Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvRNG #UEFA⭐⭐⭐⭐⭐ (5965. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 19 Misafir (5 Mobil) - 17 Masaüstü9 Mobil
5 sn
119.464
Cevap
403
Favori
2.762.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
121 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 59635964596559665967
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sezon sonu için şimdiden Dzeko'nun yerine futbolcu bakılmalı.

• gs kalan maçlarda minimum 10 puan daha kaybeder.

Fener son haftaya girmeden şampiyonluğunu ilan eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçü Kayı kullanıcısına yanıt
    Vlahovic alınacaktır. En-Nesyri'ye astronomik bir teklif gelirse, ki muhtemelen gelir. En-Nesyri'de satılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 3 Mart 2025; 16:2:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emiliamernes1996 kullanıcısına yanıt

Sizin anlamadığınız nokta şu

Dzekoda Nesyride çift forvete uygun forvetler

Nesyri hava topu ve ceza sahası içinde etkili Dzeko ise bağlantıda

4 lü oynadığında bu iki opsiyonun birini devre dışı bırakmış oluyorsun

puan kaybettiğimiz maçların tümü 4 lü oynadığımızda geldi hocada bunu gördü 3 lü sisteme geçti ve 3 lü sisteme geçtiğimizden beri yenilmedik

gegenpress taktiğinden bi halt olsaydı klopp dediğin adam avrupada nal toplamazdı

kabul etsenize etmesenizde avrupada başarı park the bus sisteminden geçer

paldır küldür hücum yaparak günü kurtarırsın fakat savunma prensibin yoksa eninde sonunda patlatırlar adamın balonunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 3 Mart 2025; 16:5:51 >
  • KARAKAY kullanıcısına yanıt

Kadroyu geniş tutmanın artısı hocam bu. Bir oyuncu kendini koşulsuz şartsız 11 de görünce bizim Barış,Yunus örnekleri gibi havalara giriyorlar. Rekabet oyuncuyu yükseltir.

• Szymanski delisi top çalıyor gol atsa bu kadar sevinmez. Hoca öyle bir düzen buldu ki herkese yaradı. Ki bence aklın yolu bir çünkü bizde kanat yok. Eldeki süratli kanatlar Maximin ile Oğuz. Maximin karar mekanizması çok kötü. Oğuz ise daha yeni. Tadic, İrfan oyunu kenarlara açacak süratli kanat oyuncuları değil. Sene başı bunun sancısını yaşadık. Ki belliydi bu kanatlar ile hocanın geniş alanda oynanan oyunun olmayacağı. Yazın ben Bergwijn, Terrier, Neres gibi daha net kanat oyuncuları istemiştim. Bunlardan daha kötü olan Oğuz ve Maximin geldi. Hocada belli şeyleri gördü ve düzeltti. Bu düzenin başında da problemler yaşandı çünkü arka taraf bu oyuna alışık değildi. Onlara bu üçlü düzeni öğretti. Keza orta ikilide de bir ayar yaptı. Amrabat olmayınca çekti oraya Sebastian’ı. Yusuf gibi harika bir sol stoper kazandırdı. Levent’i de buraya monte etti. Ya 6 ay oynamamış adamı motive edip bu mevkiye yerleştirebilecek başka hoca mı var dünyada? Mert’i de yeri geldi üçlü sağ stoperi yeri geldi kanat bek yaptı. Oğuz’dan da harika bir kanat bek yarattı. Amrabat’ıda aslında en verim vereceği merkez stopere çekti. Bu düzende Tadic Ajax’da en verimli olduğu, Kostic Juventus’da en verimli olduğu yerde. Nesyri-Dzeko’dan bahsetmeye gerek yok. Herif rotasyonu sıyırdı resmen. Bugün “Ya biz oyuncularımızı satacağız” desek 20 tane teklif gelir. Büyük bir hocamız var. Çok büyük.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Szymanski - Fred 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvANT⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Seneye ilk yapılacak merkeze bir tane adam yiyen topla iyi bir orta saha Partey tarzı, Osayi yerine bir sağ kanat bek. Bir tane de öne oyuncu almak olacaktır. Mou böyle motive olursa cidden CL’de bir şeyler yapacaktır. Yeterki motive olsun. Adam ısrarla En Nesyri istedi geldiğimiz nokta ortada.

• Nerede lan bu Burak Kapacak ve Serdar Aziz!? (Dertsiz Fenerbahçe taraftarı, takım iyiye giderken dert arıyor.)

• instagram
    Fener Ekranı on Instagram: "Tarihte Galata kadar kıllanan başka bir kulüp, başka bir camia görülmemiştir."
    https://www.instagram.com/reel/DGu4W2GuGJZ/?igsh=dXY3MWxpaXJsbTJi

Yapma yaaaaa. Bizim burda uyan s…. Sabah oldu derler adamaaa!

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

Dzeko yerine Piatek olsa forvet aramazsın. Çiftli oynayacaksan ikisi de pivot olacaksa Piatek olurdu dedem Dzeko yerine. Öve öve bitiremediğiniz milyonluk forvetler Dzeko, Osimhen, Immobile mesela Piatek'e karşı sınıfta kaldı. Icardi bile yatarak Osimhen'den daha çok katkı veriyordu şu an yok o ayrı. Kafası futbolda olsaydı zaten PSG, Inter'den buralara düşmezdi yaşı 27-28 iken. Bana göre En-Nesyri yanına En-Nesyri'nin indirdiği topları alıp gidecek fuleli forvet lazım.

Dzeko iyi ama 90 dakika kaldıracak biri değil, keza Tadic de öyle. Siz halen Dzeko, Tadic diyorsunuz. Tadic yerine Talisca oynatırım her maç en az 2 tane füze atar, ben de rahat rahat oturur keyfime bakarım. Galatasaray maçında olsa 3lü ile bile kazanırdın. Bana göre sağda Oğuz, solda Szymanski, ortada Talisca onun arkasında da Ismail, Fred ve en ileri uçta En-Nesyri ve çift forvet 3lü oynayacaksam Tosun Paşa olur. Dzeko son 15-20 dakika maç berabere iken ya da mağlup iken girer. İkimiz de farklı futbol izliyoruz sanırım bana bu futbol zevk vermiyor. 1 tane Talisca'm, 10 tane de Tadic'im olsun yine Talisca oynatırım.

Klopp'u beğenmiyorsun ama Klopp gidince Guardiola, Ancelotti ve Mourinho isimleri de söndü. Piyasa eskilerden Conte, Unai Emery gibi çok az isim kaldı. Unai Emery yine de yeni bir hoca denebilir. Unai Emery Avrupa Ligi tarihinin en iyi hocasıdır bana göre modern futbola geçişin de mimarıdır. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 3 Mart 2025; 16:49:1 >

• Emiliamernes1996 kullanıcısına yanıt

Piatek kötü değil zaten fakat devre arasında mümkün değildi başakşehir vermezdi

Fakat önümüzdeki sezon alınabilir iyide olur

Şuanki sistemde bana göre tadic elzem değil fakat dzeko kesinlikle elzem

Talisca fizik olarak daha hazır duruma gelince hoca tadici kesecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 3 Mart 2025; 16:52:35 >
  • selimergin S kullanıcısına yanıt

Talisca, İrfan, Yusuf oynatmayıp 90 dakika Dzeko, Tadic, Mert Müldür tutarsa başarı beklemiyorum ben. Hazırlanmış Yusuf varken kesip Mert oynatıyor halen hocayı savunuyorlar. Hoca Mert, Amrabat stoper oynatıyor, Ersun Baba kısıtlı kadro ile Gustavo, Jailson oynatınca yerden yere vuruyordunuz. Mourinho adamı kanser eder, sırf yeni macera aramak için buraya gelmiş. Kariyerinde 3lü ile başarılı olmamış Inter de bile 4lü oynatmış sağda Zanetti, solda Chivu oynatmış adam biz de 3lü deniyor. Fenerbahçe'nin mayasında 3lü yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

Piatek kötü değil zaten fakat devre arasında mümkün değildi başakşehir vermezdi

Fakat önümüzdeki sezon alınabilir iyide olur

Şuanki sistemde bana göre tadic elzem değil fakat dzeko kesinlikle elzem

Talisca fizik olarak daha hazır duruma gelince hoca tadici kesecektir

Tadic sadece Anadolu kulüplerine karşı iş yapar, derbilere falan konulacak adam değil hiçbir büyük maçı çözmüşlüğü yok neredeyse.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ice Platypus kullanıcısına yanıt

Hay ağzın bal yesin. Ben Talisca gelirken de hep Dybala gibi daha iyi biri olsun dedim ama elinde Talisca varsa Tadic yerine koy gözü kapalı oynar. Dün Tadic öyle bir pozisyonda topu dışarı vurdu ki o pozisyonda Talisca olsa net goldü. :)

• f.bahçenin her maç penaltıyla maç kazandığını idda eden gsliye şu görseli attım diye ceza yemişim 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvANT⭐⭐⭐⭐⭐ 

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvANT⭐⭐⭐⭐⭐
  • coobain kullanıcısına yanıt

Transfermarkt'da göre bunlar Osimhensiz 6. sırada olmaları gerekiyor. Osimhen 2 takla atınca bunlar şampiyonlar olurlar.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvANT⭐⭐⭐⭐⭐
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvANT⭐⭐⭐⭐⭐www.transfermarkt.com.tr
    Galatasaray, Osimhen'siz 6. sıraya geriliyor - Gol ve asist katkısı çıkarıldığında
    https://www.transfermarkt.com.tr/galatasaray-osimhensiz-6-siraya-geriliyor-gol-ve-asist-katkisi-cikarildiginda/view/news/450871

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 3 Mart 2025; 17:42:15 >
  • sezon başında, oğuz kazığı, levent kazığı diye ali koç'a sövüyorlardı. şimdi, "mourinho dokunuşu geldi" diyorlar , bu oyuncuları övüyorlar. oysa oyuncular aynı oyuncular. ilk geldiklerinde nasıllarsa aynılar.

olay artık komediyi geçti, trajediye döndü. böyle gittikçe kabarırlar da, Allah muhafaza olumsuzluklar başlarsa, ilk onlar söverler gibi geliyor bana.

ilginçler sizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 3 Mart 2025; 17:46:41 >
  • Trabzon 90+'da penaltıdan gol yiyerek 1-0 kaybetti. Muazzam keyifli.

• takımın başında olup, dzeko ve tadic'i en fazla 45 dakika kim oynatırsa , o teknik adama saygı duyarım. cesur biridir. normal bir yerde, bu iki oyuncu yedek kulübesinde bekler ama korkudan sürekli sahada tutanlardan cesur hamle bekleyemezsin.

• 
Sayfa: önceki 59635964596559665967
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.