Şimdi Ara

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı 2017/2018 Haberleri vs. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
629
Cevap
4
Favori
276.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Darısı Fenerbahçe Doğuş'un başına. Cuma inşallah memleket takımımı eliyoruz hadi bakalım salonda olacağım.
  • Renkdaş, verdiğin linke ulaşılamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 21 Mayıs 2018; 22:24:19 >
  • Sabit Fikir kullanıcısına yanıt
    Didem Akın; Hocamızla bir yıl, Ayşe Cora ile üç yıl daha anlaşma sağlandı...
  • "Üzgünüz, bu sayfaya ulaşılamıyor.
    Tıkladığın bağlantı bozuk olabilir veya sayfa kaldırılmış olabilir. Instagram'a geri dön."

Problem?
  • dwdark D kullanıcısına yanıt
    Tabi ki Ayşe Cora ile devam edilecek, onu da mı kaptırsaydık ahlaksız ve hırsız YDÜ'ne?

Mümkün değil.
    Beende açılıyor Tuğçe şampiyonluk fotosu eklemişti paylaşayım dedim.

https://www.instagram.com/tugcecanitez/
  • Volley not:

Kim YK'nın Çin'de oynadığı takımda rezil olduğunu, onun Çin voleybolunda istenmediğini yazdım.

Bu hatuna bu yaşından sonra para vermek gerekmez.

Ying Ying Li'den başka hiç bir oyuncu takımımıza yaramaz.

Hele o fatma filan deniliyorsa palavra, geçmiş olsun.
    Kim artık eski Kim değil kabul ama Kim-Bosko-Larson üçlüsü bu lig için fazla iyi ha pasörleri Gamze olunca ne kadar iyi oynayacaklari meçhul.Ama yinede kağıt üzerinde çok güçlü oldular.

Ayrıca Kim'in Kore basınına açıklamalarını okuduktan sonra nankör olduğuna karar verdim.

Sıkıntı piyasada oyuncu kalmadi.Keske bir mucize olsada Çin'den Li'yi veya Zhang'i getirebilsek.Ama bu yönetim onuda beceremez.Maalesef seneye yine bu kadro ile üçüncülüğe oynarız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

(
    )

• dwdark D kullanıcısına yanıt
    Değerli kardeşim ne diyorsak o : Yıllardır bu maçları seyrediyoruz: Bakınız, Volley için son defa söylüyorum:

Kim YK Çin'de oynadığı Şangay takmınından kovuldu, bu kadar net.

Bu hatunun son para kazanma şansı ülkemiz, iyi ki almadık bu hatunu tekrar, Ling Ling Yi, bunun karşıtı.

Olay bu kadar net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 22 Mayıs 2018; 5:29:55 >
  • Ayşe Cora'nın gözyaşlarını görünce ben de tutamadım gözyaşlarımı

- Trt Spor'a ve bu maçı anlatan Ömer Saraç ve röportajları yapan Şeyda Şenürek'e çok teşekkür ederim.

- Harika bir akşamdı, teşekkürler oyuncularımız ve yeni koçumuz.

Ayrıca bir arkadaşa da çok teşekkür ederim:

Yıllardır, basket ve voleybol maçlarında mutlaka ekranda kısa bir süre görsem de "Beyaz saçlı" arkadaşı takdir ediyorum, kendisini tanımasam bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 22 Mayıs 2018; 5:21:34 >
  • Bu hesap gizli diyo

Ne twittterim var ve ne de instangram hesabım, fakiriz biz
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Kelsey Plum gelecek sene ilk kıta dışı olarak kalmalı, yanına Stewart olsa iyi olur.
    Hesap açmak bedava:D Son 3-4 senedir eskisi gibi takip etmediğim için Hülya Çoklar'ı merak ettim. Ne oldu bu kızımıza? Altyapıdayken ödülleri topluyordu. Yeni Nevriye Yılmaz diyorduk. Son durumu nedir?

Tuğçe'nin eklediği foto şuydu: https://prnt.sc/jl2ho3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 22 Mayıs 2018; 13:27:49 >
  • SON DAKİKA / Yakın Doğu Üniversitesi, kadın basketbol takımı faaliyetlerini sona erdirdi. Kadınlar Basketbol Ligi'nden çekilen takım kapandı!
  • Vandersloot çok iyi olurdu ama zaten Ekaterinburg ile anlaşmıştı sanırım. Sanders olmayacaksa Q geri gelebilir, devşirme oyuncu şart.
  • @Frank Sobotka, resim için teşekkür ederim.

Sadece Face'im var ve ona da 3-4 ayda bir girip like,like,like yapar kaçarım.
    Yap-Sat-Kaç Konut yapı işleri gibi oldu ama işte böyle.

Ben aşağıdaki resmin büyük halini fenerbahce.org'dan indirip masaüstü arka planı olarak kullandım.
    Fonun sade olmasıyla da masaüstü dosyaları görünürlüğünü yitirmedi.

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı 2017/2018 Haberleri vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 24 Mayıs 2018; 22:3:45 >

• @dwdark, bu konuda kesinlikle haklı imişsin: Maçın heyecanı ile Gruda'nın Ayşe'ye olan hareketini şanssızlık olarak değerlendirmiştim ama daha sonra maçın tekrarını sakin şekilde tekrar seyredince Gruda'nın o dirseği arkasında Ayşe'nin olduğunu bilerek ve isteyerek attığını net olarak gördüm.
    Bu hareket SDF'ün ta kendisi olmakla beraber bir de faul aldı üstüne.

Aşağıdaki fotoda da net olarak görülüyor zaten:

Ha, atışları da vicdan azabından mı yoksa beceriksizliğinden mi kaçırdı bilinmez.
    Ancak, artık ömür boyunca bu lanet Gruda karısından nefret edeceğim.
    Saleté !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 24 Mayıs 2018; 22:10:24 >

• Hahhahhaha:

Kıprıs halkı arkanızdaydı hani, ne oldu? Hala konuşuyor: "İlk maçta Sloot hastaydı onun için şampiyonluğu kaptırdık"
    Yahu insan biraz destekli atar, sonraki 3 maçta Sloot oynadı da ne oldu?

Bir de bu Quigley kadar saf, biçare bir oyuncu yoktur, önce GS'ya gittin, paralar ödenmeyince aynen Nisan 2016'da Jewell Loyd'un yaptığı gibi maçlara çıkmayıp YDÜ'ne yanaştın ve paraların GS adına bir anda ödenmeye başladı? Maaşları 9 ay geriden gelen GS'da hem de, hemi?
    Şimdi de YDÜ aniden dükkanı kapatıyoruz deyince ortada kaldın diyeceğim ama kalmazsın, YDÜ'nün kardeş takımı Çukurova basket ne güne duruyor?

YDÜ kepenkleri indirdi çünkü:

1- Fenerbahçe bayan basket takımını yok etme misyonunu başaramadı. Ozan Balaban'ın maçtan sonra söylediği gibi "Bu takımın bir hikayesi var. Bu kızlar yürekleriyle oynuyorlar. Karşımızda Fenerbahçe üzerinde kimlik yaratmaya çalışan kişiler var. Tarih hainleri unutmayacak. Yüreklerini ortaya koyanlar bugün şampiyon oldu. Kızlarımızın hepsini tebrik ediyorum”
    2- F4 ve Türkiye ligini peşpeşe kaybederek Üniversitenin reklam yüzü olma özelliğini de yitirdi.
    3- Hukuki sebepler: Mayıs başında öğrendim ki aslında YDÜ diye bir takım hukuken yok! Girne Üniversitesi takımının Çukurova Basketbol'a dönüşmesi de bir garabet!

Bu konuyu aşağıdaki Twit dizisinde gayet açık ve tane tane açıklamış renkdaş, ben okuyunca dehşete düştüm:
    https://twitter.com/fireofOctopus/status/991344675293487105

YDÜ'nün kapanma sebebinin Dolar'ın amansız artışıyla ilgisi yok, çünkü gerçek sahibi zaten Dolar milyarderi.
    Bütün bu olaylar baştan beri, Taurasi'ye doping kumpası - Futbol takımımıza 3 Temmuz şike kumpası - YDÜ'nün 2016/2017 sezonundaki kadromuzdaki (CP hariç ki ona da teklif edildiği söyleniyor) kalburüstü oyuncularının tamamını çalması aynı çemberin halkaları.

Ama o halkalar ayaklarına dolandı işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 25 Mayıs 2018; 0:19:55 >

• Nihayet gönül rahatlığı ile artık transfer konularına gelebiliriz, ancak aşağıdaki düşüncüler elbette şahsidir, diğer renkdaşlar ile örtüşmeyebilir ki bu da doğaldır ve bir miktar sabitfikir içerir

Öncelikle takımıza bakalım:

Birsel: Garnier'in gelişiyle kıpırdanmaya başladığını yazmıştım önceden ama gördük ki final serisinde takımına liderlik etti, eski günlerinden esintiler sundu ve şampiyonlukta önemli pay sahibi oldu. Yaşı 34 olsa da 1 sene daha daha Garnier ile birlikte takımda kalmasının faydalı olacağını düşünüyorum.
    195 sayı, 118 ribaund, 151 asist, 27 top çalma.
    Kalmalı.

Verameyenka: Fazla söze gerek yok, altın çağını yaşıyor ve seneye de kesinlikle banko EU uzunumuz olmaya hak kazandı.
    362 sayı, 237 ribaund, 80 asist, 26 top çalma ve 48 blok!
    Kalmalı.

Kia Vaugh: Sanırım Kia konusunda renkdaşlardan ayrılıyorum çünkü Vera ile birlikte takımın en istikrarlı oyuncularından biri oldu bu sezon. Rakip pota altında veya potamızı savunmada terini son damlasına kadar akıtan bir emekçi.
    360 Sayı, 217 ribaunt, 35 Asist, 28 top çalma ve 4 blok.
    Kalmalı.

Kelsey Plum: Genç yaşında ilk yurtdışı deneyimi olmasına ve her hatasında eski koç Fırat'ın kenara alıp saçını çekmesine rağmen direnerek finallerde yeni koç Garnier ile patlama yapan cesur yürek kızımız.
    295 sayı, 59 ribaund, 73 asist, 19 top çalma.
    Kalmalı.

Tuğçe Canıtez: Çok büyük potansiyeli var, iddia ediyorum ki orta mesafe şutunu geliştirse yerli Meesseman olacak. Antremanlar haricinde -eğer yapmıyor ise- özel çalışmalar yapması şart.
    180 sayı, 163 ribaund, 44 asist, 23 top çalma ve 4 blok.
    Kalmalı.

Tilbe Şenyürek: İşte pamuklara sararak muhafaza etmemiz gereken yerli uzunumuz. Bizim gibi her sene F4 ve lig şampiyonluğu kovalayan bir takımda bu kızı alt ligde oynatamazsınız kardeşim, yönetici de olsa haddini bilecek!
    Bir düşünsenize, Kursk Vadeeva'yı genç diye alt ligde oynatıyor ve kız orada sakatlanıyor'
    Ona izin veren 1.koçu'da yöneticiyi de bozuk para gibi harcarlar!
    Bu kadar maç kaçırmasına rağmen 141 sayı 70 ribaunt, 8 asist, 2 top çalma, 1 blok.
    Tabi ki kalacak.

Ayşe Cora: Başka bir yerli cesur yürek kızımız. BJK'de iken keşke bize gelse derdim. Giderek oyununu olgunlaştırıyor.
    279 sayı, 71 ribaunt, 63 asist, 32 top çalma ve 1 blok!
    Kalmalıydı zaten, kaldı.

Pelin Bilgiç: Yine diğer cesur yürek yerli kızımız. Maçın hangi anında oyuna girerse girsin sadece bir üçlüğüyle rakibinin moralini çökertebilecek hızlı ve öfkesiz oyuncumuz. :)
    146 sayı, 66 ribaund, 29 asist, 20 top çalma.
    Kalmalı.

Sottana: Final 4 maçının son 5 dakikasındaki performansından dolayı bir şey diyemiyorumm

------------

Esra Ünal: Bu satırları yazmaktan gerçekten üzülüyorum çünkü Esra iyiniyetli, bençte takımını ateşlemeye uğraşan, Garnier sonrası Plum'dan asistler alıp sayıya çeviren ama rakiplerin bunu fark ettiğinde çok rahat önlem alabildikleri bir oyuncu. Çünkü ayakları ağır ve sıçrayamıyor.
    Ayrılmalı.

Ana Daboviç: Baştan beri çok yazı yazdım bu kız istikrarsız diye. Ekleyeceğim başka bir şey yok Hakim bey.
    Ayrılmalı.

DIŞ TRANSFER:

Bu takımın öncelikle mevcut kemik kadrosunu koruyup ABD'li bir uzun forvete ihtiyacı var.

Öyle Asena Yalçın, Bahar Çağlar, Bria Hartley, Chelsea Gray, Kayla Mc Bride, Kiah Stokes, Lara Sanders, Gruda vs.? Kim Bunlar yeaahh?
    Komşunun tavuğundan farkları ne?

Babalar, şampiyon biziz farkındasınız değil mi?
    Yukarıda saydığım hangi oyuncu acaba bizi ELW şampiyonu yapabilecek kapasiteye sahip?

Sayın renkdaşlar, elinizde 2017-2018 Tr Lig şampiyonu var ve siz bunu darmadağın etmek etmek istiyorsunuz, farkında olmadan. ?

Devşirme olarak amaçlarımıza uyan tek uzun Quanitra'dır. Bu kadar net.

Gardnier'le beraber Zandalasini makul görünmeye başladı, Daboviç yerine.

ABD'li uzun için kararsızım, her ne kadar Stewart desem de onun Çinde'ki 1-2 maçını yakında tekrar seyrettikten sonra bu kızın bize faydalı olmayacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 25 Mayıs 2018; 0:33:22 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.