Şimdi Ara

FENERBAHCE AFYON CUP TURNUVASI (ANA KONU) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.159
Cevap
2
Favori
25.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

forvette kime kesik atacağımızı şaşırdık yahu bence de RvP oyanamamalı şu an. ofans hattımız çok iyi "DENGE" yakalamış durumda. Kadıköyde gol yemeden kapatmamız mucize olur böyle çıkarsak. Ben 1-0 gibi bir skora kesinlikle razıyım ama olur da savaşmaktan vazgeçip defans yaparsak shaktar bize kadıköyde kesin sallar bi tane. Oyun disiplinini hiç bozmadan ne oynuyorsak 90 dakika oynamamız lazım 2-0 geriye de düşsek 2-0 önde de olsak

Fernandao
    Sow Diego Nani
    Meireles Topal
    caner alves kjaer gökhan
    volkan

ben bu 11 i bekliyorum shaktar maçında hem dengeli hem agresif. Tek sıkıntı meirelesin düzgün oynaması. Duruma göre Fernandao ve Nani çıkar yerlerine hak ve şener girip tamamen 4-5-1 tarzı oyuna dönebiliriz ki orta sahayı shaktardan alırsak adamlara oyun vermeyiz

başlangıçta klasik olarak denediği 4-4-2yle çıkar gibi geliyor. ileride sow-fernandao,solda diego'yla başlar duruma göre daha sonra sow'u sola alıp diego'yu göbeğe çeker.

orta sahada topal'ın yanında oynayabilecek çift yönlü bir orta sahamız olsaydı ve alper'in bu bilek sakatlığı olmasaydı aslında gözü kapalı çift forvetli sistemde oynardık. ama solda diego,ortada meireles ile ne kadar domine ederiz oyunu bilmiyorum. hepsinden önemlisi bana göre topal'ın yanında oynayacak adamda bitecek iş. meireles'e bu tip avrupa maçlarında güveniyorum. umarım gol yemeden, galibiyetle bitiririz kadıköydeki maçı

• Bu günkü maçtan izlenimler;

Rakibimiz final oyamış Bilboa'nın eski teknik direktörü, Bilboa'dada 3-5-2 3-6-1 oynatan bir adamdı yani kalabalık orta saha ile pres yaptıran bir hoca.Hazırlık maçı için bu takımı güzel olmuş.

Gerçi rakibin de hazır olmaması da var ama genelde 5-6 kişiye karşı orta saha hakimiyetini iyi kurduk. Bugün takım genel olarak gayet başarılıydı.

[B]Fernandao[/B] iyi güzelde biraz daha alışması lazım. Mesela 18.50 de Diego merkezden giderken solunda Sow var, Fernandao da sola kaçıyor sağa kaçsa pas opsiyonu olacak yüzde 90 da gol olurdu. Daha önceden de dediğim gibi yerden toplarda çok zayıf ve biraz daha hızlanmalı. Birde sinirlerine hakim olmalı umarım başımızı yakmaz. Bunun haricinde rakip savunma ile tek başına boğuşması hoşuma gitti.

[B]Ba[/B] bugün yerinde müdahaleleri vardı yalnız ofsayt çizgisine dikkat etmeli.Birde vücut koordinasyonu çok zayıf. Defanstan top çıkarma konusunda bugün başarılıydı.

[B]Souza[/B] tek önliberoda gayet başarılıydı. Ayağında topu tutup faul alıp takımı rahatlattı.

• Acaba 4-3-3 oynasak nasıl olur?

Sow - RvP - Fernandao

Diego

Souza(meireles) - Topal

Caner - Alves - Kjaer - Şener (gg)

Volkan

Bu kadro bence cok gol atar ama defans nasıl onu bilemiyorum. Keşke bu son hazırlık macında rvp de oynayabilseydi. Ve 4 3 3 sistemini deneseydik. Bence cok iyi olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nani ? yani japoncada ne, nasıl demek
  • Bu takımın formasyonu 4-2-3-1 şuan için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Acaba 4-3-3 oynasak nasıl olur?

Sow - RvP - Fernandao

Diego

Souza(meireles) - Topal

Caner - Alves - Kjaer - Şener (gg)

Volkan

Bu kadro bence cok gol atar ama defans nasıl onu bilemiyorum. Keşke bu son hazırlık macında rvp de oynayabilseydi. Ve 4 3 3 sistemini deneseydik. Bence cok iyi olurdu.

Nani kulübede önemli koz olur

• quote:

Orijinalden alıntı: CoppeR.

"Afyon Cup Turnuvası" olarak okuyupta Cup model motorsikletlerle yarış turnuvası yapılacak sanan tek benmiyim?

FENERBAHCE AFYON CUP TURNUVASI (ANA KONU)

Evet, şimdi gidebilirsin.

• Kim ne derse desin takım gittikçe dahada iyi oynayacaktır
    Takım çok iyi yolda bu sene
    Şu oynadığımız kafadan hazırlık maçlarına bakın
    Kendi liglerinin elit takımları çoğu
    Eskiden amator takımlarla hazırlık maçları yapardık
    Bence maç oynadıkça çok daha iyi olacağız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımı değerlendirmek gerekirse bence şuan Fabiano kesinlikle kalede güven vermedi.Volkan kesinlikle güven vermedi fakat Fabianoya göre daha iyi olduğu belli.Fakat bu ilerleyen zamanlarda değişebilir.Ertuğrul takıma dönerse ve Pereira onu kullanırsa takıma şuanda en faydalı olabilecek kaleci Ertuğruldur.Geçen seneki performansı süperdi.Sol bek konusunda Hasan Ali gerçekten süper oynuyor.Geçen senelerdeki Hasan Ali yok.Mücadele ediyor ve iyi ortalar yapıyor.Ataklara katılıyor.Özellikle dün 2.yarıda ço kritik 2 müdahalesi vardı.Atağı Canerden iyi olmasa da savunması Canerden daha iyi.Caneri anlatmaya gerek yok.Gerçekten bu sezon yine süper bir sezon geçirecek gibi duruyor.İlk öncelik kesinlikle yine Canerde olmalı sol bekte.Sağ bekte ise Şener ofansif anlamda iyi.Defansını biraz daha geliştirmesi lazım.Şuan için Sağ bekte Gökhan Gönülün oynaması çok daha iyi olur.Stoperde Ba dün gerçekten iyiydi.Ondan önceki maçlarda kötüydü fakat ya takıma ısınamadı yada Kadlec ile anlaşamadı.Yanında iyi bir stoper olursa Kjaer-Alves gibi Ba daha verimli olur.Yaşının da 24 olması cabası.Serdar Kesimal zaten takımdan gönderilmişti galiba.Onu yazma gereği duymuyorum.Hakan Cinemre çok fazla bölgede oynaması ve yaşının genç olması çok iyi.Fakat gereksiz fauller yaptığını düşünüyorum.Kjaer gerçekten harika bir savunma oyuncusu.Fiyatını kesinlikle hak ediyor.Hava toplarında etkili.Rakibin ataklarını erken kesmekte etkili.Uzun paslar atabiliyor.Kesinlikle bu takımın 1.stoperi Kjaer olmalı.Alves yaşına rağmen güven veren bir görüntü çizdi.Hava toplarında ve uzun paslarda yine iyi müdahaleler yapıyor fakat gereksiz fauller yapmazsa çok daha iyi olur.Mehmet Topal kim ne derse desin dün çok etkili değildi.Özellikle atağı son derece etkisiz.Fakat geçen seneye göre hücumda kendisini geliştirdiği belli oluyor.Josef De Souzanın şuana kadar çok etkili olduğunu göremedik.Biraz daha zamana ihtiyacı var.Diego gerçekten harikaydı.Geçen seneki Diego gitmiş futbola aç bir Diego gelmiş.Mücadelesi görülmeye değerdi.Topu kazanma isteği-pasları-şutları gerçekten etkiliydi.Golü de gerçekten görülmeye değer harika bir goldü.Holmenin bir an önce gitmesi lazım.Adamın daha kendine güveni yok.Uygar son derece iyi bir orta saha yaşına rağmen.Tecrübe kazandıkça daha da iyi olacaktır fakat Uygarı forvet oynatmak bence gereksiz.Ayrıca Uygar aşırı derece gereksiz faul yapıyor.Faul yapmayı keserse ve paslarını biraz daha geliştirirse çok daha iyi yerlere gelebilir.Tek korkum sonu Salih Uçan gibi olmasın.Salih Uçanı çok sevdik çok övdük fakat geçen sene Romada kendini bitirdi.İnşallah Salihde bu sene çok daha iyi oynar Romada ve Fenere hazır halde geri gelir.Alper hazırlık maçlarında iyi bir performans ortaya koydu.Son vuruşlarını biraz daha güçlendirirse daha iyi işler başarabilir.Stoch son hazırlık maçlarında oldukça kötüydü.Bir an önce dayanıklılığını geliştirmesi lazım.Çok kolay yere düşüyor fakat mücadele ettiği gayet açık.Krasic mücadele etmeye çalışıyor.Çaba gösteriyor fakat kesinlikle gönderilmeli.Onun hazır olmasını beklemek zaman kaybından başka bir şey değil.Nani gerçekten iyi oynuyor.Pasları kaliteli.Çalım atıyor yada atmaya çalışıyor.Atamasa bile en azından deniyor yada kendisine çok faul yapılıyor.Biraz da şut çekmeyi denese çok daha iyi olabilir.Fernandao gerçekten savunmayı yıpratan hava toplarında etkili olan harika bir oyuncu.Fiziğini gerçekten iyi kullanıyor ama dün etkisizdi.Sow ise gerçekten bu sene harika bir başlangıç yaptı geçen senelerin aksine.Kesinlikle forma yarışı içerisinde ilk sıralarda yer alacaktır.Asıl mevkisinde oynadığında Sow kolay kolay formayı bırakmaz.Son maçlarda bunu gördük zaten.Tabi hayla Sow Sol kanat oyuncusu diyen çıkar mı orasını bilemem.RVP gelirse çok büyük katkısı olacağı herkes tarafından bilinen bir gerçek.O yüzden RVP konuşmaya veya tartışmaya gerek yok.Her şeyden önemlisi Pereira.Ölü olan oyuncuları bile canlandırmış resmen.Sow geçen senelere göre daha iyi.Diego-Hasan Ali-Uygar-Krasic-Stoch.Bu oyuncular üzerinde etkisi olduğu çok açık.Eminim Selçuk kalsaydı o bile geçen senelere oranlara daha iyi oynardı.Özellikle Pereiranın gol sevinçlerinde bizler gibi sevinmesi gerçekten güzel bir duygu.Kaldı ki hazırlık maçlarında böyle seviniyor.Resmi maçlarda nasıl sevineceği siz düşünün.Terraneo Reyisi unutmamak lazım.O olmasa bunların çoğu şuan olmazdı.Kendisinden daha fazla transfer bekliyoruz şuan

• Holmen krasicten bile kotu o derece

• quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

Bu takımın formasyonu 4-2-3-1 şuan için.

Shaktara karşı 4-4-2 çıkarız bence.
  • Josef de souzanın yerine mehmet topuz oynasın

• IBaXTeR I kullanıcısına yanıt
    Artıyı verdim geçtim birader. Yani şu yazında Coca Colanın formülünü yazmış olsan yine okumazdım. Bu nasıl yazı ya. Paragraf da yok insan göz gezdirmeye bile üşeniyor ne diyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Artıyı verdim geçtim birader. Yani şu yazında Coca Colanın formülünü yazmış olsan yine okumazdım. Bu nasıl yazı ya. Paragraf da yok insan göz gezdirmeye bile üşeniyor ne diyim

Türkçe bilgim pek iyi olmadığından paragraf vs. pek anlamam.K.Bakmayın yazı için Artı için sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: I m amazing.. I m Batman

Holmen krasicten bile kotu o derece

Bence ikiside birbirinden vasat. Holmen + Krasic, 1 tane Uygar etmez. Çöp demek az kalır, balon, kazık, rezalet yani her türlü kötü sıfat yakışır o ikisine.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoppeR.

"Afyon Cup Turnuvası" olarak okuyupta Cup model motorsikletlerle yarış turnuvası yapılacak sanan tek benmiyim?

Kupa denince sizin aklınıza bu gelir;

Bizim aklımıza da bu gelir;

• Egemenin gönderilmesi hata oldu bence. defansta kjaer egemen ikilisini alves kjaer ikilisine tercih ederim. şu emre sadece futbol oynayarak işini yapan biri olsaydı da keşke oda kalsaydı ben Diego ya güvenmiyorum, souza soru işareti, meireles istikrarsız, topalın teknik yönü zayıf potuk istekli ama skora katkısı yok. kesinlikle orta sahada basan pres yapan oyun kuran, oyunu kanatlara açan şut çeken bir adam lazım bize.

şu eldeki çerçöpü gönderip orta sahaya ramires yada Max Meyer tarzı bir adam almamız lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tristran

Nani ? yani japoncada ne, nasıl demek

• Caner süperlig'te 4 hafta olmuyacak cezadan dolayı ayrıca caneri zamanında 2 milyon euro'ya almıştık eleştirirken birdaha düşünün çünkü Serdar Kesimal gibi yatan bir adama 4.5 milyon euro verdik.
  • volkan hala 1. kaleci olmalıdır şu çalışma videosuna bakan bile azmini anlar..https://www.youtube.com/watch?v=2ik-PUbKXkQ bir çok spor kanalı yayınlamış youtube da..
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.