Garanti elenecegiz |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (6104. sayfa)

-
-
Çağlar sakattı sanırım ama Maximin'i almamak bir hatadır bana göre sene başı Avrupa kadrosuna yazdığın adamı oynatmadan kestirip atıyorsun. Çok isabetli bir karar olmuş umarım bu kararı Mourinho yönetim ile almıştır yoksa ağır eleştiririm kendisini. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sene ligi alamazsak seneye alırız 14 yıl beklemeyiz. Gs ye karşı üstünüz genel derbide . Bunlar ne içiyor yiyor çözemedim.
Belli olmaz. Mourinho esas maç ikinci maç diyor. İlk yarıda bir gol atarsak olur bu iş.
Aynen öyle 3 ihtimalli maç. Herşey olabilir.
Karamsarları anlamıyorum. Boşuna negatif basıyorlar bünyelerine.
Takımın kalitesi belli, ortaya koyacakları performans herşeyi belirleyecek.
Bence fazla unutlanip sonra hayal kirikligina kapilmamak lazim. Ismail kartalda mourinho da fredsiz bi sistem ortaya koyamadilar. Fred yoksa biz hiçiz hocanin kim oldugu onemsiz. Ayrica rakıbin defans organizasyonu bizim hucuma cok ters benim umudum hic yok
Yarın yenilerek eleniriz muhtemelen, iyimser olmak başka gerçekçi olmak başka. Ben ilk maçta staddaydım, imkanı yok o takımı yenmemizin. Çok absürt şeyler olması lazım erken bir penaltı artı kırmızı kart gibi falan. Normal ilerlerse asla eleyemeyiz.
-
Bir yandan deplasmanda 5 atıp da 3 sayılan, her geldiğini golle bitiren takım bizi kıtır kıtır yer diyorum; bir yandan da düzgün 11le çıkarsak hala şansımızın olduğunu düşünüyorum. Çünkü çok farklı bir skor yok. Maçın ilk 10-15 dakikasında 1 gol bulsak hatta çok iyi olur. Golü yine bulabiliriz bir şekilde, ilk maçta da çok fazla pozisyon bulmuştuk ama mühim olan defans kısmı. Gol yemememiz lazım. Onun için de takımın hızlı olması lazım. Tadic ve Dzeko oynamamalı mesela. Fred ve Osayi'nin olması da takımı bir tık hızlandıracaktır diye düşünüyorum. İnşallah turu geçeriz yarın.
-
Aynen öyle hocam. Çok net farkediliyor tempo farkı. Adamların paslaşmaları ve dikine gidişleri bile hızlı. Biz topu oradan oraya çevirirken gün dönüyor. Tüm maç böyle geçti. Tribünde çıldırdık. Hızlı top aktarımı yapabilsek boşluklar vardı ama yapamıyoruz, top Tadic'e gelince örneğin 15 saniye kalıyor ve defansları yerleşiyor sonra boşluk bul ki pozisyon olsun. Golü de duran toptan attık zaten. Maçta pozisyonumuz var diyorsunuz ki bunu diyen çok yorumcu da dinledim ama bence pozisyonumuz o kadar da yok. Düzgün pozisyon 2 tane var birisi ilk yarıda En-nesrinin göğüsle indirip Dzeko'nun vurduğu diğeri de maçın sonunda Dzeko'nun pasıyla Talisca'nın plasesi. İkisi de gollük pozisyonlardı kalecileri müthiş çıkardı. Ama bunun dışında maçta pozisyonumuz yok, attığımız gol dahil.
Adamların ise attığı 5 gol harici 3-4 kere de net gelişi var.
Kısacası zor. Bakalım hayırlısı Allahtan ümit kesilmez. Erken bir golle 1-0 öne geçebilirsek ben de durumun değişeceğine inanıyorum ama öne geçebileceğimize pek inanmıyorum. Muhtemelen yarın ilk golü biz yeriz gene. Zaten ondan sonra çevirmek mucizelere kalır.
-
Suyun karşı tarafı 11 yıldır beklediğimiz için şampiyonluğu helak olduğumuzu söylüyorlar. Ben üzülmedim çünkü onlar alışkın 14 sene beklemeye. Rekor Galatasaray’da. 20 sene de Kadıköy’de beklemişlerdi. Farkı kapatamadılar 33/16 Kadıköy maçları.
2011 yılını bir daha yaşarlar diyenleri de tanrıya havale ediyorum. İnsan değil değil bunlar. Harbi düşman
Samsun yerel medyasına birileri talimat vermiş hepsi birden samsun Spor doğranacak hakem Fenerbahçe yi kollayacak diye haberler paylaşımlar yapıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimse beğenmiyor fakat ben göreve geldiğinden beri Acun ILICALI yı çok beğeniyorum. Medya kökenli olması, konuşmaları, anında çıkıp tepki vermesi, söylediklerini anlaşılır şekilde ve ispatlı bir şekilde sunması senelerdir işin bu yanında zayıf olan kulübümüzü psikolojik olarak oyunun bu yönünde baya rahatlattı.
malumlar da senelerdir at koşturdukları mecrada karşılarında Acun gibi bir figürü gördükleri için küçümser tarzda ve kendi trolleriyle ( recep ivedik aveli) var güçleriyle ne kadar da itibarsızlaştırmaya çalışsalarda başarılı olamıyorlar.. ben şahsen Acun dan çok memnunum aynı şekilde devam edip bu oluşumların damarına aynı şekilde basmaya devam etmesi gerekiyor..
-
Oğuz olsa turdan umudum olurdu. Ne mert ne osayi sağ tarafı kurtaramıyor. Özellikle ilk maçta mert tarafı felç oldu. Neredeyse bütün atakları mert müldür tarafından yedik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nesiri dzeko
Tadic
Kostic fred szymanski osayi
Yusuf djiku skriniar
Livakovic
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Futbol atletik spordur. Koşamayan, ayakta duramayan yenilir. Bizde üç veteran var. İlk 11'de ikisi birden olmaz. Dzeko'nun oyun kurucu özelliği tolere edilebilecek cinsten fakat Tadic kamyon el freni gibi. Kalça dayayıp adam kaçırma muhabbeti Avrupa takımlarına işlemiyor. Bu sene sonunda yolları ayırıp antrenörlük teklif edilmeli. U18'i çalıştırmaya başlasın. Bence çok iyi bir teknik direktör olur kendisinden.
Bu takımda gelecek sezon oynamaması gerekenler:
1) Tadic
2) Dzeko
3) Çağlar
4) Mert (Ligde oynar maksimum.)
5) Amrabat (Muhtemelen kalacak. Stoper rotasyonunda olabilir.)
6) Osayi (2.5 milyonluk oyuncu değil.)
7) İrfan (Kanat için çok yavaş. Beli dönmeyen adam Avrupa'da oynayamaz.)
8) Szymanski (Çok koşuyorsa atlet olsun. Bize 190 orta saha lazım.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 12 Mart 2025; 15:16:51 > -
Ben Rangers maçını izlemeyi dahi düşünmüyorum, muhtemelen berabere bitecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X