Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvANT⭐⭐⭐⭐⭐ (5967. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 19 Misafir (3 Mobil) - 20 Masaüstü7 Mobil
5 sn
119.443
Cevap
403
Favori
2.762.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
121 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 59655966596759685969
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dzeko ve Nesiri yerine hızlı forvetler lazım bize.

Nesiri' yi astronomik rakamlara sattığımızı kabul ederek söylüyorum.

Dzeko teknik ekibe katılmalı, gerekirse 1 sene daha sözleşme verilsin.

• ayağını takıp penaltıyı aldıktan sonra hakkında doping muhabbeti çıkan mertensin aniden kesik yemesi tesadüf mü peki, bücürün tek taktiği ceza sahası içinde kendini atmasıydı ayrıca elinde osimhen var pozisyona sokacak adamın yokken oynamıyor mertens, rize maçında ilk 45 dk oynamış bizim maçta 79. dakikada oyuna girmiş dünde kasımpaşa maçında uzatmalarda girdi oyuna, bu doping testlerini belirli süre oynamayanlara yapmıyor olabilirler bu haramzadeler her şeyi araştırmıştır her gelen topçunun lübünya gibi kafayı sarıya boyatması falan cidden hiçbir şey tesadüf değil mevzu başında cemaat artığı bir bücür olan takım için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaba bizim taraftar çok mu paranoyak diye bi düşündüm ama viking genli sapsarı saçlı nelsonun kafayı platin sarısına boyaması.. bu doping işinin üstüne gidilmeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • instagram
    LACİVERTCİZGİFENER on Instagram: "💥💥💥🗣️...GS taraftarı şikayet ediyor Kulübünü...#fenerbahçe #galatasaray #futbol #trabzonspor #trabzon #travelphotography #fun #fener #fashion"
    https://www.instagram.com/reel/DGgdV-UOHw8/?igsh=bjd2OXJvMW5jNmsx

Sondaki çocuğun en son söylediğine çok içten bir Amin diyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• newrophat kullanıcısına yanıt

Ben bu barışın da doping kullandığını düşünüyorum. Yunus da gelince büyük ihtimal yüksek performans başlar.3-5 hafta o gider sonra tekrar Barış başlar.

• unusual_pscho kullanıcısına yanıt

amin amin

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Bende eleştiriyorum ki. Ki yanıldığım yerlerde oluyor. İnsanların görüşleri de değişebilir hata da yapabilir. Ama bazı noktaları cidden anlayamıyorum. Oğuz’u kanat beke çekip verim almak hoca becerisi değil mi? Öyle işte. Bunun tersini söyleyince ne oluyor yani.

• Malum takım çok pis patlayacak, az kaldı ….

• Gs de üç gol attı onlara 1 puan verilmiş bu bir haksizlik

• Caner-Medley kullanıcısına yanıt

Yusuf gibi bir genci tak diye derbi maçında sol stoper yaptı, Levent'e, Oguz'a level atlattı. Ben de eleştiriyorum ki eleştirelim zaten ama yapıcı eleştiri yapmak lazım, hata yapınca da hatanı kabul etmen lazım ve negatiflik olsun diye eleştirmemen lazım yoksa her şeyi herkesi eleştirebilirsin.

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvANT⭐⭐⭐⭐⭐
  • newrophat kullanıcısına yanıt

bence oyunculara gücünü zurna meydonez döner veriyodu. kapanınca oyuncularda düşüş başladı.

• arkadaş çok inanarak yazmış saygı duydum valla💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvANT⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Kara Mithat kullanıcısına yanıt

Umarım öyle bir salaklık etmezler. Gerekirse takımın yarısını satar bu adamı alırsın, öyle bir adam...

• Kovalenko kullanıcısına yanıt

lokum yerine maydanoz döner kullanıyorlar demek ki 😂

Ömer Hocaoğluyoutube
    Kolpaçino - Göç Etmek İçin Doğdular
    https://www.youtube.com/watch?v=Im2_6gJamhk&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 3 Mart 2025; 21:0:21 >
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt

MaşaAllah diyelim de...  

• kariyeri boyunca hiç saçını boyatmayan morata’nın gs’ye gelince saçını boyatması biraz şaşırttı. gs’de saçı boyalı isimler baya fazla. barış alper, torreira, mertens, icardi maşallah. allahtan ahmet kutucu’da saç yok.

• 
Sayfa: önceki 59655966596759685969
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.