Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (6100. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 25 Misafir (10 Mobil) - 19 Masaüstü12 Mobil
5 sn
122.079
Cevap
409
Favori
2.820.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 60986099610061016102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kovalenko

herkes kendi kapısının önünü temizlese dünya temiz bir yer olur

Aynen öyle 

• ismail kartal: kaloriferci, beyaz boğazlı kazak giyen köylü

mourinho: portekiz şoparı, morukinho

erol bulut: pastacı

vitor: çingene

jesus: komisyoncu dede

BİZİM TARAFTARA ADAM BEĞENDİREMEZSİN.

kendi takımının baş antrenörüne hakaret adamlar gsliden bin beterdir. ben mod olsam banlarım. bu sözler küçük düşürmeye yönelik hakaretler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kovalenko -- 11 Mart 2025; 21:55:21 >
  • xcode35 X kullanıcısına yanıt

Tamam işte kendine faydası vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kovalenko kullanıcısına yanıt

pastacı ve morukinyo hakaret değil bana göre. erol bey'in , düzgün türkçe konuşamaması ile dalga geçmek ise tabi ki hakaret ve ayıp.

morukinyo ise, adamın yaşının geçtiğinin, işinin de pek kalmadığına dair bir eleştiri olarak değerlendirilmeli.

diğerleri zaten direk aşağılama ve hakaret ..

• dulcet kullanıcısına yanıt

2015'te lord joker ilk piyasaya çıktığı zaman forumda yemediği hakaret kalmadı vitor hayranı olduğu için. vitor tekrar gelince bir baktım lord joker'e söven adamlar vitorcu olmuş.

insanların ayarı yok, ya çok seviyorlar ya da nefret ediyorlar.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Bence de pastacı, morukinyo tarzı sözler biraz kinaye içeren sözler hakaretten ziyade...Tamamen ciddi bir toplum olalım denemez tabi ki. Ama mesela İsmail Hoca'yı aşağılamak için binlerce insanın emek vererek yaptığı bir meslek grubu kullanarak başka bir insanı aşağıladığını düşünmek, ya da ne bileyim şopar diyerek bu gruba ait belli bir insan grubunu aşağılamak veya o söz ile bir ülke insanlarını aşağıladığını düşünmek sıkıntılı hareketler.

• @Lord Joker hocama laf yok... Adamın bir ilkesi bir ülküsü vardı resmen...  Fikirlerine katılırız katılmayız orası başka ama çok seviyeli bir tarzı vardı.

Edit: İkinci gelişinde ben de desteklemiştim, çünkü artık hoca değiştirmekten bıkmış ve asıl sorunun kaynağının başka şeyler olduğunu düşünüyordum. Çok garip transfer dönemleri ve kalitesiz yönetim şekilleri gördük. Genel duruşum şucu bucu olmaktan ziyade "içinde bulunulan duruma göre" neye destek vereceğine karar verip o yönde ilerlemek. Değişen şartlar çok önemli burada. En basite indirgenmiş örnek Zico o Brezilyalı grubun başına değil de farklı bir oyuncu grubunun başına gelse ne futbolcular ne de hoca o başarıları büyük ihtimalle yakalayamayabilirdi, diğer yandan o futbolcu grubundaki ortamı Zico harici bir hocada göremeyebilir ve aynı başarılara şahit olamayabilirdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 11 Mart 2025; 22:11:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dulcet

@Lord Joker hocama laf yok... Adamın bir ilkesi bir ülküsü vardı resmen...  Fikirlerine katılırız katılmayız orası başka ama çok seviyeli bir tarzı vardı.

Edit: İkinci gelişinde ben de desteklemiştim, çünkü artık hoca değiştirmekten bıkmış ve asıl sorunun kaynağının başka şeyler olduğunu düşünüyordum. Çok garip transfer dönemleri ve kalitesiz yönetim şekilleri gördük. Genel duruşum şucu bucu olmaktan ziyade "içinde bulunulan duruma göre" neye destek vereceğine karar verip o yönde ilerlemek. Değişen şartlar çok önemli burada. En basite indirgenmiş örnek Zico o Brezilyalı grubun başına değil de farklı bir oyuncu grubunun başına gelse ne futbolcular ne de hoca o başarıları büyük ihtimalle yakalayamayabilirdi, diğer yandan o futbolcu grubundaki ortamı Zico harici bir hocada göremeyebilir ve aynı başarılara şahit olamayabilirdik.

çin ligi maçlarını türkiye'de sadece o izlerdi... öyle bir adanmışlık.

aynı fikirdeyim. aşağılama ve hakaret, karşısındakine gücü yetmeyen ,ama hırsına da söz geçiremeyenlerin işleridir.

Aynı fikirdeyim. Niyet okumak da doğru değil ama bazdacı ne anlar tarzı artık kinayeden dalgaya geçen cümlelerdi

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

İstisnalar kaideyi bozmaz der kimine de yerine göre çok iyi gider kanaatindeyim  Burada genel duruş çok önemli... Artık herkese herşeye aynı şekil sallar oldu toplum. İyi ile kötünün farkı kalmadı sonucunu doğuruyor malesef.

Josico maldonado dışındaki tüm brezilyalılar piyasası olan yıldızlardı. Jesus çerçöple doldurdu. Bence komisyon transferleri yaptı. Komisyoncu demem, bencesi

arao

gustavo h

bruma

lincoln

ayağı kırılmasa bruno h

akıl alır işler değildi

jesus a bi mou takımı gibi veya bütçe si verilseydi daha başarılı olurdu

onun takımı fenada oynamıyordu.

• RedPyro kullanıcısına yanıt

Senin hocanın yapmadığı şey kalmadı, en son tünelde hakemleri sıkıştırmaya başladı, o da 6 maç ceza almadı. Hatta direkt olarak ceza almadı. Kalkıp da 6 yıl önceden örnek vermen çok mantıklı olmuş.

Lafı çarpıtmayı çok seviyorsun ama yemiyoruz artık. Anlayamadığın için tekrar yazıyorum; Sadece "GERÇEK" bir olayı anlatan ve "LAF SOKMAYAN" hoca ceza alırken, tünelde "HAKEMLERİ SIKIŞTIRAN" hoca ceza almadı. Belki büyük yazınca anlayabilirsin.

Bundan sonra isteyen teknik direktör tünele giderek hakemleri sıkıştırabilir, baskı altına alabilir, bunları yaparken ceza almayacağından emin olabilir, ve evet bu da bir MİLATTIR.

konu çok derin. son yıllardaki, türkiye üzerine, ilerde çok şeyler yazılacaktır. ne birey olmuş, ne toplum olmuş, iki arada bir deredekilerin ülkesi.

sevdiğim bir alıntı:

'Türkiye Doğu 'ya yol alan bir büyük gemi. Bu geminin içinde Batı 'ya koşanlar var. Ve biz de bunu 'Batılılaşmak' sayıyoruz ... "

sakallı celal, (celal yalınız)

• hani 100 defa teraziye davet edilip kaçan hırsızlara, hani soruları önceden belirlenmiş karaborsa mevsuzunu yok şu soruyu sormayın diye tembihleyenlere karşı önceden çekimi yapılıp banttan yayınlayanlar için Acun CANLI yayında zaplamaya çıkıyormuş

• Ninika kullanıcısına yanıt

İstemiyordu işte. İcardi torreira aboubakar menajer önerileri: hiçbirini istemedi. Mou takımı fenerbahçeyi sevdi. Jesusdan o etkileşimi hiç alamadık. İngilizce bilmeyen 80 yaşındaki adama ben vermezdim 6 milyon. Hocadır tabii orası ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kovalenko -- 11 Mart 2025; 22:24:2 >

Blokladığın zaman ortalık bunlara kalıyor, istedikleri gibi at koşturuyorlar. Birilerinin cevap vermesi lazım.

• TV100'de Acun Ilıcalı canlı yayında.

• 
Sayfa: önceki 60986099610061016102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.