Şimdi Ara

FENERBAHÇE - BAŞAKŞEHİR | 03.01.2015 Cumartesi 19.00 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
0
Favori
7.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yahu şu futbolcu edalarıyla yazdıklarınız gülünç scoutlarda futbolculardan çikıyordu zaten ?
    Sow'un futbol yeteneği zayıf. Teknik becerisi yok adam topu hissetmiyor bunu görmek için bu adamın 1'e 1 de adamın üstüne gidişinde attığı adımlarla topa dokunuşunu/hamlesini orantılamak yeterli.
    Sow'un atletizm yeteneği tartışılmaz çektiği volelerden belli ediyor kendini.ki boyuna göre çabuk ve çevik aynı zamanda dengesini de sağlıyor toplamda kordinasyonu iyi olan bir oyuncu ancak Burak Yılmaz'dan fazla futbol yeteneği yok. Yaptığı şutlar ezbere. Şimdi kalkıp vole vs teknik işidir diyenler olucak, Alex'in 2008'de ibb'ye attığı vole var o teknik bir vuruş ama Sow o kadar alakasız ki topla Beşiktaş'a kaval kemiğiyle gol atmıştı.
    Ben Sow'dan gol değil Akıllıca iki hareket bekliyorum, gol kaçar da atılır da ama Sow'un iyi oyuncu olduğuna ikna edecek hiçbir hareketini görmedim.
    Sonuç olarak Sow gol atsada Fenerbahçe'ye yakışmayan bir oyuncu.
    Ayrıca dediğim sezonda 36 maçta 25 gol bulmuş. Ondan sonra ki sezon yarısı kadar maça çıkıp 7 gol atmış. Çünkü Joe Cole yok ayrıldı o sene. Dediğim gibi soluna hazard arkasına Joe Cole sağıma gervinho koymazsanız bu adam maksimum 17-18 gol atar. 15 falan da iyidir yine. Golcü de değil başka bir işede yaramıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar aranızda son zamanlarda antu.com a üye olan var mı? Bi türlü üyeliğimi gerçekleştiremedim.Konu hakkında bilgisi olan var mı yardımcı olabilecek??
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.