Şimdi Ara

Fenerbahce Alex de Souza #10 mac forması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

maç formasıdır 500 TL

LINK =http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-taraftar-urunleri-fenerbahce-alex-de-souza-10-238507448/detay/

---diğer ilanlarıma da bakınız---
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
     Fenerbahce Alex de Souza #10 mac forması Fenerbahce Alex de Souza #10 mac forması Fenerbahce Alex de Souza #10 mac forması Fenerbahce Alex de Souza #10 mac forması Fenerbahce Alex de Souza #10 mac forması Fenerbahce Alex de Souza #10 mac forması Fenerbahce Alex de Souza #10 mac forması Fenerbahce Alex de Souza #10 mac forması Fenerbahce Alex de Souza #10 mac forması

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sa. hocam forma neden bukadar pahalı? imzalı mı ,Alex daha once gıyıp cıkarmıs mı? Alexten mı hedıye yoksa? çünkü feneryumda da satılan formaların cogu taraftarlara yonelık uretılen maç formasıdır. yanı futbolcunun üzerındekı kumaş ile aynıdır ama, superlig - respect/ CL logolar olmalı formanın ustunde.
  • forma bizzat alex tarafından klupte calısan personel fasıtasıyla tarafıma hediye edilmişti.
    manevi değeri yüksek o yüzden fiyatı pahalı
    satmazdım ama bu aralar sıkısıgım kolleksiyon bozuyorum.o sene formalarda patch yok diye biliyorum ama emin de degilim acıkcası
    ilanlarımdan anlayabilirsin...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• anladım hocam, siz maç forması yazınca ınsanın aklına maçta giyilen forma gelıyor hemen.) o yuzden Super lig armaları oluyor kollarda. bu taraftarlar ıcın uretılmıs mac forması guzel bır hedıye, umarım sıkıntılar sona erer keşke Alex bu formayı imzalayıp hedye etseymiş, genelde hep öyle olur imzasız bırakmazlar böyle hususi hediyeleri. hayırlı satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.