Şimdi Ara

FENERBAHÇE AÇIKLADI. RESMEN SEVK EDİLDİK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertokan11

quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

2 sezon men ederlerse 4. Yildizi takarız olan Avrupa puanına ve transferlere olur

Yanlış . Eğer 2 yıl avrupaya gidemezseniz yamulursunuz. Gs farkı açar . Ligi kazanırız demişsin ama 2 yıl men edilince türkiye ligi için kimse gelmez size onu söyliyim. Ayriyetten takımdanda gitmek isteyen olabilir. 2 yıl men büyük ceza

Mevcut kadrodaki kimse Avrupa icin gelmedi zaten para tatli geliyor onlara Sampiyon olmaya yetecek bir kadro . Bu saatten sonra Cardozo Avrupayı ne yapsın parasına bakar Benfica'da aldığının 2 katını verecekmisiz adama.

Sol bek transferi sıkıntı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yeter artık ya bi karara bağlayamadılar gitti bir şuç ve cezası varsa şimdiye kadar neden verilmedi madem kan kusacak hale gelicez uefa ya yakındır
  • allah belalarını versin fb yi bu hale düşürenlerin. cezamız neyse çekelim ama bu heriflerden de kurtulalım. sadece lige odaklanalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

UEFA resmi açıklaması:http://www.uefa.com/uefa/footballfirst/matchorganisation/disciplinary/news/newsid=1962169.html

Burada bizim adımız neden geçmiyor ?
  • kamu mezunuyum . aziz ve tayfasının hırsız olduğunu tapeleri kabul ettiklerinde benim değer yargım oluştu bu konuda bireysel olarak hiçbir şüphem yok lakin bu disiplin kuruluna sevkin zamanlaması çok ama çok düşündürücüdür. (ülke çıkarları ve avrupaki kan emici şirketleei adına )

gezi olaylarına avrupanın türkiyedeki taşeron şirketlerinin (koç,doğuş,boyner,bulut vb) destek verdiğini çok iyi biliyoz bunlar milleti sokağa dökmek için bir takım organize çalışmalar olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Her transfer döneminde aynı muhabbet.Bilerek yapılıyor filan demiyorum ama artık ne halt olacaksa olsun da olay kesinleşsin,kafamız rahat olsun transfer dönemlerinde.Transferleri yaparken bir de bu engel çıkıyor,oyuncular beklemeye alıyor,sonra elimizden kaçıyor,sonra ortada bir şey olmadığı ortaya çıkıyor ve bizim elimiz boşta kalıyor.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartoon

quote:

UEFA resmi açıklaması:http://www.uefa.com/uefa/footballfirst/matchorganisation/disciplinary/news/newsid=1962169.html

Geçiyor.furthermore dan sonraki kısım.

• quote:

Her transfer döneminde aynı muhabbet.Bilerek yapılıyor filan demiyorum ama artık ne halt olacaksa olsun da olay kesinleşsin,kafamız rahat olsun transfer dönemlerinde.Transferleri yaparken bir de bu engel çıkıyor,oyuncular beklemeye alıyor,sonra elimizden kaçıyor,sonra ortada bir şey olmadığı ortaya çıkıyor ve bizim elimiz boşta kalıyor.

yorumlarını düzgün bulduğum için alıntılıyorum da böyle kararlar lig oynanırken verilmez.Şimdi olmasının sebebi uefa kuralarından hemen önce olması değil midir

• biz KAP'a transfer bildirimi bekliyoruz gelen bildirime bak yeter be bıktım her sezon şu haberlerden olsun bitsin ne olacaksa
  • Beyler iyi tarafından bakın, cezayı yersek (ki yiyeceğiz) Aziz gidecek, yeni bir yönetim gelecek kafamız rahatlayacak ve Avrupa olmadan lige konsantre olacağız. Ayrıca dosya UEFA'da da kapanacak ve bir daha şike mevzusunu duymadan futbola döneceğiz.

Ha gönül isterdi şu cezayı yemeyelim ama ayan beyan bir şeyler döndüğü ortada. Nasıl bir savunma yapacak bizimkiler çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frayze

Adalet yerini bulmaya başladı. Yandaş tff yönetimi gibi değil UEFA gördü mü yanlışı keser cezayı helal olsun.

Geçmiş dönemde de kesmiş olsaydı sen şu an Fenerli olurdun..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cartoon

quote:

"Furthermore, following the investigation into alleged match-fixing activities involving Fenerbahçe SK (Turkey), the UEFA Disciplinary Inspector..."

• şikeyle yargılanan bi kulube de Cardozo gelir mi orasını tahmin edersiniz artık fenerbahçeliler

hayal oldu
  • Nasıl bir smiley koysam şuraya ?
  • geçmiş olsun beyler
  • Ünal Aysal acaba bunu mu diyordu?? Onceden haber vs??

Hoş gerek varmi habere o da tartisma konusu..

Yazıklar olsun bu günlere getirenlere!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: mamaluba

quote:

yorumlarını düzgün bulduğum için alıntılıyorum da böyle kararlar lig oynanırken verilmez.Şimdi olmasının sebebi uefa kuralarından hemen önce olması değil midir

Öyle zaten haklısıniz.Ben bu iki tarihin sürekli çakışıp böyle olaylar olmasından rahatsizim sadece.Yoksa temmuz başı başlıyor uefa organizasyonlari.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak2258

quote:

Orijinalden alıntı: Frayze

Adalet yerini bulmaya başladı. Yandaş tff yönetimi gibi değil UEFA gördü mü yanlışı keser cezayı helal olsun.

Geçmiş dönemde de kesmiş olsaydı sen şu an Fenerli olurdun..

Kişi kendinden bilirmiş ne güzel söz. Herkesi kendin gibi görme evlat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanDrogba

#occupyFBJK

Beşiktaş aklanır , en büyük ihtimal para cezası verilir. Yoksa lisansı alamazdık..
    Merak etme yani kapiş ;)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.