Şimdi Ara

FENERBAHÇE - BAŞAKŞEHİR | 03.01.2015 Cumartesi 19.00 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
0
Favori
7.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sow'un tek sorunu var bence çok yalnız kalıyor ileride geçen sene hep yanında birileri oluyordu buda forvetlerin çok iyi performans sergilemesine yol açıyordu
  • Ne yalnızlığından bahsediyorsun? Caner 'in bu maç ona attıklarının yarısına düzgün vurabilse 2 gol atmıştı.
    Arkadaş haklı, Sow müslüman olmasaydı Guiza'dan beter laflar söylenirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orada haklısın attığından çok kaçırdığı var ama ben geçen seneyle kıyaslıyorum geçen senede kaçırıyordu ama bu kadar değildi 3 forvetle oynamak farklı sonuçta tek oynamak farklı bir futbolcunun dini beni ilgilendirmez işini yapıyorsa iyidir yapmıyorsa kötüdür dini farkeden arkadaşlara söylemek lazım
  • Oyun taktiği yeri geldiğinde değişecek ve değişmeli. Yarın Cl'ye gitsek Madrid'e United'a karşı 3 forvetle mi çıkacağız? Zaten kimse ondan Ibra gibi Van Persie gibi absürd goller atmasını beklemiyor. Boş kaleye atsa bile çoğu zaman yeterli gelir. Bu adam ilk geldiği dönem haricinde bu takımı hak etmiyor. Keşke Webo birkaç yaş daha genç olsaydı da bunlara forvet nasıl olunurmuş iyice gösterseydi.

O lafı da genel olarak dedim. Üstüne almana gerek yok.

• Takımda gelişme var devre arası ilaç gibi gelecek 2010-11 sezonun bir özeti gibi :) 4. Yıldız yakın :)
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var hocam. İyi top oynayan takımı takdir edeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Oyun taktiği yeri geldiğinde değişecek ve değişmeli. Yarın Cl'ye gitsek Madrid'e United'a karşı 3 forvetle mi çıkacağız? Zaten kimse ondan Ibra gibi Van Persie gibi absürd goller atmasını beklemiyor. Boş kaleye atsa bile çoğu zaman yeterli gelir. Bu adam ilk geldiği dönem haricinde bu takımı hak etmiyor. Keşke Webo birkaç yaş daha genç olsaydı da bunlara forvet nasıl olunurmuş iyice gösterseydi.

O lafı da genel olarak dedim. Üstüne almana gerek yok.

Yok hocam haklısın tabi sistem hep aynı kalmamalı ama bu sistem sow'a göre değil bence webo genç gelseymiş çok iş yaparmış gerçekten TD sorunumuz olmasa forvet filan çözülür bir şekilde ama
  • oda değilde İsmail hoca 2 nci yarı başında adam değiştiriyor Diego yu korkudan
    alamıyor oyuna hala defansif orta saha olan selçuğu oyuna alıyor
    demekki bu Diego dan fazla bir beklenti içinde olmamamız gerekir anlamınamı geliyor
    acep hala bu diegoyu anlayamadım bu adam hazır değilse İsmail hoca
    hazırlatmayacakmı bu diegoyu adam senede 3.5 milyon Euro alacak
    kenarda oturacak bu işte bir yanlışlık var kardeşim
  • Egemenin dirseğini penaltı olarak yorumlayan fenerli var mi arkadaşlar ?
  • Sow Fenerbahçeye geldiğinden beri diyorum ki bu adam Fenerbahçede en iyi yedek olur.
    Futboldan anlayan bir adam şu adamın top sürüşünde bile anlar yetenekli olmadığını. Fenerbahçe'nin gördüğü en düşük teknik oyuncu olsa gerek forvette. Adam gol atamıyor onu geçti ne çalım var ne hırs.
    Hayatında bir sezon 29 gol atmış onda da arkasında Joe Cole saģında gervinho solunda hazard var 25'i boş kale zaten.
    Emenike ve Webo çok daha yetenekli adamlar biri önünde bulduğunu gol yapıyor diğeri adam geçiyor oyuna katkıları olabiliyor ki Emenike istekli olursa durdurulamaz bir oyuncu halini alıyor.
    Ha şu da var Niang kalitesinden sonra 3 ünü toplasan iyi gelmiyor bana. Niang hem teknik hem güçlü hem zeki bie oyuncuydu ki zaten ayağı kırılmadan önce Drogba'dan iyi olacak deniyordu Marsilya'da. Sadece 31 yaşın getirdiği uyuşukluk vardı biraz.
    Bu arada Alper mükemmel oynuyor böyle oynarsa seneye bir çok avrupa kulubu ilgilenmeye başlar.

• Sow iki senedir sezon basini iyi degerlendirmedigi, iyi calismadigi (oruc sebebiyle) icin form tutmasi ligin ilk yarisinin sonlarina dogru oluyor.Attigi deparlar, cevikligi vs. incelenirse sezon basindaki hantalliginin olmadigi gorulebilir.Tam form tutarken devre arasi olmasi yine kotu olacak.Devre arasini avantaja cevirmesi icin cok calismasi lazim.Ama gol vuruslarinda bir gerileme oldugu gercegi de goz ardi edilmemeli.

• Beyler kesinlikle sorun orta sahadaymış bunu yeni yeni anladım.

Topal geri çakılı gibi meireless yarı saha Orta çizgisinde genelde. Emre de hızlı ataklara hiç çıkamıyor ağır kalıyor.
    Genelde bu orta saha da sağa ve sola top attığı için ve bekledikleri için ilerde çoğalma sorunu ortaya çıkıyor

İlerde gerçekten çok yalnız kalıyor forvetler.
    Dikine giden tek alper var. Ama bakıyorsun 1-2 adam geçmiş sonra 4 lü defans arasında kalıyor ne sağda ne solda bizden biri var ve haliyle geri oynuyor.

Sow ve orta saha arasında inanılmaz boşluk oluşuyor hep. Lütfen bir sonraki Maçta buna dikkat edin.

Tabi bu sorun oyuncudan kaynaklanmıyor İsmaili hatası bu oyun sitili bu adamın. Yavas yavas ve kenara yayarak topla çıkma anlayışı.

• Ya bırakın bu işleri

• Erkan zengin olursa ve orta sahalar performans arttirirsa fenerbahcem 80 puan ustunde kapatir sampiyon olur

• Hiç fark edeniniz yok mu? Egemen takıma döndüğünden beri ciddi bir performans artışımız var ve son haftalarda rakiplere sadece 4 tane pozisyon vermişiz defansta.
  • çok güzel bir maç oldu uzun zamandır bu kadar iyi bir fenerbahçe seyretmemiştir. boyle gıdersek ve ıkı atkvıye daha yapılırsa bu takımı kımse tutamaz. Saldır Fenerbahçeeeemmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Martingale

Erkan zengin olursa ve orta sahalar performans arttirirsa fenerbahcem 80 puan ustunde kapatir sampiyon olur

Erkan fakirmi ?
  • Unzerstörbar kullanıcısına yanıt
    Ben bu sorunu aylardır söylüyordum ve forumda yazıyordum. Orta alan adam gibi oynarsa forvetin de iş yapar tabi forvet oyuncunu 2 sene boyunca kanatta oynatmamış olmak şartı ile. Kimi arkadaş Sow'a kızıyorlar ama eminim Sow'a kızanların çoğu hayatlarında doğru düzğün top bile oynamamışlardır.

2-3 ay futbol kursuna gitsinler arada 100 metrelik sahalarda top oynasınlar ondan sonra ne demek istediğimi anlarlar. Futbol sahasında top oynamak mahalle arasında, halı sahada veya 5-6 arkadaş arasında top oynamaya benzemez. İstediğin kadar yetenekli ol hatta son vuruşların iyi olsun 2 sene gibi bir süre esas görev yerinde oynama zamanla yeteneklerin geriler. Topa vurmayı bile unutursun. Esas yerinde oynamaya tekrar başladığında zaman geçtikce eski duruma gelirsin.

Matematikte 2x2= 4 edebilir ama gerçek hayatta 2x2 her zaman 4 etmez. Ben de maçları izlerken zaman zaman Sow olsun başka oyuncu olsun kızıyorum ama sonra oturup diyorum bu adam esas yerinde oynamıyor veya uzun zamandır oynatılmadı o yüzden bu olayı yapaması normal ve oyuncuya haksızlık ediyorum.

Gecen hafta kaçırdığı aşırtma gol mesala var. Kimbilir en son ne zaman aşırtma vuruş yapmıştı Sow.Üstelik kaleciyi geçip yaptı yani o sırada heyecanlanıp topa yavaş vurmuş olabilir. Kimse kalkıp Milyonları alıyorlar demesin çünkü futbol oynarken o heyecan ve maçın verdiği stres ile adamın aklına kazandığı milyonlar gelmez. Adamın nabzı olmuş belki 120 o sırada kazandığı paraları düşüp ben bunun hakkını vereyim o yüzden bu mutlaka gol olmalı diyecek hali yok.

Futbol gibi bir sporu yaparken insanın nabzı 110-120'leri görür. Koşu bantı gibi uyduruk cihazlarla 1 saat yürüdüğün de nabız çıkıyor 120'lere futbol oynarken fazlası ile 120'leri görür. Trbünler de maçları izlerken milletin nabzı çıkıyor tansiyonu yükseliyor futbolcu ne yapşın direk aksiyonun içinde.

Bir adam 1 sene boyuncu esas mevkisinde oynar takımda iyidir ama o oyuncu dökülüyordur istediğin kadar eleştir lafım olmaz. Ama 2 senedir yerinde oynamayan adama 2 maçta yerinde oynamaya başladığında gol kaçırıyor diye kalkıpta eleştirirsen o vakit büyük bir haksızlık yapmış olursun. Lafım Sow'u eleştiren arkadaşlara.

O sebeple Sow'a bira zaman vermek lazım ve eminim o zaman tanındığında Sow herkesi yanıltıp goller atmaya başlayacaktır.

• Şampiyonluk gümbür gümbür geliyor. Çok iyi form tuttu takım. Böyle devam ederse şampiyonuz evelallah
  • CATBALCA kullanıcısına yanıt
    Guzel yakaladin :)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.