Tüm GS li futbolculara hll olsun onlar benim gönlümde şampiyonlar..biz bağrımıza basmasını da biliriz başkaları gibi arabada futbolcu dövmeyiz...İNADINA CİMBOM
Fenerbahçe haklı bir galibiyet aldı . Tebrikler
sosyal mesaj sosyal mesaj.......
tabii arkadaslar tabii haklisiniz...ben dalga gecmedim....amma velakin espri hos olmus..... bunu begenmek ve begendigini ifade etmek de suc ise bilemiyorum artik....
Adam ne yapsin...Geldigi iki mactaki toplam skor 10-0
quote:
Orjinalden alıntı: S a y r a c u s e
4. golde aziz başkanımız sevinçden havalara uçarken canaydının suratını gördünüzmü.çok güldüm yaw.galatasarayın genel durumu yüzünden okunuyordu.
quote:
Orjinalden alıntı: kskliyiz
yüzsüz gsliler yine yorum yapıyo utanmazlar,g.sarayla 500 maç yapsak 499unda gol yemeyiz be.
bence konu kilitlenmeli bazı kendini bilmezler ortamı bozdu
bunu ortami germeden evvel... insanlarin sevinmelerine karismadan evvel düsünseydiniz sizde keske !! fair play = rakip ile dalga gecmemek,sevinmemek bu mudur ?? bunlar futbolun güzelligi arkadasim.... kabulleniverin bir zahmet
quote:
Orjinalden alıntı: sexai
bunu ortami germeden evvel... insanlarin sevinmelerine karismadan evvel düsünseydiniz sizde keske !! fair play = rakip ile dalga gecmemek,sevinmemek bu mudur ?? bunlar futbolun güzelligi arkadasim.... kabulleniverin bir zahmet
forumun kuralları sizin sevinme üslubunuza müsait değil
Fbli arkadaşları tebrik ederim bugünkü galibiyeti hak ettiler...
Biz ise oyuna gerçekten şansız bi şekilde başladık ve 3 pozisyon harcayıp kalemize gelen ilk şutta gol yedik..Ayrıca Gerets'in yapmış olduğu taktiksel hata bize ağır bi yenilgiyi getirdi..Bu sene en kötü Galatasaray'ı sanırım bu maçta izlemiş oldum..Takıma rahatlık fazla gelmiş!!!Bu kadar ruhsuz oynacaklarını düşünmüyordum açıkçası
Neyse henüz her şey bitmiş değil..Umarım ligin sonu bizim için en hayırlısını getirir
quote:
Orjinalden alıntı: 7evren
quote:
yüzsüz gsliler yine yorum yapıyo utanmazlar,g.sarayla 500 maç yapsak 499unda gol yemeyiz be.
bence konu kilitlenmeli bazı kendini bilmezler ortamı bozdu
kardeşim hakkettikmi hakketmedikmi maçı daha ne konuşuyonuz yenemeyince hemen konu kilitlensin falan filan
Şuan için herşey bitmiş degil . Onumuzdeki haftalar yine büyük derbiler var... Çok şey değişebilir. Gördüğüm en onemli ve izlemenesi en iğrenç FB-GS maclarından biriydi. O kadar abartıldığı kadar heyecanı bol bi maç değildi. 4 0 değilde 1 0 fener alsın golde dakka 90 olsundu mesela :))) özetle akıllı uslu fenerlileri (Kim bunlar derseniz mesela : GS nin Uefa kupası finalinde tabiki GS yi tutabilme yürekliliğine sahip arkadaşlar olabilir) tebrik ediyorum... Hadi diyorum şampiyon olma yolundasınız. Şampiyonlar liginde bilemediniz Uefa kupasında bişiler yapında sevinelim ... saygilar... ;)
arkadaslara gore boyle sevinmemiz gerek herhalde
ok mi...begendiniz mi simdi ???
örnek sevinme böyle olur.... kelime oyunlari yapmayin...fenerli arkadaslar istirham ediyorum bi zahmet...
quote:
kardeşim hakkettikmi hakketmedikmi maçı daha ne konuşuyonuz yenemeyince hemen konu kilitlensin falan filan
ben gs lı değilim bi kere bjk lıyım illa kendi takımımı savunmam gerekir,fair play diyorsam bunun için diyorum
FB. dostlarımızın bayramını kutlar iyi eglenceler dilerim:))
bizde aglamıyoruz sadece şaşırdım GS bu kadar kötü nasıl oynar NEDEN ...
quote:
Orjinalden alıntı: albus
ekşisözlük te maçla ilgili yorumlar beni koparmıştır... fenerbahçe 4 direkler 3 ha galatasaraylı futbolcular ha ben hepimiz maç boyunca oturduk izledik ayrıca galatasarayın adının 64l4t4s4r4y olarak değiştiği maç
harbiden fener daha çok direklerle mücadele etti..
Kskliyiz nikli arkadas. Sen karşıyakalımısın yoksa fenerlimisin karar ver. döneğe benzion :) Ksk fb maç yapsa kimi tutcan ? Yapiolarda hatta basketbolda...
ya bidaha en erken cimbomla ne zaman oynucaz yaaa olmadı bole :)
quote:
Orjinalden alıntı: fuzbing
Arkayı 4leyin
Şampiyonluğu kolay kolay bırakmayacağımızı gösterdik sanırsam. Geçmiş olsun gese