Şimdi Ara

FENERBAHCE AFYON CUP TURNUVASI (ANA KONU) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.159
Cevap
2
Favori
25.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vern Schillinger

Kaç kaç bittiğini yazsa keşke birisi

3-1 bitti.Diego,Sow ve Ferdandao attı.
  • souza kötü degildi bu arada baya top kesti bu maç
    herkeste gelişme var beyler ümitsizliğe kapılmayın
    ilk maç hangi kanalda olucak bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

souza kötü degildi bu arada baya top kesti bu maç

d smart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep maçların ilk yarılarını kaçırıyorum.
    şöyle full ilk yarı linki atan hayır duamı alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Hazırlık maclarında adam karalanmaz anlayın artık bunu

Bakın gecen gün ba geri pas atarak gol yedirdi bugün aynı pozisyonda topu taca attı,hazırlık macları bu yüzden var herkes hatasını görüyor,nani gibi bir oyuncunun kendini kanıtlama amacı yok bu nedenle hazırlık macında kasmıyor kendini

Herkes gercek souza ve nani yi shakhtar maclarında görecek...Bu arada bizím hoca adamın dibi

Oh be sonunda Hazırlık maçının ne demek olduğunu bilen birisini görüyorum. Adamsın kardeş.

Lütfen hazırlık maçlarından sonra şu gitsin bu gitsin ne demeyin. Ben de diyordum ama mantıklı düşününce hazırlık maçı la bu. Zaten hatalarını bulup onları yok etme şansı bunlar. Bırakın rahatlayın.

• İzleyemedim malesef , takım nasıldı ?
  • Taraftar çok bekledi Stoch'u çok ümitlilerdi ama bu nasıl oyundur yahu Arap ligine gidince vites mi küçülttü acaba bu şekilde ilk 11 oyuncusu olamaz.
  • Gs bjk liler tirtir titriyor su an

• İyi işler yaparız bu sene bide arkadaşlar gerçekten caner gibi sol bek var mı ya Barcelonada rahat 11 oynar o adam Gerçekten hayranıyım bu adamın adam uzaydan orta yapıyor depar atarken felan dinlemiyor her türlü
  • krasiçe katlanamıyorum gördükçe gözüme batıyor gitsede rahatlasam
  • quote:

Orijinalden alıntı: S10ERM

quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

souza kötü degildi bu arada baya top kesti bu maç

d smart

İlk maç salı günü, salı günü olan maçları TRT vermeyecek miydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gallifreyan

Geçen maç farketmiştim de bu maç emin oldum Gökhan reis dövme yaptırmış

nereye yaptırmış acaba fark etmedim ben
  • Ba topla fazla oynamasa önceki maçlardan daha iyi,Krasic özgüvensiz sürekli hata yapmaktan korkuyor gibi sanki,josef önceki maçlara göre daha iyiydi bence
  • Beyler şl maksadıyla aslında lige hazır başlıyoruz. o 10 hafta denen saçma zırvalığı yaşamadan seri galibiyetler alacak gibiyiz
  • Çok güzel bir hazırlık dönemi geçirdik, şu forumdaki tek maçta adam silenler tek maçta adamı ilah ilan edenler olmasa daha da güzel olacaktı

Maç bitince hoca sahaya girip tüm oyuncularla tek tek sarıldı, takım içinde gerçekten çok güzel bir hava var. Golden sonra tüm oyuncuların içten şekilde gülerek toplanması da işaret.

En garantide olduğumuz mevkiler bekler, yedekler asları aratmıyor. Forvet hattında da Fernandao'yu kes kesebiliyorsan şimdi

Bence bu saatten sonra Fabiano ve Ba da dahil olumsuz herşeyi bir kenara bırakıp tüm oyuncuların arkasında durmamız gerek.

Formda bir Sow varken, onun da arkasında Alper varken Stoch ne yazık ki forma bulamaz bu takımda. Ama yedek olarak bekletilmeli.

Meireles sarsılıp kendine gelecekse Shaktar maçlarında bizi idare edebilir.

Holmen ve Krasic'i gönderip, Shaktar maçından sonra bir ortasaha bir de stoper alırsak kimse tutamaz bu takımı.

• Van persiyi boşa aldık sanırım

• Diego inanılmaz iyiydi ilk yarı. İkinci yarıyı izleyemedim pek. Ama krasic, stoch, holmen bunlar çok kötü.

souza nasıldı arkadaşlar? onu izleyemedim hiç.
  • Hücum hattı bu sene çok iyi olacak gibi ortasahada da diego çok geliştirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.O.D

quote:

Orijinalden alıntı: Gallifreyan

Geçen maç farketmiştim de bu maç emin oldum Gökhan reis dövme yaptırmış

nereye yaptırmış acaba fark etmedim ben

Boynuna. Sol tarafa
  • Diego her maç üstüne koyarak gidiyor. Sow' da aynı şekilde çok formda. Nani her zaman ki gibi etkisizdi. Krasiç' in ayağına top gelince gülmekten ölüyorum Stoch yedeklere bile zor girer. Holmen kadroya giremez, onun gideceği yer ya ptt ligi yada anadolu kulüplerinden biri olur.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.