Şimdi Ara

Fenerbahçe Bölümü Yönetici Başvuruları/Adaylarınız (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
2
Favori
8.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yönetici adayının hic Comment yapmasına gerek yok. Yönetici olarak cok "Cool" olması lazim...
  • Bir GS'li olarak baştan yazayım.

İlk mesajlarında trollvari mesajlarıyla GS'lileri provoke eden (sonradan üslubu "kısmen" değişmiştir) ve siyasi görüşünü Gezi olaylarında açıkça belirten (siyasi görüşü kendini bağlar ama yönetici olma ihtimali hasebiyle belirtiyorum) "paşa hazretleri" gibi bir kullanıcının yönetici olması durumunda, ben ve bir çok GS'li arkadaşım bundan rahatsız olacak ve uygulanacak her kararda kendisi sorgulanacak, ve sürekli şikayet edilecektir.

Belirtmekte fayda gördüm.

Bununla birlikte Piêr Dé Sans, cdemir gibi isimlerin arasına bu ismin yazılabilmesi sadece fanatiklikle iştigaldir. Başka da bir bağlantısı olamaz.

Benim şahsi görüşürüm bu iş Piêr Dé Sans'ın hakkıdır.
  • Yukarıdaki mesaj için Something'i de haberdar edelim. Yetmezse gun'u da haberdar ederiz,baştan tedbir alınsın.
  • Konu yönetici konusu gelinmiş "Fener taraftarıyla sohbet edilmiyor" diye şikayet edilmiş.Konuyla zerre alakası olmayan ve insanları kışkırtabilecek bir mesaj.Burada bile trollük peşinde koşanlar var ne diyim.Bir de mesajı yazan kişinin tahrik ediyorlar,ergen vb. demesi.....İnsan önce kendi bölümüne ve kendisine bakar.Görende kendisi ve kendi bölümü çok düzgün,ahlaklı,tertipli,ergen barındırmayan bir bölüm sanacak.

Ne demişer iğneyi kendine,çuvaldızı başkasına batır.
  • Adam gibi konuları konuşan insanı geri çevirecek adam yok bizim bölümde, sen tutup empati ile gel ben seni iyi bir şekilde ağırlamazsam böyle konuş haksızlık yapmışsın bizim bölümdekilere, çok saygıdeğer arkadaşım var burada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Konu yönetici konusu gelinmiş "Fener taraftarıyla sohbet edilmiyor" diye şikayet edilmiş.Konuyla zerre alakası olmayan ve insanları kışkırtabilecek bir mesaj.Burada bile trollük peşinde koşanlar var ne diyim.Bir de mesajı yazan kişinin tahrik ediyorlar,ergen vb. demesi.....İnsan önce kendi bölümüne ve kendisine bakar.Görende kendisi ve kendi bölümü çok düzgün,ahlaklı,tertipli,ergen barındırmayan bir bölüm sanacak.

Ne demişer iğneyi kendine,çuvaldızı başkasına batır.

Bak bu adam da yönetici olabilir.

İnan zerre kadar umrumda değil siyasi görüşü. Ama yönetici değilse umrumda değil. Yönetici ise kendine saklamalı. Forumda bangır bangır propaganda yaptıktan sonra nasıl adil bir yönetici olabilir? Ben o kişinin eski mesajlarını çok yakından takip ettim. Lütfen boş muhabbet etmeyelim

• İyi olan kazansın
  • Yorumlarıyla fazla öne çıkan biri değilim diye düşünüyorum. Beni yazanların olması, hem şaşırttı, hem de mutlu etti şahsen. Neredeyse 1 senedir, ne uyarı, ne ceza aldım ama, seneler önce yaptığımız atarlardan ötürü, sicilim kabarık Umarım herkese eşit ve objektif yaklaşabilen arkadaşlardan biri kazanır.
  • Piêr Dé Sans
  • Ben bu konuda tartışma, laf sokma veya birilerine birşeyler giydirmekten ziyade önerilerin ve sebeplerinin belirtilip gidilmesi taraftarıyım. Kim seçilir kim seçilmez buna yönetim karar verir, ancak siz burada bile birbirinizi kırıp dökme peşindesiniz. Bu doğru değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Ben bu konuda tartışma, laf sokma veya birilerine birşeyler giydirmekten ziyade önerilerin ve sebeplerinin belirtilip gidilmesi taraftarıyım. Kim seçilir kim seçilmez buna yönetim karar verir, ancak siz burada bile birbirinizi kırıp dökme peşindesiniz. Bu doğru değil.

hacı emmi doğru diyor la . tartışmayın ulen döverim hepinizi
  • 28 Ağustostan önce belli olacak mı acaba?İnşallah olur.Malum @Something yok ortalarda.
  • quote:

28 Ağustostan önce belli olacak mı acaba?İnşallah olur.Malum @Something yok ortalarda.

Severus Snape gelsin dertler bitsin
  • Bu kutsal görev için kendimi aday gösteriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

28 Ağustostan önce belli olacak mı acaba?İnşallah olur.Malum @Something yok ortalarda.

Severus Snape gelsin dertler bitsin

Snape tipli biri gelse ortada Aslan kalmaz(İnşallah tahrik olarak algılanmaz bu mesaj)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

Orijinalden alıntı: Legadema

quote:

Orijinalden alıntı: Mastergame

quote:

Orijinalden alıntı: Legadema

Forumdaki temiz insanları buluyoruz. :) Yönetim yatsın kalksın bana dua etsin. İsteseler bu kadar kolay bulamazlardı ehehehe.

benimde uyari puanim yok lakin 2010 dan beri forumu ziyaretci olarak takip etsemde 2012de uye olmusum

Temiz insanlar listesine yazıldın. Yönetim bu vesileyle gözardı etmeyecektir. Bir daha ki yönetici seçimlerinde favori olman dileğiyle :)

Ben de çok sayida bölüm cezasi ve 2 kere de sinirsiz yedim.Temiz sayilir miyim

Faruk kirli olman önemli değil.

"Ben temizim diyenden daha temizim diyebiliyor musun?" Önemli olan bu

3 Temmuzun özeti aslında o cümle, Aziz Başkanında değerli tek cümlesi savunma adına...

• Unutmayın unutturmayın

Fenerbahçe bölümünde yönetici kalmadı. Ortalık kaynıyor anasını satayım
  • Fidel castro Fidel castro Fidel castro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Unutmayın unutturmayın

Fenerbahçe bölümünde yönetici kalmadı. Ortalık kaynıyor anasını satayım

Şadan hocam sizin yönetici olma yüzdeniz kaç ?
  • @serseri
    olsun
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.