Şimdi Ara

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Diğerleri için savaşalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugüne kadar hep Türkiye ligi ile fifa oyununda mücadele ettik bir destek kampanyası oluşturalım ve TFF yaptığı lisans ayıbından sonra savaşmaya yelken açalım. Hepimiz bir fikir üretmeye çalışsın ve toplu bir şekilde ilk yamada o güzel takımlarımızı ortaya çıkaralım.
    TFF ve FİFA oyununu topa tutalım ve artık oturacağımıza ilk yama'da bu takımlarımı görelim.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_rock -- 25 Eylül 2011; 14:31:54 >
  • bu saatten sonra ne yaparsan yap tr ligi gelmez boşuna uğraşırsın olmuş olsaydı bir çok kişi bugüne kadar mail attı tff ve ea'ya ama bir şey değişmedi artık sende kabullensen iyi olur bir çok kişinin psikolojisi bozuldu bu yüzden en iyisi sende normal liglerle oyna
  • galatasaray var ama benim için birşey ifade etmiyor manager mod da galatasarayı alamıyorsam ne yapayım böyle oyunu
  • Tamam federasyon boyle bı karar vermıs olabılır fakat sormak lazım EA acaba tenezzul edıp ugrastı mı kı hıc bır kuluple lısans almak ıcın ?
    Yoo hayır.. Daha Arda Turan gıbı Türk futbolunun dunyadakı en meshur oyuncusunun yuzunu bıle yapmayan fırmadan cok zor ısler ıstıyorsunuz sız.Hayatta uğraşmaz EA böyle seylerle.
    Adamların amacı fanlarının memnunıyetı degıl para kazanmak.

Zaten Türk oyuncular hayranlıkla oyununu alıyor tek bır laf bıle soyletmıyor hıc bır konuda Fifa ya, Türkiye lıgıne nıye masraf yapsın kı adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 25 Eylül 2011; 13:39:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_rock

valla hiç mücadele edemem gidin bi uefa kupası alın başarılı bi takım olun sizde gelin rest of world e bak biz nasıl varız oyunda?

fenerbahçe 6 gs 0 olsun bizim uefa kupamız var:)
  • quote:

valla hiç mücadele edemem gidin bi uefa kupası alın başarılı bi takım olun sizde gelin rest of world e bak biz nasıl varız oyunda?

şöyle saçma sapan konuşup milleti gaza getirme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuyu kavgaya dönüştürmeyelim, En azından Fenerbahçe ve Beşiktaş bile olmaz mı.
  • bombayı kurdum gidiyorum beyler atışın siz
  • quote:

bombayı kurdum gidiyorum beyler atışın siz

senin o bomba içinde patlar merak etme kimse senin kadar küçük düşünüp sana cevap vermezde neyse yol al şimdi naşşşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

quote:

bombayı kurdum gidiyorum beyler atışın siz

senin o bomba içinde patlar merak etme kimse senin kadar küçük düşünüp sana cevap vermezde neyse yol al şimdi naşşşş

evet evet bunada cevap ver bakalım

• Arkadaşlar örgütlenelim ve fifa'yı rahatsız edelim ne kaybederiz onlar da belki eninde sonunda kabullenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzytozy

Arkadaşlar örgütlenelim ve fifa'yı rahatsız edelim ne kaybederiz onlar da belki eninde sonunda kabullenir.

Hocam kasma bu kadar. İş işten geçti. Bak burada 4 sayfalık konu var. Her yere mail atıldı.

http://forum.donanimhaber.com/m_52373341/mpage_1/key_/tm.htm

Boşver oyununa bak...
  • Hayırlısı hocam.
  • Galatasarayın olup olmaması hiçbir anlam ifade etmiyor bana.Ligim yok benim.Sadece gs var dıyede sevinecek degilim.
  • ea suclamiyorum cunku biz ligimize sahip cikamazsak (yani tff) onlar napsin
  • Bu saaten sonra elimizden ne gelirki?
  • Hala bunun derdindemisiniz Oyun çıktı bundan sonra lig için falan neden uğraşsınlar ki.Hem sanki Tüm Türkiye oyunu almasak
    adamların kaybı kaç olur ? 100.000 oyun bile alınmıyor Türkiye'de...
    Adamlar 10 milyonun üstünde satış yapıyorlar.. Gördük işte adamlar bizim lig için uğraşmadılar bile... Bizim ligi silip attılar..
    Düşünün İtalya ligi bir sorun çıkartsın EA italya ligini oyuna katmak için takımlarla görüşme yapar mı yapmaz mı ?
    Burda suç bizde
    1-Doğru düzgün bir ligimiz bile yok.Marka değeri diye TRT den başka kanala özet bile verilmiyor.. Şimdi TFF ve Lig Tv Maç özetlerini uluslararası spor kanallarına
    cüzi bir fiyata hatta bedelssiz verse ne kaybeder. HİÇ.. Hem ülke tanıtımı, hem ligin marka değeri..
    2-Futbol takımlarımız bunu düşünebilir.. FIFA bence gayet iyi bir reklam aracı olabilir.Fenerbahçe Beşiktaş gidip fifayla görüşse hiç bişey kaybetmez aksine
    adını Milyonlarca futbol severe hatırlatabilir...

O yüzden boşverin o güzel canınızı sıkmayın gerçek kaybeden marka değeri, reklam diye zırlayan federasyon, futbol kulüpleri vs. biz değil

• bu saatten sonra lig falan eklenmez fifa ya. fifa 11 i arşivinize yada kolleksiyonunuza katın ve hiç satmayın. fifa 11 tr liginin olduğu son FIFA oyunu olacaktır. bundan sonra önümüzdeki yıllarda fifa serilerinde tr ligini ASLA göremeyeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 25 Eylül 2011; 17:44:03 >
  • hocam lisans problemi varsa bu saatten sonra yapmazlar..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.