< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (6106. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ShieldwallListe de yer alan isimler arasında en az topla buluşan En Nesyri dir. Diğerleri kadar topla buluşsa açık farkla 1 sırada yer alırdı diye düşünüyorum.
-
Dakikaya vurunca Dembele ve En Nesri en az dakikayı almış görünüyor. Lewa 6 maç daha fazla süre almış.
-
Süre önemli ama pozisyon sayısı bence daha önemli. Liste de en az pozisyona giren bizim Nesri dir diye düşünüyorum. Girdiği pozisyonu gol dönüştüme şeklinde istatistik olsa Nesri önde olurdu.
-
Turu geçeceğimize inananlar için elimde satılık köprü var. Dzeko ve tadiç belini dönderene kadar adamlar 5 saniyede kaleye iniyor. Avrupa bitti. Tr kupası maçında gsyi eleyemezse mourinhodan bir cacık olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke onu topla daha fazla buluşturabileceğimiz beklerimiz ve pozisyona sokacak orta sahalarımız olsaydı.
-
en buyuk gs mira aydin
gs amigosu kel robert
bunları üst üste koyup sahaya gömmüyorsan o zaman istifa edeceksin ey yönetim
-
Mourinho ağabey konuşuyor .
Yağız Sabuncuoğlu - INSIDER
"Hoca, Dzeko ve Tadic ile konuştu. İkisinden biri yedek olacak, ikisi de yedek olursa şaşırmam. Talisca 11 olacak ceza sahasına yakın oynayacak."
"Manchester United, resmi olarak Yusuf Akçiçek'i istiyor!"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 12 Mart 2025; 20:52:40 > -
Hala mourinho’dan bir şeyler bekleyenler var. Dünya belki de sizin gibilerin saflığı sayesinde dönüyordur kim bilir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İki santrforun var ve sadece birini oynatacaksın
Nesyri mi, Osimhen mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu şovalye nasıl kaleci ya. Lille Dortmund 'u da yemese bari.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yapı nedir? Nasıl Çalışır? Ahrazbahçeliler gözünü açsın.
🔥 İNANILMAZ !
Yağız Sabuncuoğlu: “PFDK Başkanı, Sky Sports'ta adını ve fotoğrafını verdiği için Mourinho'ya kin güderek şahsi meseleye dönüştürüp sevk ettiriyorsa ki benim aldığım istihbarat bu yönde, kendisi yanlış yolda. Ana hedefleri Samsunspor maçını Mourinho'ya tribünde izlettirmek, PFDK açık açık bunu kovalıyor, net bilgi."
Real'in kalecisi Kurtua'dan sonra en beğendiğim kaleci
-
💥SKANDAL
Yağız Sabuncuoğlu: “PFDK Başkanı, Tahkim Kurulu’nun cezayı düşürmesine ‘Siz kimsiniz de benim verdiğim cezayı düşürüyorsunuz?’ diyerek tepki gösteriyor ve ekibine, Mourinho’nun yaptığı her açıklamayı yakından incelemeleri talimatını veriyor. Asıl amaç, Mourinho’yu Samsunspor maçına çıkarmamak!”
Objektif Galatasaraylı arkadaşları, yabancı hakemde artık ısrarcı olmadığımızı savunanları buraya davet ediyorum.
"Fenerbahçe, Galatasaray ile oynayacağı Kupa maçı öncesinde resmi olarak TFF'ye yabancı hakem başvurusu yapacak." (Yağız)
Başvuru yaptığımızda cevabınız ne olacak çok merak ediyorum. Hâlâ sizin yönetimden yabancı hakemlerle ilgili tek bir açıklama gelmedi, diğer bütün büyük kulüplerden gelmişken. Bir tek ligin liderinden resmi açıklama yok. Ve bir tek o takımın taraftarları bizim artık yabancı hakem istemediğimizi iddia ediyor.
TFF artık yerlilerle devam etme isteğindeyken sosyal medyadan gelen tepkiler sonrası geri adım atmış. JK'nin başvurusunu değerlendireceklermiş, arka planda da getirirsek hangi hakemleri getiririz çalışması yapıyorlarmış.
Galatasaray'dan yabancı hakem istediğine dair resmi açıklama bekliyoruz. Hodri meydan.
-
118.dakikadaki penaltı golüyle elendiğimiz lille şampiyonlar ligini alırsa...
-
ilk maçı izlemiştim . bugün hatıraları tazeleyeyim diye özeti izledim tekrardan. adamlar ellerini, kollarını, bilimum organlarını sallaya sallaya gelmişlerdi, hatırladım. öyle tarla gibi orta saha. fred tek başına, koca alanı savunacak. çünkü morikinyo yine yalnız bırakacak fred'i.
-
Lille eleseydik Lille yerine Dortmund’la biz maç yapıyorduk şimdi ahh morinho ahh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 12 Mart 2025; 21:58:56 >
ben "sezon başından itibaren , yabancı hakem, tüm maçalara istemeliydik" dediğimde itiraz eden sen miydin, başkası mıydı emin değilim, ama yapılması gereken buydu. zira yapının şakası da yok, merhameti de. sezon başlamadan her şey zaten kararlaştırılmış, bitmiş.
biz susarak sadece figüranlığı kabullenmiş olduk.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X