hakem her zamanki gibi olaya el koyarsa fener alır ama adil bir maç yönetimi olursa bjk.
nede olsa fener defansının hepsinin kalecilik yetkiside var !.. kolay gol yemiyorlar !..
bak kardeşim sürekli fb için şike felan diyosunuz sence fb bundan sonra şike yapmaya kalkışabilirmi ? kalksaydı şimdiye yakalanmazmıydı öyle ya polis peşimizde şike felan yok biz kazanıcaz bizzzzzzzz
quote:
Orijinalden alıntı: neymaralcantara
quote:
Orijinalden alıntı: lazminator
hakem her zamanki gibi olaya el koyarsa fener alır ama adil bir maç yönetimi olursa bjk.
nede olsa fener defansının hepsinin kalecilik yetkiside var !.. kolay gol yemiyorlar !..
bak kardeşim sürekli fb için şike felan diyosunuz sence fb bundan sonra şike yapmaya kalkışabilirmi ? kalksaydı şimdiye yakalanmazmıydı öyle ya polis peşimizde şike felan yok biz kazanıcaz bizzzzzzzz
Alıntıları Göster
Fenerbahce alır
quote:
Orijinalden alıntı: Nettosoul
Fenerbahce alır
Alıntıları Göster
valla hocam akşam ki maçtan sonar yani Mersin İY - BJK maçı... herşey olabilir... ama bence BEŞİKTAŞ alacak maçı...
quote:
Orijinalden alıntı: Justerini&Brooks
valla hocam akşam ki maçtan sonar yani Mersin İY - BJK maçı... herşey olabilir... ama bence BEŞİKTAŞ alacak maçı...
fener alır bence ama belli olmaz
quote:
quote:
fener alır bence ama belli olmaz
Alıntıları Göster
Alex gününde olursa Fenerbahce alır maçı. Bilirsinizki her yıl ikişer ikişer atıo Bjk'ye :)
Ben skor olarak Fenerbahçe 1-0 yada 2-0 alır diyorum.
Okadar yazdık gol tahminide yapayım bari.
ALEX ve Stoch
quote:
Orijinalden alıntı: ironicix35
Alex gününde olursa Fenerbahce alır maçı. Bilirsinizki her yıl ikişer ikişer atıo Bjk'ye :)
ALEX ve Stoch
hocam alex muayyen gününde olur gibime geliyor o akşam...
Forumun seviyesi dusuk degil hocamda bu futbolcularda problem var. Yani avrupa macinda super oyna ligde yok. Alexin 3 te 1 istikrarli olsalar sampiyonluk garanti ama olmuyorlar iste. Uyuz oluyorum yaaa..!!
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ironicix35
ALEX ve Stoch
hocam alex muayyen gününde olur gibime geliyor o akşam...
önceden oldularda ne oldu alex 2 kişinin beynine sahip .alex varsa biz alırız her şekillll
Alıntıları Göster
önce berabere sonra Fenerbahçe diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: 30secondstomars
önce berabere sonra Fenerbahçe diyorum.
Alıntıları Göster
beraber
FB niang'i ve lugonu'yu cok ariyor. Takimda gol aticak adam yok Bienvenu yetersiz. Bienvenu cikip Semih,Mehmet Topuz cikip Stoch girerse Fenerbahce maci dondurebilir.Bjk istahli basladi ama ilk yarinin sonlarina dogru Fenerbahce oyunun hakimi oldu.. İkinci yari basladi hadi bakalim.
quote:
Orijinalden alıntı: TaKo
FB niang'i ve lugonu'yu cok ariyor. Takimda gol aticak adam yok Bienvenu yetersiz. Bienvenu cikip Semih,Mehmet Topuz cikip Stoch girerse Fenerbahce maci dondurebilir.Bjk istahli basladi ama ilk yarinin sonlarina dogru Fenerbahce oyunun hakimi oldu.. İkinci yari basladi hadi bakalim.
2-2 O.O
quote:
Yok iki takimda uc puan alamadigi icin hukumet tsye verecekmis 3 puani, ama almaz ts herhalde onurlu haysiyetli kulupler haketmedikleri seyi almazlar
quote:
Orijinalden alıntı: KASIMPAŞA TAYFA
quote:
Yok iki takimda uc puan alamadigi icin hukumet tsye verecekmis 3 puani, ama almaz ts herhalde onurlu haysiyetli kulupler haketmedikleri seyi almazlar
Alıntıları Göster
MAÇ BERABERE BİTTİ VE BEŞİKTAŞ YİNE BİZİ İNÖNÜDE YENEMEDİ
quote:
MAÇ BERABERE BİTTİ VE BEŞİKTAŞ YİNE BİZİ İNÖNÜDE YENEMEDİ
Alıntıları Göster
2-2 bitti :d
quote:
Orijinalden alıntı: KASIMPAŞA TAYFA
quote:
Alıntıları Göster
Onurlu,haysiyetli kulüplerin taraftarları başkan ve yöneticileri şike yapmak iddiasıyla kodese tıkıldığında az ,biraz mahçup bir ifadeyle yüzü kızarır.Pişkinlikte sınır tanımaksızın başka kulüplere sataşmaz.