Şimdi Ara

FENERBAHCE AFYON CUP TURNUVASI (ANA KONU) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.159
Cevap
2
Favori
25.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hergun maç mı olur takımın pestili çıkacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maçta maratondaydım diegonun frikiğini keşke kaydetseydim . Sowa iyi tezahürat oldu ama musaaa musaa diye

Nani diego fernandao alper gökhan gönül meireless sow üçlü çektirdi . brunoyla stoch u o kadar çağırdılar bakmadılar bile ayıp ettiler
  • shaktar maçında rvp iş yapamazsa bütün suçu hazırlık maçlarında oynamadı diye v.pereira ya yükleyeceğiz. ama olurki tam tersi bomba gibi gelip iyi işler yaparsa peraira işin piri... shaktar maçında her şeyi belli edeceğiz...
  • Rvp'nin Shaktar maçında ilk 11 de çıkması mantıklı olmaz bence, daha adam hiç maça çıkmadı yahu.
    Yalnız olaya bakın ya şaka gibi, biz bile 11 kuramıyorsak Vitor reis ne yapsın valla işi çok zor, Elinizde GG gibi bir adam var, bir bakıyosun aynı mevkide 50 metre top ayağındai aynı tempoda koşabilen Şener gibi futbolcu var.
    Caner gibi sıfıra inip orta açan adam var ki ben Caner'i geçen eleştirmiştim şimdi baya pişman oldum helal olsun adama, alternatifi HAK ve baya üstüne koymuş, Kadlec'i saymıyorum bile
    Diego tam istediğimiz gibi, şu an takım yeni olduğu halde 2 maçtır sırıtmıyor, en fazla böyle oynayabilir, umarım Shaktar maçında'da aynı performansla izleriz.
    Bakıyorum da hemen Stoch'u silmişsiniz hala diyorum Stoch çok iyi olacak eminim :)
    Gönül ister ki ileri 3'lü Sow-Fernandao-RVP olsun ama 4-3-3 zor heralde..
    Abdulhey için erken davranıyorsunuz dedim ki haklı çıktım bu adam iyi Alves'ten formayı alırsa hiç şaşmayın, bazen uzun topu iyi kullanıyor bazen de saçmalıyor, ama değerlendirilebir ligi erken bitirirsek, 2.yarı lig'te koy işte ilk 11'e Ba'yı hem kendini göstersin hem geliştirsin, daha yaşı 24
    Ben sadece şu konuda erken veya dik davranacağım bilmiyorum ama kimse kusura bakmasın Fabiano'yu ben beğenmiyorum abi adam hiç class değil ve çok heycanlı niye bilmiyorum ama çok itici geliyor bana, gitsin ya bu adam

• Afyon cupta oynadığımız Marsilya ve Olimpiakos güçlü takımlar olsa da maçlara gerekli ciddiyeti vermediklerini gördüm.Shaktar ise bu iki takım gibi yumuşak savunma ve pressiz oyundan uzak değil, baskılı bir oyun ortaya koymak isteyecektir.Vitor pereiranın 4-4-2 sisteminin bu maçta işe yarayıp yaramayacagı merak konusu açıkcası.Ben bu tip büyük maçlarda klasik oyunumuz 4-2-3-1 e dönülmesi taraftarıydım ancak hiçbir hazırlık maçında bu sistemin denendiğini görmedim.Zaten elimizdeki bu kadroyla uygulanması zor bi diziliş olucak.İnşallah defansta açıklar vermeden kapatırız shaktar maçlarını.Takıma güvenim %50.
  • Insan dusunuyor keske rvp yerine muthis ortasaha alsaydik diye fernandaonun bukadar iyi olabilecegini kimse tahmin edemezdi adam yillardir aradigimiz forvet yahu kesemezsinde bunu sowla gecinir giderdi.

• Bu sistemde savunma olarak takım hala meçhul. Bir de topal ın tam fizik gücünde olmaması da çok önemli sorun. Sanırım sakatlığından dolayı böyle oldu. Umarım Shakhtar maçına kadar toplar gücünü. Diego bence caner in kendini sol bek olarak kabul etmesi gibi en azından fenerde kalacaksa kendini kanat olarak kabul etmeli ona göre hazırlamalı. Zaten hoca ilk geldiğinde söylediği bir söz vardı ofans oyuncularına istedikleri özgürlükleri vericem diye gerçekten veriyor. Her maçta bu gözüktü. Diego da mevki olarak kanat oynar ama rahat edeceği şekilde oynar.
    Bugünkü maçın en büyük yıldızı bence meireles ti. Iyi olanları söylemeye gerek yok beklentileri karşılıyor onlar zaten. Ama meireles böyle oynarsa takımın ihtiyacı olan ve takımdaki tek o rolü üstlenebilecek oyuncu olarak fenere çok büyük katkı sağlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mar00N kullanıcısına yanıt
    Fernandao orda oynayamaz

• Fernandao canavar gibi masallah

• Forvet işi karıştı. Geçmiş dönemlerde forvetsizlikten öldük kupalar hediye ettik. Bu dönem tam tersi inşallah. Sow, Ferdo, RVP kesik yiyene yazık olacak. Sow umarım hiç bir yere gitmez de bu yılların forvet acımızı dindirir.

Son olarak keşke Atletico Madrid ile bir maç yapsaydık. O maç çok daha belirleyici olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpharez

Afyon cupta oynadığımız Marsilya ve Olimpiakos güçlü takımlar olsa da maçlara gerekli ciddiyeti vermediklerini gördüm.Shaktar ise bu iki takım gibi yumuşak savunma ve pressiz oyundan uzak değil, baskılı bir oyun ortaya koymak isteyecektir.Vitor pereiranın 4-4-2 sisteminin bu maçta işe yarayıp yaramayacagı merak konusu açıkcası.Ben bu tip büyük maçlarda klasik oyunumuz 4-2-3-1 e dönülmesi taraftarıydım ancak hiçbir hazırlık maçında bu sistemin denendiğini görmedim.Zaten elimizdeki bu kadroyla uygulanması zor bi diziliş olucak.İnşallah defansta açıklar vermeden kapatırız shaktar maçlarını.Takıma güvenim %50.

onlar wermedide bizde wermedik bkma gol atıp yendik bizim oyuncular pek kasmıyodu zaten. ikinci yarı 6-7 adm değişiyoruz kaleci defans dşünsene yoksa tokadın dibine werirdik . hem nani özellikle hiç kasmıyodu . sen cl maçlarında gör ( shaktarı gecicez rahat ol ) . eminim hoca bile fazla hareket ypma sakatlamasınlar demiştir naniye

• vitor feneri neden böyle oynatıyor anlamıyorum. Adamlar orta sahada top çevirmiyor aldığı topu ileri oynuyor. Bu tempoda hiçbir futbolcu 90 dk çıkaramaz. shakhtar maçında bütün takımı değiştirme şansımız yok malesef. oyuncuların 90dk çıkarıp çıkarmadığını göremedik. Üst üste iki maç yapıldı. yarım yarım oynatacağına bir gün bi 11 i diğer gün diğer 11 i çıkarabilirdi.
  • Josef topal orta sahası neden olmaza en güzel cevabı bence bugün stoperler bize gösterdi. Iki günkü maçı top stoperlerin ayağındayken nasıl oynadıklarını kafanızda canlandırın. Oly maçında topu normal olması gereken ortalamanın çok çok üstünde bir şekilde uzun vurdular. Guimares maçı da aynı şekilde. Ama bugün ben meireles çift yönlü orta saha gibi oynayınca oly maçındaki stoperlerin topa uzun vurma görüntüleri görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: tugaydurukan

Insan dusunuyor keske rvp yerine muthis ortasaha alsaydik diye fernandaonun bukadar iyi olabilecegini kimse tahmin edemezdi adam yillardir aradigimiz forvet yahu kesemezsinde bunu sowla gecinir giderdi.

Hocam doğru söylüyorsun lige göre iyi ama biz madem bu kadar Avrupa başarısı istiyoruz, madem Fenerbahçe'nin arkasında bu kadar zengin iş adamları var, yönetimin bir dediğini iki etmeyen taraftarı var, ne kombine bırakıyor ne forma, neden Sow ve Fernandao ile yetinelim ki. Takım artık en iyisini yapabilme potansiyeline yaklaşıyor. 3 kulvarda mücadele edeceğiz ne güzel işte bol bol alternatifimiz var hem ben Fernandao'nun Avrupa maçlarına çıkmadığını biliyorum, yanılmıyorum umarım, RVP ve Sow şl görmüş adamlar, bu demek olmuyor ki Fernandao şl'de oynamayacak, tabiki de oynayacak ve forma mücadeleside bu işin cabası, inanın böylesi daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: uskumru

vitor feneri neden böyle oynatıyor anlamıyorum. Adamlar orta sahada top çevirmiyor aldığı topu ileri oynuyor. Bu tempoda hiçbir futbolcu 90 dk çıkaramaz. shakhtar maçında bütün takımı değiştirme şansımız yok malesef. oyuncuların 90dk çıkarıp çıkarmadığını göremedik. Üst üste iki maç yapıldı. yarım yarım oynatacağına bir gün bi 11 i diğer gün diğer 11 i çıkarabilirdi.

Peki sen hangi takımın teknik direktörlüklerini yaptın? Halısaha takımınız hariç?
  • fernandao kesin ilk 11 de olmalı, sow-rvp formda olan birisi yanına monte edilmeli, aradığımız forveti bulduk sonunda, arkadan diego geliyor form tutarsa çok iş yapar, şuan tek sıkıntı orta saha gibi duruyor onuda akışına bırakalım nasıl olduğunu görücez
  • bence 3'üde kiralık gönderilmeli ve orda attığı goller 2'ye bölünüp yarısı bize diğer yarısı kiralanan takıma paylaştırılmalı hem böylece denge kurulur hemde bu 3'lü forvet açığını defans ve orta saha ile karşılarız hem az gol yeriz.Şamp ligi maçlarında nasıl olacak diyenlere o maçlarda kiralanan forvet sayısı kadar penaltı kazanılacak

Beyler bunu fifaya mail olarak atıyorum devrim olabilir başkanlığa adaylığımı koyabilirim bu proje ile
  • "Afyon Cup Turnuvası" olarak okuyupta Cup model motorsikletlerle yarış turnuvası yapılacak sanan tek benmiyim?

FENERBAHCE AFYON CUP TURNUVASI (ANA KONU)
  • forvette kime kesik atacağımızı şaşırdık yahu bence de RvP oyanamamalı şu an. ofans hattımız çok iyi "DENGE" yakalamış durumda. Kadıköyde gol yemeden kapatmamız mucize olur böyle çıkarsak. Ben 1-0 gibi bir skora kesinlikle razıyım ama olur da savaşmaktan vazgeçip defans yaparsak shaktar bize kadıköyde kesin sallar bi tane. Oyun disiplinini hiç bozmadan ne oynuyorsak 90 dakika oynamamız lazım 2-0 geriye de düşsek 2-0 önde de olsak

Fernandao
    Sow Diego Nani
    Meireles Topal
    caner alves kjaer gökhan
    volkan

ben bu 11 i bekliyorum shaktar maçında hem dengeli hem agresif. Tek sıkıntı meirelesin düzgün oynaması. Duruma göre Fernandao ve Nani çıkar yerlerine hak ve şener girip tamamen 4-5-1 tarzı oyuna dönebiliriz ki orta sahayı shaktardan alırsak adamlara oyun vermeyiz
  • Krasiç'i ben ilk kez beğendim bugün. Sağ kanattan kendini merkeze alıp 3 kişiyle ardarda pas yaparak topu ileri falan taşıdı. Pas hatası 1 kere yaptı. İleride bastı. Bence iyiye gidiyor. Holmen gidebilir ama Krasiç oynadıkça açılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.