Şimdi Ara

Fenerbahçe Alınabilecek Futbolcuların Listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Josef ada takımlarından WBA takımında 10 milyon euro karşılığında ve Salih Uçan İsviçre'nin Sion takımına da 2.50 milyona euroya göndermemiz halinde iyi bir orta saha ve stoper transferi yapabiliriz. Ayrıca Avrupadan elendiğimiz için sınırlamalar kalktı diye biliyorum.

Bu listedeki 15 milyon ve altı orta saha ve on numara oynayabilen oyunculara bakılabilir.
    https://www.transfermarkt.com.tr/detailsuche/spielerdetail/suche/6545678

Bu listede ise 25 yaşından küçük 8.50 milyon ve altı sağ stoperlere bakılabilir.
    https://www.transfermarkt.com.tr/detailsuche/spielerdetail/suche/6545640

Edit: Linkleri atamamıştım şimdi sorunu düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 27 Ağustos 2017; 10:0:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu up.
  • Sol beke Asamoah'ı alalım.

Orta sahaya Almanya'dan iki tane genç gurbetçi bulalım. 500-1m Euro civarı maliyetli.

Nani de geri gelirse hücum olarak takım rahatlar.

Soldado ve RVP'yi ABD yada Çin ligine iteleyelim. Iki tane adam gibi zenci forvet alalım. Fransa Ligi'nde illa vardır ise yarar güçlü bir forvet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe bütün şartları zorlayıp Moussa Sissoko'yu kiralamalı/almalı.

En önemli takviye bu olacaktır.

Ondan sonrası elzem olmamakla birlikte stoper ve forvet. Kiralanabilecek oyuncular var. Mangala,Abdennour,Dragovic...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 27 Ağustos 2017; 10:8:10 >

• Fenerbahçe Sissoko'yu o bütçesiyle kiralayamaz bile.
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Sol bek ihtiyacı yok öncelik stoper ve merkez orta saha oyuncusudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Sol beke Asamoah'ı alalım.

Orta sahaya Almanya'dan iki tane genç gurbetçi bulalım. 500-1m Euro civarı maliyetli.

Nani de geri gelirse hücum olarak takım rahatlar.

Soldado ve RVP'yi ABD yada Çin ligine iteleyelim. Iki tane adam gibi zenci forvet alalım. Fransa Ligi'nde illa vardır ise yarar güçlü bir forvet.

Hop, Asamoah bizim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takımların Bütçeleri Hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sisokko değilde dembele alsak
  • Fenerbahçe bu sene feda deyip transfer yapmadan kaynaklarını seneye kullanmalı. Sizdeki bu ruhla kim gelirse gelsin bu sene iş yapması çok zor. Bu yüzden seneye iyi parayla köklü bir değişim yapılmalı.

• gereksiz işler bunlar kullanıcısına yanıt
    Bu sene Avrupaya kapağı atmamız için transfer yapmamız şart.

• Bu sene kalan 10 günde genç oyuncular alsak şöyle 3-4 tane. Onları oynatsak, şans versek. 1 tanesi bile tutunsa kardır bence. Ben bıktım takıma +28 yaş oyuncuların gelmesinden. Azıcık da geleceğe yatırım yapsak. Zaten Avrupa'da yokuz. Lig ve kupa maçları var. Bir şekilde Fenerbahçe gibi büyük bir takım Avrupa kupalarına katılır sezon sonunda diye düşünüyorum. Bu sene tam ucuza genç oyuncular alıp oynatmalık bir sezon gibi duruyor.
  • FFP kuralınız kalkmıyor. Eğer uymazsanız seneye katılamazsınız Avrupa kupalarına.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.