< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 11 Mart 2025; 20:9:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (6098. sayfa)

-
-
Sky Sports'a, kendisine ceza veren kurumun başkanının Galatasaray tişörtü ile şampiyonluk kutlamalarına katıldığını söylediği için ceza verilmiş sanırım. Kısacası "yaşanmış-gerçek" bir olayı söylemek futbolun itibarını zedelemek oluyormuş. Yeterli bir cümle oldu sanırım yoruma gerek yok :)
"4 maç ceza aldım, akşam bir baktım bana ceza veren PFDK Başkanı, Galatasaray forması ile şampiyonluk kutlamasında."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 11 Mart 2025; 20:12:40 >
-
İrfanı yavaş oynuyor diye kesip İrfan'ın 10 katı daha ağır adamlarla oynamasının hiç bir açıklaması yok.
Gecen senenin iyi işleyen bölgesini gelir gelmez hangi akılla bozar bir insan çok merak ediyorum.
-
Bunlar morinhoyu sahaya indirmicekler anlaşıldı fotiye güveniyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Saçma sapan alıntıladığın mesajıma gerekli cevabı verdim diye admin silmiş mesajımı.
Tek diyeceğim şu. Senin gibi yan çar kasan troll Fenerbahçeli göreceğime troll GS'li görmeyi tercih ederim. En azından yolları belli, izleri belli neye hizmet ettikleri belli.
-
Futbolun itibari mı demişler. Bu kundakdaki bebekler güler. Bu ülkede futbolun itibarı mı var mış.
-
-
Dedi 10 yıldır şampiyon olamayan rüya takım taraftarı
önce siz bizim çöp kadroyu ve gs yenmeyi becerin ondan sonra terbiyesizce tinerci yakıştırması yapın ayrıca biz ağlamadık yabancı hakem diye
sizin gibi hadsiz taraftarı görünce yeneceğimiz varsa da umarım gs a yeniliriz diyorum çünkü kazayla kazansak ve şampiyon olsanız böyle terbiyesizce konuşacaksınız insan gibi sevinmek varken
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 11 Mart 2025; 20:26:51 > -
Jose Mourinho, 'futbolun itibarını zedelemeye yönelik açıklamalar' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi!
Yersen futbolun itibarı... Yemezsen başka birilerinin itibarını zedeliyor aslında.
-
PFDK emsal bir karar vermiştir.
Bundan böyle devre arasında içeri giren hakemleri koridorda sıkıştırmak, baskı altına almak, tehdit etmek serbest demektir. Çünkü bunları yapan malum takımın hocası ceza almadı. Yabancı basına gerçek bir olayı anlatan hocamız ise ceza aldı.
TFF bu saatten sonra kontrolünü kaybetmiştir. Yukarıdan ne emir ne talimat geldi bilmiyoruz ama bir anda doğru giden şeylere çomak sokmaya başladılar, yanlış işlere geri döndüler. Yabancı hakem isteyen TS, JK ve FB'nin desteğini arkalarına almak yerine tek istemeyen takımın kuklası olma yoluna girdiler.
-
okan buruk hakemin onunu kessin sorun yok ama mourinho agzını açınca sorun var oyle mi
algınız batsın aşagılık teröristler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 11 Mart 2025; 20:24:17 > -
instagram
Murat Gödek on Instagram: "Rangers Fenerbahçe / Avrupa Ligi Son 16 Turu"https://www.instagram.com/share/reel/BAK6b_6OuC
13 Mart'ta şöyle bir şey yaşanırsa ülke nüfusu 35 milyon eksilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadasım hadi coplugune. 10 kisi evinde antebi yenemiyorsun hadi naşş yallahh
-
Sizi yendik ya yeter
-
dün konuştuk, usturuplu birine benziyordunuz. hemen bozmuşsunuz. biri size tinerci dediğinde şikayet edin, laf dalaşına girmek ne değiştirecek
buraya günde 10 kere şikeci yazılıyor. her birini kafaya taksak...o hoo. ben 10 günde 4 4 8 gün ban yedim. bıraktım dolayısı ile laf dalaş işlerini, size de öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kovalenko -- 11 Mart 2025; 20:37:11 > -
Dostum terbiyesizce bjk taraftarına tinerci derse kim olsa cevabını veririm kusura bakma da usturup diyorsunuz neden mesajı şikayet etmediniz yada hala duruyor orada
-
hiçbir çekinceleri olmadan yapıyolar bütün suçları, hala şampiyonluk falan diye düşünler var.
başkan seçime girmeden önce izin isteyene kadar böyle devam eder.
-
Fenerbahçenin ihtiyacı olduğunda ne Bjk ne de TSnin, gsyi yendiğini hatırlamıyorum.. Son maçlara bakılırsa yenecek halleri de yok. Puan dahi alamazlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rx6900xt -- 11 Mart 2025; 21:7:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sky'a verdiği röpartaj belli ki birilerinin zoruna gitmiş yönetim bu duruma gerekli cevabı sert bir dille vermeli.
-
5-6 sene önce şampiyonlar ligi maçı sırasında Terim, "schalkeye başarılar dileselerdi keske" dedigi için 4 maçlık cezasının üstüne 6 maç daha ceza almıştı.
O kadar yıl oldu, bize emsal olmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X