< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (6096. sayfa)

-
-
Genel olarak olumsuz yazıyorum ama düşününce de aklıma olumlu birşey gelmiyor. Avrupada 1 farkla deplasmanda gitsek belki derdim ama 2 farkla gidip üstüne kaplumbağa gibi yavaşlıkla kazanmamız mümkün değil. Lige bakarsak gs kaybetmiyor. En kötü berabere kalıyorlar ama yenilmiyorlar. Biz de kazanmamız gereken maçları kazanamadığımız gibi kalan maçları kazanacağımızın garantisi yok. Neyin garantisi var gs puan kaybetmeyecek bak onun garantisi var. Çünkü ne zaman umutlansam hep bir şekilde kazandılar. Bizim öyle bir oyun oynamamız lazım ki yapı bile iş yapamamalı hakemler dahi engel olamamalı. Zaten Avrupada da başarı böyle gelir
Gs yi gönderdiler perşmebe de bizi gönderecekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmuro312 -- 11 Mart 2025; 9:31:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sende mi troll geselisin biraderim ?
aman diyim sakın portekizli kabızı eleştirme hemen geseli oluyosun buralarda..
o kadar vasata alıştırdılar ki koca Fenerbahçe taraftarını rize, antalyayı yenince leş futbol oynatan portekizli şoparı methiyeler düzmek için sıraya girdiler. halbuki şu oynattığı topla hiçbir şey olmayacağı o kadar belliydi ki.. neyse biz yine doğru bildiğimizi yazmaktan vazgeçmeyelim varsın 40 yıllık Fenerbahçeliye trolll geseli desinler!
-
medyada iki haber gördüm. ne kadar doğru, tartışılır tabi.
birincisi mou, bu maça osayi'yi özel olarak hazırlıyormuş. kırk yıllık kani, olur mu yani, denecek bir adam osayi. üstelik zaman geçtikçe alamet-i farikası olan hızı düşüyor. şimdilik çok ince takip eden fark edebiliyor. seneye herkes görecektir.
bu arkadaşa bel bağlayıp, rakip hücumları engellemeye karar vermiş mou. rakip farklı alandan gelirse, bu plan yatar tabi, orası ayrı.
ikincisi "evimizdeki maçta rakip hızlı, biz yavaştık" demiş ve eklemiş "daha hızlı oynamalıyız"
,
bu kısım şaka haber olabilir zira maçta, tadic, dzeko, talisca oynatan adam demiş bunu. mou bizimle eğleniyor olabilir.
-
yazdıklarınızın çoğu doğru ama yabancı mısınız? bu nasıl bir türkçe ?
-
len bunu bizim takımda demek lazım ama nerede o delikanlı.
"Manchester United’ın hissedarlarından Sir Jim Ratcliffe: Bazı oyuncular yetersiz ve fazla maaş alıyor
"
-
Osayi haberi doğrudur. Adam İngiltereden İskoçyadan sözleşme almaya çalışıyor adaya dönmek istiyor Rangers maçı çok çabalayacak ve bence çok da iyi oynayacak.
-
Tam bir karizma abidesi
Kariyeri kötü değil ama daha da parlak olabilirdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
oynar, ona bir şey demiyorum ama rangers'ın sadece soldan geleceği düşüncesi üzerine plan yapmamıştır inşallah diyorum. yine ağır adamları sahaya sürüp, hızlı oyun beklerse, mou bir kere daha patlar.
-
Kesinlikle çok yüksek maaşları veriyoruz. Takimimizin brlini büken de bu. Bonservisin bir sekilde geri gelisi oluyor ama maaslarin olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rüyamda 7-0 yeniyoduk. Çok absürt tabii
millet bana kızıyor ama sosyal medyada bir gazlama var ha son kurşun ha gayret misali
benim şahsi fikrimdir kimse katılmak zorunda değil ; hoca bence yine klasik hatalarını yapacak hatalı bir diziliş ile biz maça çıkacağız yine erken bir gol yiyeceğiz rakip turu geçtim diye salacak belki bir beraberlik gelebilir . şunu kabul etmemiz gerekiyor bu takımda çalım atabilen 2 oyuncu var biri fred diğeri maxi
ha hoca çılgınlık yapıp orta sahayı ismail fred yapıp önlerine maxi talisca yusuf koyar bak mesela maxi orayı karıştırır çünkü o yeteneği var o zaman tur için umut ederim ama bence bitti bu iş. yinede bir umut tabi bakalım keşke kazansak devam etsek avrupaya :(
-
Sağda Osayi, solda Kostic ve ortada İsmail ile Fred ve önlerinde de Talisca ile En-Nesyri oynarsa rakibin içinden geçeriz. :)
Livakovic
Osayi - Skriniar - Yusuf - Mert
İrfan - İsmail - Fred - Kostic
Talisca - En-Nesyri
Ben bu kadroyu kurdum eldeki kısıtlı imkanlardan dolayı.
Edit: Kostic'i geri çekip Mert yerine Maximin ya da Szymanski bile olabilir. Tadic, Dzeko kenarda biraz dinlenecek artık yeter. :)
İkinci yarı eğer maç 0-0 ise 55-60 gibi hemen Mert Hakan ve Maximin oyuna alınacak duruma göre Maximin ilk 11 ise Szymanski alınabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 11 Mart 2025; 13:14:13 >
sanane ? seni ne ilgilendirir, defol git çöplüğüne , yallahhhhh...
biz nokta koysak uzaklaştırılıyoruz sizin foruma , senin ne haddine burada bize hesap sormak avel!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fnerbhce -- 11 Mart 2025; 13:31:9 > -
Öfkeni yanlış kişiye yönlendiriyorsun ahbap. G.saray'a iki maçta da gol atamamanızın sebebi ben değilim. Herkesin üçer üçer attığı takıma biz nasıl tek gol bile atamadık diye Mourinho'ya kızman lazım. Bu yaptığın hiç hoş değil. Seni kınıyorum.
-
He öyle mi olmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İki gol atmamak konusunu kafamıza takmıyoruz ;çünkü daha önce ki seneler de çok yaptık.Hadi başka yere.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X