Şimdi Ara

FENERBAHCE AFYON CUP TURNUVASI (ANA KONU) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.159
Cevap
2
Favori
25.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nani'yi yerden yere vuranlar var. Yahu bunlar hazırlık maçı ki Guimares maçında gayet iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FURY.

Diego her maç üstüne koyarak gidiyor. Sow' da aynı şekilde çok formda. Nani her zaman ki gibi etkisizdi. Krasiç' in ayağına top gelince gülmekten ölüyorum Stoch yedeklere bile zor girer. Holmen kadroya giremez, onun gideceği yer ya ptt ligi yada anadolu kulüplerinden biri olur.

Hocam naniden ne bekliyorsunuz ki zaten adamın görevi çalım atmak rakiplerini yormak bunlarda gayet güzel yapıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst üste 2 maç rakipler Olimpiyakos Marsilya atılan gol 6 iki rakibide verilen pozisyon sayısı bir elin parmakları kadar az.

Bu yıl Kadıköy'de Anadolu takımlarına karşı oynıyacağımız her maçın iddaa oranı 1.05 felan çıkar heralde

Allaha nazardan saklasın takım çok çok iyi + daha Persie Reis sahaya inmedi.
  • Yalnız kjaer in olimpiakos maçındaki uzun pası iyiymişSağolsun alves çıldırtıyodu beni her ayağına geleni ileri ve isabetsiz gönderiyordu,hayır preste yapılmıyor adama sağında gökhan boş kalıyor hala ileri saçma sapan bombalıyor.birde rvp nerde beyler sakat mı ?neden oynatılmıyor?

D smarta sövdüğüm kadar hiçbirşeye sövmedim.almayın abi batsınlar ligtvye para bayılmaya bile razıyım.avrupa maçları paso orda deli ediyorlar.bari ligide alda herkes d smart alsın.öteki türlü bir digiturk bi d smart olmuyor böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspilicueta24

Beyler lütfen cevap, Ba,Nani,Alves,Kjaer ile ilgili değerlendirme yapar mısınız ? İzleyemedim ben

ideal 11 olarak değerlendirebileceğimiz kadro hariç, önceki maçlarda pek beğenmediğim hasan ali ve meireles'i de çok iyi bulduğum maç. hatta kabul ediyorum ilk maçtan beri önyargılıyım 2sine karşı ama josef de souza ve abdülhey ba bile fena değildi. kaleci ise halen fiyasko. neyse ki volkan 1-2 yıl daha idare eder gibi.

sow - fernandao - diego 3lüsü mükemmel 10/10

nani'yi biraz agresif ve takıma tam oturamamış görüyorum ama max 1 aya gerçek nani'yi göreceğiz zira hırslı ve motive gözüküyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspilicueta24

Abi yedek beklerine bakar mısın, hasan ali ve şener.Rakibine bakalım birde, sabri ve carole

Kardeşim Sabri as bek bi kere tamam mı ?
  • Bu maçla çok pis gaza geldim elesek şu shaktarı hayırlsyla

• quote:

Orijinalden alıntı: kalemberbat44

Daha dün diego ya laf söyleyenler şimdi savunur olmuş.Takımdan bence holmen kesin gitmeli krasic ve stoch en azından 2 veya 3 maç oynamaları lazım.Şener gökhanı keser felan yazmışlar dün bende öyle düşünuyordum fakat gökhanın savunma yönü şenere göre kat kat daha iyi.

Diego'ya laf eden vardıysa İsmail Kartal yüzünden bir daha formunu bulamaz diye laf ediyordu.

3 maçtır efsane oynuyor adam ne yapsınlar iyi oynayan adamı savunmasınlar mı ?

Holmen gitsin, Stoch yedek, Krasic'ten bir cacık olmaz bu saatten sonra halısaha topçusu gibi.
  • yaptığımız şu 8 hazırlık maçında kim kaç gol atmış kaç asist yapmış bunları kolayca görebileceğimiz bi site falan var mı bildiğiniz?
  • Abdülhey bu maç eski maçlara göre baya iyiydi. Şuanda kendi fikrim kaleci dışında sıkıntıya sokacak bir transfer yok takımımızda. Holmen kesinlikle gitmeli kesinlikle nerede olduğundan bile haber yok adamın. Kadro derinliği açısından Stoch ve Krasiç takımda tutulmalı. Çünkü hiç belli olmayacak oyuncu ikiside. Bunlara Alper'de eklenince hocanın elinde de oyuna hamle edecek oyuncu sayıcı çoğalmış olacak haliyle. Ancak şöyle bir durum var Sow yada Fernandao ikisinide kesmek istemem ben şuanda ama Van Persie'de koymadan olmaz hocanın işi çok zor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Taylor Swift.

Van persie kalede oynasın

Abdulhey daha uygun kaleye

• quote:

Orijinalden alıntı: NeonTrees

quote:

Orijinalden alıntı: FanatikBj-k

3.belli

Sizde mi katılıyorsunuz ?

Obaaaaaaa

• Yine başlamış üstün futbol analizcileri maçtan sonra hemen birilerini yollamaya. Size artık anlatmaktan dilimde tüy kalmadı ama anlamamışsınız ne diyeyim. Yok stoch gitsin krasic gitsin holmen gitsin. Ayrıca bana göre Holmen ve Krasic bugün kötü değildi özellikle Krasic ataklarda iyi paslar attı, defansa iyi destek verdi keza Holmen de.
  • Abdulaye BA bireysel hata oranını en aza indirirse iyi bir rötasyon oyuncusu olacağını düşünüyorum.birde Ba'daki bir özellik hoşuma gitti yıllardır takımda yakındığım bi durum var topu alan geriye dönüyordu malum, ama BA topu sürekli ileriye çıkarıyor isabetli yada isabetsiz farketmez bence çok iyi bi özellik.
  • nani çok kötü, diego müthiş istekli ve yetenekli , souza daha açılamadı , meireles yetersiz , krasıcde biraz düzelme var , holmen kapasitesi sınırlı ,hasan ali istekli defansif müdaheleri iyi ,şener gökhanın ilk zamanları ,fernandao iyi bitirici , stoch hala etkisiz , bence takımdan üç oyuncu gönderilmeli stoch holmen meireles . 3 oyuncu alınmalı
  • Kendi forumlarından cok bizi takip eden kedilere ne demeli peki?
  • Taş gibi takım olduk yalnız 2 günde 2 maç 2 galibiyet 6 gol ki dandik takımlara da değil

• Bir tek dileğim var o da Diego'nun böyle devam etmesi. Diego zaten böyle devam edip forvet hattını diğer oyuncuları da besleyebilirse takım hücumda sorun çekmez. Defans zaten sağlam hem sağ hem de sol bek Türkiyenin en iyileri ve Caner özellikle bayaa kaliteli oynuyor sadece Emre gibi aşırı agresif durumlarından biraz vazgeçmesi lazım yoksa çok başımızı ağrıtabilir ki Hasan Ali gayet iyi bir alternatif bence ben performansını beğendim. Stoperlerde zamanla birbirleriyle uyum sağlarlar. Benim sorun gördüğüm tek yer kale. Hem Volkan hem Fabiano'da yetersiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Innovative

yaptığımız şu 8 hazırlık maçında kim kaç gol atmış kaç asist yapmış bunları kolayca görebileceğimiz bi site falan var mı bildiğiniz?

sow 8 hazırlık maçı 7 gol diye biliyorum
  • Güçsüz takımlara ya da farklı skorlarda

RVP-Fernandao-Sow
    Diego-Nani
    Topal

Olursa 7+ oranı düşer.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.