadın panolarına sponsor oluyor firma

Bunlar iyice pskolojisi bozulmuş yakında ali koçun arabası ile gittiği güzergahtaki caddede maydanoz döner varmış siz de aynı şekilde maydonoz dönerle bağlantılısınız bile diyebilirler  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 23 Şubat 2025; 13:17:22 >
  • Diriliş mesut akpye katılmış,gelecek dönemde spor bakanı fln yaparlar kesin
    2 cami paylaşımı,2 vatan bayrak Sakarya edebiyatı ile istediğin konuma geliyorsun bu ülkede çok güzel:))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 57375738573957405741
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.