Şimdi Ara

Fenerbahçe - Akhisar seyircisiz maçı biletleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi kız arkadaşım fenerbahçe akhisar maçında biletler ücretsizmiş falan dedi bana sordu nerden alabilirim hangi gün alabilirim falan diye. Benimde bi bilgim yok Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi? Sabah gitceksin stadın önünden alcaksın falan diyolar ama bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok iyi olur. İyi forumlar.

• Stada kimliğiyle gitsin alır. Yalnız sıra çok olacak satısa çıkış zamanından önce gitsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YWNWA

Stada kimliğiyle gitsin alır. Yalnız sıra çok olacak satısa çıkış zamanından önce gitsin.

Bilgi için sağol hocamda, ne zaman satışa çıkıyor normal lig maçları gibi 2 gün önceden mi? Yani yarın erken gitse alır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adobemega

quote:

Stada kimliğiyle gitsin alır. Yalnız sıra çok olacak satısa çıkış zamanından önce gitsin.

Bilgi için sağol hocamda, ne zaman satışa çıkıyor normal lig maçları gibi 2 gün önceden mi? Yani yarın erken gitse alır mı?

Prosedür aynı diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adobemega

quote:

Prosedür aynı diye biliyorum.

Tamam o zaman yarın gider bakar. İnşallah öyledir kızı yormuş olmayalım. İyi forumlar :)
  • Kombine geçiyor mu bu maçlarda, annem gitsin
  • fenerium da verebilir, bizim maçlarda kartal yuvası mağazaları veriyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcakil34

fenerium da verebilir, bizim maçlarda kartal yuvası mağazaları veriyordu

arkadaşa katılıyorum , Feneriumlarda veriyordu galiba geçen sene ki maçlardan hatırladığım kadarıyla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.