Şimdi Ara

FENERBAHÇE-arsenal maçını izlemeye gidiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar stadda maçı izlemeyecek arkadaşlarla maçı kadıköyde güzel bir cafede izlemeyi düşünüyorum... Maçı Dh ailesi olarak izlemek isteyenler varsa yapalım bir organizasyon...

Yaş sınırımız var 18 den küçük kardeşlerimiz bulaşmasın hem muhabbetin seyri için hemde maç geç biticek geç başlıyor çünkü eve dönüşünüz sıkıntı olmasın ailenizden azar yemeyin...

• Gelebilirim acaba kadıköyden eminönü fatih civarlarına nasıl dönebilirim o saatte vapur varmıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fat Ass

Gelebilirim acaba kadıköyden eminönü fatih civarlarına nasıl dönebilirim o saatte vapur varmıdır ?

Mac Kadıkoyde oldugu icin ek sefer koyarlar hocam

• Tamamdır bi aksilik olmassa geliyorum

• quote:

Tamamdır bi aksilik olmassa geliyorum

harika ilk arkadaşlımız hayırlı olsun bu arada gidemeyecek olan olursa onun la beraber kadıköyde internete kafede sabahlayabilirim sabaha kadar oyun oynarız
  • gelmek isteyen rakip takım arkadaşlarada kapımız açıktır tek şart fenerbahçenin bir türk arsenal ında bir ingiliz takımı olduğu bilincinde gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayko57

Arkadaşlar stadda maçı izlemeyecek arkadaşlarla maçı kadıköyde güzel bir cafede izlemeyi düşünüyorum... Maçı Dh ailesi olarak izlemek isteyenler varsa yapalım bir organizasyon...

Yaş sınırımız var 18 den küçük kardeşlerimiz bulaşmasın hem muhabbetin seyri için hemde maç geç biticek geç başlıyor çünkü eve dönüşünüz sıkıntı olmasın ailenizden azar yemeyin...

Bende gelmek isterim bulusma yeri ve saati bildirirseniz sevinirim bu arada yas 23

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstanbulda olsa gelirdim
  • maç ne zamandı beyler? bi de olursa rakıya vuralım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzmynnTR

quote:

Arkadaşlar stadda maçı izlemeyecek arkadaşlarla maçı kadıköyde güzel bir cafede izlemeyi düşünüyorum... Maçı Dh ailesi olarak izlemek isteyenler varsa yapalım bir organizasyon...

Bende gelmek isterim bulusma yeri ve saati bildirirseniz sevinirim bu arada yas 23

tamam bu akşam bildiricem gelenlere yazdım senide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

maç ne zamandı beyler? bi de olursa rakıya vuralım.

çarşamba 21:45 de rakı olmaz ama bira içeriz belki ...
  • ek seferlere güvenmeyin bence kabataşa ek sefer koymuyorlar mesela.
  • quote:

Gelebilirim acaba kadıköyden eminönü fatih civarlarına nasıl dönebilirim o saatte vapur varmıdır ?

Metrobüs 24 saat. Fakat Edirnekapı'dan sonra nolur bilemem.
    Bu arada Kadıköy - Taksim seferleri de 24 saat. Taksim'den sizin oraya otobüs kalkıyorsa İETT'den saatlerine bakabilirsiniz.

Dipnot: %99 ek sefer olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

quote:

Metrobüs 24 saat. Fakat Edirnekapı'dan sonra nolur bilemem.
    Bu arada Kadıköy - Taksim seferleri de 24 saat. Taksim'den sizin oraya otobüs kalkıyorsa İETT'den saatlerine bakabilirsiniz.

Dipnot: %99 ek sefer olur.

kesinlikle öyle ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

maç ne zamandı beyler? bi de olursa rakıya vuralım.

bunu yazdı diyemi uzaklaştırma aldı acaba arkadaş ?
  • şu ana kadar 3 kişi olduk başka gelmek isteyen varsa burdan bilgilendirsin beni
  • Gelirdim ama evde ızlemek daha hosuma gıdıyor
  • kadıköyde nerede?
    yer bulunmuyor malum.
    ben 3 arkadaşımla maltepe sahilde izleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurna

kadıköyde nerede?
    yer bulunmuyor malum.

cafeden çok ne var kadıköyde mekanı daha belirlemedik o an belirleriz belki zaten erken oturcaz mekana en güzel yeri kaparız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zurna

kadıköyde nerede?
    yer bulunmuyor malum.

cafeden çok ne var kadıköyde mekanı daha belirlemedik o an belirleriz belki zaten erken oturcaz mekana en güzel yeri kaparız

Ben maçta olucam bu çıkan ateşim dinerse ama benden tavsiye ordan bir cafenin telefonunu falan bulun o gün arayın yer ayırın kaç kişi gidecekseniz yoksa erken bile gitseniz problem olabilir diye düşünüyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.