Şimdi Ara

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Diğerleri için savaşalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teşekkürler, en azından beşiktaş ile fenerbahçe gelsin dedik ama o da olmadı.
  • konuyu açan arkadaş bu konuda kimsenin yapabileceği bir şey olduğunu sanmıyorum.muhtemelen sene içerisinde sende bu duruma alışacaksındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freekmichael -- 25 Eylül 2011; 21:06:37 >
  • bu sene camia olarak herkezle uğraşıcaz , uğraşıyoruzda
  • quote:

Orijinalden alıntı: beynini.delerim

bu saatten sonra lig falan eklenmez fifa ya. fifa 11 i arşivinize yada kolleksiyonunuza katın ve hiç satmayın. fifa 11 tr liginin olduğu son FIFA oyunu olacaktır. bundan sonra önümüzdeki yıllarda fifa serilerinde tr ligini ASLA göremeyeceksiniz.

FIFA 13'te ve devamı olan serilerde de TR ligi olmayacağını mı söylüyorsun ? Neye göre düşündün de söyledin bunu. Allah'ın kore ligi ve bir sürü uyduruktan lig varken bizi niye eklemesinler ? Hele ki PES ile rekabet eden FIFA (FIFA ya d PES daha iyi kavgası olarak düşünmeyin.Düşünen zaten salaktır ya o da ayrı mevzu..) + olarak birşeyler katmak isteyecektir ki bunun içinde yine Türkiye Ligi olacağını düşünüyorum. Bu sene çıkış tarihine kısa süre kala böyle olduğunu varsayalım. (yine yapılabilirdi ancak üşendiler diyelim) Ancak bir sonraki seride bizi tekrar ekleyeceklerini düşünüyorum.

• bence tüm takımlar olmalıydı bu tff nin suçudur geldiklerinden beri bir işi kendileri beceremedi boşu boşuna tff nin başında duruyolar..fenerbahçe beşiktaş denmişte.tek şampiyonlar ligine giden takımımız bile koyulmamış ayıp...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

bence tüm takımlar olmalıydı bu tff nin suçudur geldiklerinden beri bir işi kendileri beceremedi boşu boşuna tff nin başında duruyolar..fenerbahçe beşiktaş denmişte.tek şampiyonlar ligine giden takımımız bile koyulmamış ayıp...

Hocam bu konu kesinlikle kavga amaçlı değil ayıpları kesinlikte ortadadır, pes bile şu an 4 büyük takımı ortaya koymaktadır Beşiktaş,Fenerbahçe Galatasaray, Trabzon spor keşke bir takım bile dahi olsaydı fifa içinde gam yemezdik, ama olsun yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzytozy

quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

bence tüm takımlar olmalıydı bu tff nin suçudur geldiklerinden beri bir işi kendileri beceremedi boşu boşuna tff nin başında duruyolar..fenerbahçe beşiktaş denmişte.tek şampiyonlar ligine giden takımımız bile koyulmamış ayıp...

Hocam bu konu kesinlikle kavga amaçlı değil ayıpları kesinlikte ortadadır, pes bile şu an 4 büyük takımı ortaya koymaktadır Beşiktaş,Fenerbahçe Galatasaray, Trabzon spor keşke bir takım bile dahi olsaydı fifa içinde gam yemezdik, ama olsun yapacak bir şey yok.

anlıyorum seni hocam..benim en çok kızdığım tff nin hiçbir işe yaramaması ne kendisi bi karar verebiliyo ne de başka şeylerle ilgileniyo uğraşıyo şuan tff boşuna var çnki hiçbir iş yapmıyo..şuna da kızıyorum olayı şikeye geliyo ortam geriliyo..burda önemli olan TÜRKİYE ligidir.şu takım olsun bu takım olsun değil

• Türkiye ligi için Pre order almanız gerekiyordu ama artık pre order ı kalmadı bu işin. Fifa 13'te Türkiye Ligi için uğraşmamız gerekecek artık geçti DLC olarak Fifa 12'de Türkiye Ligi ekleyeceklerini hiç zannetmiyorum keşke olsaydı Türkiye Ligi TFF'nin suçu büyük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Türkiye ligi için Pre order almanız gerekiyordu ama artık pre order ı kalmadı bu işin. Fifa 13'te Türkiye Ligi için uğraşmamız gerekecek artık geçti DLC olarak Fifa 12'de Türkiye Ligi ekleyeceklerini hiç zannetmiyorum keşke olsaydı Türkiye Ligi TFF'nin suçu büyük.

Türkiye ligi için Pre order almamız mı gerekiyordu
    konudaki yorumların çoğu saçmasapan ama bu kombo yapmış direk
    temmuz gibi ea, tff ye geldi parayı verdi lisans almak için ama tff kabul etmedi, gidin takımlarla tek tek anlaşın ben uğraşmam dedi
    sen ea yı mail yağmuruna tutsan noolur bu olaydan sonra?
    fifa 13 ve sonrakilerde olmayacak diyen arkadaşada katılmıyorum tff gider yenisi gelir seneye anlaşır ea la olay biter

• quote:

Orijinalden alıntı: -Klopacius-

quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Türkiye ligi için Pre order almanız gerekiyordu ama artık pre order ı kalmadı bu işin. Fifa 13'te Türkiye Ligi için uğraşmamız gerekecek artık geçti DLC olarak Fifa 12'de Türkiye Ligi ekleyeceklerini hiç zannetmiyorum keşke olsaydı Türkiye Ligi TFF'nin suçu büyük.

Türkiye ligi için Pre order almamız mı gerekiyordu
    konudaki yorumların çoğu saçmasapan ama bu kombo yapmış direk
    temmuz gibi ea, tff ye geldi parayı verdi lisans almak için ama tff kabul etmedi, gidin takımlarla tek tek anlaşın ben uğraşmam dedi
    sen ea yı mail yağmuruna tutsan noolur bu olaydan sonra?
    fifa 13 ve sonrakilerde olmayacak diyen arkadaşada katılmıyorum tff gider yenisi gelir seneye anlaşır ea la olay biter

Demek istediğim o değil. Fifa 12'de Türkiye Ligi var ama pre order versiyonunda var normal versiyonda yok. TFF'nin uğraşamam dediğini çok iyi biliyorum ama şimdi e-mail yağmuruna tutmamız gereksiz. Fifa 13 ile ilgili gelişmeler gelene kadar mail atmanın bir anlamı yok.

• Celtic Warrior, saçmalayan gördüm ama senin kadar saçmalayanı görmedim. Pre-order fifa'da TR ligi var ne demek yahu. Pre-order bir versiyon ya da bir paket çeşidi değil. Öncelikle bunu öğren. Pre-order demek önsipariş demek... Hey allahım yarabbim...
  • fifayı topa tutucakmış biri topa tutulucaksa o da tff dir madem diger takımlarında olmasını istiyorsan tff yi topa tut eger fifa 12 de diger Türk takımları yoksa tek suçlu tff dir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: AfterShave

Celtic Warrior, saçmalayan gördüm ama senin kadar saçmalayanı görmedim. Pre-order fifa'da TR ligi var ne demek yahu. Pre-order bir versiyon ya da bir paket çeşidi değil. Öncelikle bunu öğren. Pre-order demek önsipariş demek... Hey allahım yarabbim...

PRE - ALPHA demek istedi sanirim arkadas.
    Yani gelistirici surumunde vardi demis sanirim.(var midir yok mudur bilmem) Fazla yuklenmeyin bi hata yapti diye ustune gideceginize BUNU MU KAST ETTIN diye sorun ya zor mu yapici olmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

quote:

Celtic Warrior, saçmalayan gördüm ama senin kadar saçmalayanı görmedim. Pre-order fifa'da TR ligi var ne demek yahu. Pre-order bir versiyon ya da bir paket çeşidi değil. Öncelikle bunu öğren. Pre-order demek önsipariş demek... Hey allahım yarabbim...

PRE - ALPHA demek istedi sanirim arkadas.
    Yani gelistirici surumunde vardi demis sanirim.(var midir yok mudur bilmem) Fazla yuklenmeyin bi hata yapti diye ustune gideceginize BUNU MU KAST ETTIN diye sorun ya zor mu yapici olmak.

Kimseden zorla bilgi istenilmiyor ki, bildiğini yaz yani.Emin olmadığın şey hakkında yorum yapmazsın değil mi? Hadi Pre-Alpha demek istedi diyelim.Pre-Alpha'nın ne olduğunu bile bilmediğini düşünüyorum çünkü Alpha bile bir oyunun ya da programın en cilalanmamış yani ilk halidir, pre-alpha daha test aşamasında bile olmayan şeye verilen isimdir. Özet olarak daha betada olan bir oyunda TR Ligi var diyor ancak full sürümde TR Ligi yok diyor,bu yüzden Pre-order almalıymışız.

Böyle birşey mümkün mü yahu ? 5 yaşındaki çocuk yazmaz bunu...Düşünsene o zaman Pre-order ile sipariş edipte alan bir insan TR Ligini alıyor Head to head maç'ta,sen de o lig gözükmüyor... :)) Düşünmeden konuşmamak gerekiyor kısaca.

• quote:

Herhalde demek istediğimi anlamak istemiyorsun. Pre order'ın ne demek olduğunu sizden daha iyi biliyorum. Bazı oyunlar pre order olarak sipariş verirsen içinde normal tarihinde alınan şeylere göre bonus şeyler oluyor mesale WWE 12'de pre order olarak alırsanız The Rock ile oynayabiliyorsunuz Fifa'da böyle bir şey var. Ben sadece bu mesajların boş olduğunu söylemek istiyorum zaten Türkiye Ligi olacaktı ama federasyon taş koydu Fifa 13'te kesinlikle Türkiye ligi olacaktır eğer federasyon yine taş koymazsa.

• Ne diye topa tutacaz adamlari sike yapti takimimiz ama sizde TFF gibi kisiliksiz davraninda alin su takimlari ben galatasarayliyim su sike isi olmasaydida galatasarayi fifada oynamasaydim topa tutacakmis yok gulleye tutalim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.