Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (6101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mcolak05 , selimergin , selimergin Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (6 Mobil) - 11 Masaüstü7 Mobil
5 sn
122.080
Cevap
409
Favori
2.820.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 60996100610161026103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rahmetli Barış Manço'nun hayatı da benzer anlatım ve sözlerle geçti. O geldi aklıma... Şarkıları da özeldi ve aslında gizli mesajlar içeriyordu durumun farkında olmamız için.

Şahsi kanaatim futbolda gördüğümüz şeyler aslında ülkedeki genel fotoğrafın göze çarpan bir detayı sadece. Genel hissiyatım ise olumsuz olmayı sevmem ama başımıza önemli bir olay veya ders gelmeden tekrar değerli bir duruşa ve öneme sahip olamayız gibi. Bu millet tüm unsurlarıyla özel bence sadece kendini bulması ve altyapısını oluşturması gerekiyor. reddit forumunda dün gördüm, daha düne kadar gözünün üstünde kaşın var Avrupa Birliği'ne giremezsin diyenler ABD - Rus olaylarından sonra Türkiyeyi AB haritasında göstermeye başlamışlar.

Neyse...

• Al Capone! kullanıcısına yanıt

Saldırı olarak algılama. Normalde rakip takımlılara da yazmam pek. Belki de senin taraflı beynin her şeyi yanlış algılıyor şu anda itham ettiğin insanların düşündüğü gibi belki de... O yüzden kendini çok ayrı tutma. O toplumun durumu belli bir duruma ve zümreye değil genele sirayet etmiş.

• Al Capone! kullanıcısına yanıt

Kimse ırkçılığı savunmuyor ama Mourinho ettiği laf ırkçılık değildir. Gs dışında bir tek kimse bile Mourinho için ettiği laf Ikrçılıktır demiyor. Gs da top oynamış eski futbolcular bile Mourinho çıkığ savundular.

Tamamı siyahi insanlar olduğu bir grup için demiş olsa tamam o zaman Irkçılık yapıyor derdik ama içinde beyazlarında olduğu bir grubun tamamına o laf edildiği an o ırkçı bir söylem olmaz onu bil.

Hadi şimdi ikile buradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 11 Mart 2025; 22:36:45 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

Gsde demiyor bile. Kendi taraftarını aptal yerine koyuyorlar. Madem öyle başvurun FIFAya oradan CASa hepsi reddedilecek, ırkçılık değil çünkü. Bunların üstüne de hocamız itibar zedeleme-iftira davası açar. İyi de para alır. Yapamazlar, kapattılar mevzuyu. Yalan çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sokağa çıkamayacak halde olmamız lazımmış 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐  Tamamdır Al Capone'm, sen çık bir hava al gel. Sokağa çıkacak halin varsa tabi 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• okan buruk ve dursun özbek'e bu kadar maruz kalınca gsliler gerçeklik algılarını yitirdi.

mourinho gibi bir adam gerçekleri çat diye söylediği için ne olduğunu kavramakta zorlanıyorlar. geçen sene büyükekşiyle gizlice görüşüp, ibra edip, daha sonra da ali koç büyükekşiyi destekliyor diyebiliyorken şu an yalanlarına kimse inanmıyor.

yav dursun özbek kameralar önünde ibb seçiminde taraf tuttu, gittiniz ali koç akpli dediniz.

tüm dünyanın tanıdığı mourinho'ya ırkçı dediniz.

bunları yapabilmek için ya 15 yaşında ya da okan buruk seviyesinde olmak lazım.

• Jeff Beck kullanıcısına yanıt
    Okan buruk Türk futbolunu zehirliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Gs tamamı komple zehirliyor ki. Gecen sene başkanları yapıyordu bu sene Okan devir almış o işi.

• rangersla olurda penaltilara kalirsa tur bizdeki kazma penalticilarla isimiz zor.

• Evimizde 3 gol yediğimiz Rangers a deplasmanda 3 gol atıp 1 veya daha az gol yeme ihtimali çok düşük be dostlar. Keşke olsa ama bu ağır oyuncularla zor… Ligde yüzümüz gülse bari

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçen sene Drogba'nın doğum gününü kutlayan Galatasaray, bu sene kutlamamayı tercih etmiş. Sebebi nedir bir şey mi oldu?

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Jeff Beck kullanıcısına yanıt

Hacıosman'a bile Fener'in uşağı diyebilen kitleye kendilerinden başka kim inanır? Kendi içlerinden bile bunu söylerken ya biz ne diyoruz o kadar da saçmalamayalım diyen sayısı çoktur diye düşünüyorum. Futbolla biraz ilgilenen 10 yaş seviyesi çocuklar bile gülüp geçer çünkü bu fikre.

• Acun Ilıcalı güzel konuşuyor. Yabancı hakem konusunda ben FB'nin, JK'nin ve TS'nin ne istediğini biliyorum, peki sence GS ne istiyor dedi Ersine'e. Ersin de GS de istiyor demedi tabii ki çünkü gözü ve kulağı olan herkes bunu biliyor.

• Acun Ilıcalı;

“Yusuf Akçiçek için İngiltere’den 20 milyon Sterlin sözlü teklifler var”

Hocamızın Mourinho olması Avrupa'da transfer de oyuncularimiz çok göz önünde oluyor Yusuf zaten iyi oyuncu ve bu oyuncuyu Mourinho oynatiyorsa direk ilgilerini çekiyor.

• Resmen rezil ediyor iboyu

sözleştik hakem getireceğiz ee sen basına söyledin ben caydım :D

• Önceden eşleşmezlerse Cl final tahminim Psg - Arsenal >kupayı Arsenal alır:)

• Acun'un bu yayınından sonra Fenerbahçe'ye yabancı hakemler konusunda tek bir laf bile eden birisi olursa en hafif tabirle "utanmaz"dır. Net.

Yabancı hakem istiyoruz, duruşumuz belli, TS ve JK de istiyor, karar artık federasyonundur. Biz isteyince federasyonu biz yönetiyormuşuz gibi lanse ediyorlar, öyle bir şey yok. İstiyoruz ve karar artık federasyonun.

GS'den yabancı hakem konusunda hâlâ istediklerine dair açıklama gelmedi. Geçen sezon bizi, madem TFF istifa diyorsunuz neden yönetiminiz TFF'yi istifaya çağırmıyor diye suçlayan eleman gelsin bunu izah etsin bakalım burada, o kendini biliyor :) Madem yabancı istiyorsunuz, neden yönetiminiz istemek yerine talimatlara aykırıdır açıklaması yapıyor?

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

başkanlarını anmaya değmez. Bu isimler futbolu kötüye götürüyor, yazık.

• 
Sayfa: önceki 60996100610161026103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.