Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (6103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mcolak05 , 3qzotix , dulcet , Kuhleep , ggreyhame Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 28 Misafir (5 Mobil) - 27 Masaüstü6 Mobil
5 sn
122.078
Cevap
409
Favori
2.820.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 61006101610261036104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Irkçılık dümemi döndü dolaştı yalancı çobanın başında patlaladı.

Didier de anladı bu vesiliyle nasıl bir camiada top oynadığının.

Avrupada bile kimse inanmadı bunların ırkçılık dümenine.

Dümencilerin algılarına yanak sıkanlardan başka inanan da kalmadı zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kupa kurası belli olunca dedim, gs taraftarı kadıköy'e yabancı hakem gelsin diyor ama yönetimleri istemeyecek diye. Nitekim hiçbir açıklama yok. Okan açık açık söylüyor zaten istemediğini.

Bugün acun biz içerideki gs maçına da bjk maçına da yabancı istiyoruz dedi televizyonda. Olur da yerli hakem verirlerse gs çıkıp fener yerli istedi diyecek. Bu yapıyla, kanserle nasıl mücadele edebilirsin? Keşke böyle şeyler düşünmek zorunda kalmasak da sadece futbol konuşulsa.

Gördüğünüz gibi beşiktaştan her zaman olduğu gibi yabancı hakem konusunda da çıt çıkmıyor. Tek başımıza mücadeleye devam.

• dulcet kullanıcısına yanıt

başkan ne diyon sen yav ?

beni alıntılayıp hakaret etmişsin admin doğrusunu yapıp silmiş mesajını ama eksik yapmış görevini cezada almalıydın, cezadan yırtmışsın hala laga luga yapıyosun..

bu yüzsüzlüğün biyerden tanıdık geliyor ama sen bana trol geseli falan diyosun azıcık aynaya bak yav davranışların aynı suyun karşı tarafı gibi.. hem ne istiyosun senin seviyene düşüp bende mi hakaret ediyim ?

bu arada senmisin benim Fenerbahçeliliğimi sorgulayacak ?

senin gibi şimanski denen aveli 11 e yazan; mümkünse Fenerbahçe li olmasın. şimanski denen avel değil Fenerbahçe de küme düşmeye oynayan ADS de ilk 11 başlamaz..

bu futbol bilginle fazlada yaşamassın zaten, hadi kal selametle..

• Yarın Rangers'ı eleyeceğimize inanıyorum.

• Jeff Beck kullanıcısına yanıt

Boşver yerli hakem versinler işte bizim işimize gelir.

Zaten gs asla çıkıp da yabancı hakem istiyoruz diyemez.

Derbiden önce o açıklamayı yapmasalar belki istemeye yüzleri olurdu :)

O kadar berbat yönetiliyorlar ki en kıskandığım efsaneleri olan Drogba ile de bütün ilişkileri kopardılar.

Tüm dünyaya rezil oluyorlar.

Kendi kendilerini bitirmelerine çok az kaldı :)

• Demir1357 kullanıcısına yanıt

GS'nin anadolu klüpleriyle oynadığı maçlara lazım yabancı hakem.

o maçlarda puan kaybetmeleri lazım.

nasıl kollandıklarını görüyoruz...

• fnerbhce kullanıcısına yanıt

Benim seviyemi bilen bilir burada herkese de böyle konuşmam bunu bil. 7 martta üyelik açıp onlarca Szymanski kadrosunun arasından benimkini seçip futbol bilgisi laga luga yapıp hakaretin alasını yapıyorsun az bile yazmışım. Sana mı düştü benim futbol bilgimi sorgulamak? Sen kimsin???

Az bilgili, ferasetli olsaydın benim burada bu sene Szymanski'yi nasıl eleştirdiğimi görür ona göre yorum yapardın. Ama niyet farklı sende... Elinde sanki panzer orta sahalar var evinde içinden geçen adamlara deplasmanda Partey, Bissouma ikilisini koyacaksın galiba. Diyorum ki mecburiyetten koşan iki adamın var İsmail ve Szymanski'yi aynı anda koy önlerine de Fredi koy güçlendir. Sanıyorsun ki Szymanski aşığıyız biz burada.

Benim Fenerbahçeliliğimi sorgulamak sana mı düştü diyorsun onu bilerek yazdım daha geçen yazmadın mı bir arkadaşımıza burada sen de troll geseli misin vs diye? Komiksin vesselam. 7 martta üyelik açmış adam herkesi tanıyor hemen maşaAllah. Millet aptal mı bunları görmeyecek. Bana blok demişsin bir de. 7 martta üyelik açıp basit bir mesaj üzerinden saçma sapan muhabbetler. Sen blokla zaten bana da daha fazla bulaşma, git az öteye...

Hayır mübarek gün daha fazla uzatmayacagim... Bana bulaşma daha da bu futbol bilginle (!) güzel güzel yaşa bakalım.

• dulcet kullanıcısına yanıt

offf ne caz yaptın beeee...

okuduğunuda anlamayacak, alt yazı gibi açıklama yaptıracak bir elemansın ;

alıntı yaptığım arkadaş içinde aynı senin gibi bir gereksiz ; trollll geseli suçlaması yapmıştı bende ondan alıntı yapıp aslında nükte yapmıştım!!! ama nerden bilebilirdim ki senin gibi anlaması kıt birinin bu cümlemim okuduğu gibi anlayacağını..

öffffff şimanski gibi birini FENERBAHÇE de ilk 11 e yazan birine ne anlatıyosam ..!!!!

BLOK...................

• brsaltnc kullanıcısına yanıt

Serbestlikten kastım stoper daha çakılı, bekler ileri-geri yapıyor ya elbette stoperler de gerektiğinde ileri çıkıyor ama ofsayt taktiğinde hep birlikte ileri geri yapıyorlar işte Mert Müldür ve Oosterwolde gibi yarı stoperler onu yapamıyorlar. Oosterwolde boyu uzun olmasına rağmen bek için daha uygun belki 3lünün solunda oynar o da dediğim gibi belki. Oosterwolde birkaç haftaya ancak gelir.

Tadic, Dzeko oynatacağım sadece kreatif özellikli isimlerle hızlı, çabuk futboldan yoksun bir futbol oynuyoruz maalesef. Mourinho mesela Van Gaal ile FC Barcelona'da bile çalışmış bir isim Guardiola'nın futbolculuğunu da iyi bilir ama bu takım Barcelona gibi tiki taka oynayamaz ki oynayacaksa ona uygun adamlar olacak ha yine Messi, Pedro, Jonathan Dos Santos veya Henry gibi hızlı isimler olacak elindeki yavaş isimler sırf ismi var ya da kreatif olsun diye alıyorsan gerek yok mesela Oğuz, Maximin, Osayi gibi birkaç hızlı ismin yanına Dzeko, Tadic koy eleştirmeyelim.

Bana göre orta alan yavaş, forvet yavaş son maçlar da Fred, İsmail yokken hızlı isimleri orta saha ve kanatlarda Oğuz, Szymanski ileride de En-Nesyri ha Oğuz Avrupa'da da yoktu, belki o olsa durum farklı olurdu. Maximin'i en kötü Napoli'ye gönderseydi eminim Oğuz'u kadroya yazardı ama evdeki hesap çarşıya uymadı Napoli Kvara sonrası başka transfer yaptı. Kimse Maximin'i istemiyor mecburen kullanacaksın iyi veya kötü en azından pozisyon yaratıyor hızı ile 4-5 faul aldırıp duran top kazandırsa bile yeter gol-asiste bile gerek yok ki Rangers'ın sağ bekindeki kaptan Tavernier'i maymun ederdi. :)

• @fnerbhce

Senin nükteni seveyim, arsız hırsız misali kendi bana ansiklopedi yazdırıyor ne dediğimi anlatmak için burada ahkam kesiyor üste çıkıyor. Gercek hayatta karşımda edemeyeceği sözleri klavyede kusuyor. Kimin yan çarıysan diğer hesaptan da söyle de millet bilsin seni. Ramazan günü sana hakkıyla muamele edemeyeceğim.

Yan çar açan açıp gizli gizli de okur bunları.

Yallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 12 Mart 2025; 11:32:6 >
  • Adminlere de teşekkürlerimi sunuyorum buradan. Adam 7 martta üyelik açmış herkesi tanır gibi ona buna salça oluyor "küfür dışında" istediği hakareti ediyor ve burada bu mesajları kalabiliyor. İyimiş küfür etmeden istediğimiz hakareti edebiliyoruz demek.

Forumdaşlara da tavsiyem provoke amaçlı açılan hesaplara dikkat edin, yeni üyelik açmış adam sizi tanıyormuş gibi yazıp hakaretler edebiliyor. Ben baştan kurtuldum. Burada provoke edecek sizleri... Zaten yeterince GS trolleri var bir de bunlarla uğraşmayın.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

cevap verdiğiniz şahıs, sürekli aynı lafları tekrar edip duruyor. papağan gibi tekrar etme , diyeceğim, bana ırkçı der diye demiyorum.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• ByEG B kullanıcısına yanıt

acun, mou'ya "ilk golü erken bulsak bari" demiş, niyet olarak. mou'da "ilk gol önemli değil" demiş. tam olarak anlayamadığım ama olumluya yormaya gayret ettiğim bir laf. neye güveniyor, bilmek isterdim.

lig işi de yaş. kalan tüm maçların yabancı orta hakemlerin yönetmesi için diretmemiz gerekiyor ama o direnç ortada yok.derbileri değil tüm maçları.

• Emiliamernes1996 kullanıcısına yanıt

"UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, son 16 turu rövanş maçında deplasmanda Rangers'la karşılaşacak. Sarı-lacivertlilerin maç öncesinde kamp kadrosu belli oldu. Çağlar Söyüncü ve Allan Saint-Maximin kadroda yer almadı."

• Tek hareketli oyuncumuz maxi ona da kafayı taktı çingene.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GDC’ye göre dünyanın en efsanevi 100 stadı 👀

Şükrü Saraçoğlu 24. sırada yer alırken RAMS Park 30. sırada…

• Ülkenin her kurum ve kuruluşu yozlaşmış ama futbol temiz(!) Yersen

• 
Sayfa: önceki 61006101610261036104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.