ŞUAN MOURİNHO'YA AĞIZ DOLUSU SÖVÜYORUM... O bjk ve geçen haftada bu leş gs'yi yensen şuan lideriz ve psikolojik olarak yerle bir olacak admalar. |
Bildirim
ŞUAN MOURİNHO'YA AĞIZ DOLUSU SÖVÜYORUM... O bjk ve geçen haftada bu leş gs'yi yensen şuan lideriz ve psikolojik olarak yerle bir olacak admalar. |
Onlar haklı çıktı işte neyin derdindesin. Gs yi yensek puan farkı 1 di şu an < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kasımpaşa'nın da pil bitmişti; ama Okan hocam sağ olsun yaptığı değişikliklerle durumu telafi etti. |
Irkçı mısın bilader? İnsan gibi zıplamak derken ayrımcılık yapıyorsun diğer canlılara < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yenilseydik ne olacaktı Yenemiyırsan yenilmeyectin işte < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ulan mourinho şu çöp 65yi yenemedin |
ŞU LEŞ GS 'YE YENİLECEKSEN KÜME DÜŞ DAHA İYİ ZATEN |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 2 Mart 2025; 18:12:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Playstationa ilk kez bir Süper Mario oyunu çıkacakmış,mutlaka oynayın. ![]() Okan buruk edit #memes #pokemon #galatasaray #fenerbahçe #okanburuk #derbi #edit #futbol #osimhen https://www.youtube.com/shorts/Bcjt1nwyUGA?si=Ykrks9hE9HOU0d_O< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 2 Mart 2025; 18:13:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Puan farkı daha az olurdu yine de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben o başlığa değil, direkt kendi başlığımıza ( yani buraya) akşama tiyatro var yazdım diye 1 hafta ceza almıştım. Takım adı, mac vs geçmiyor. Mesaj sadece bu cümleden ibadetti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |